ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 25 October, 03:33

ÖstersundsPosten - 22 sep 20 kl. 06:00

Idrottshallen lyftes ur avtalet – Engelska skolan gynnas genom att hyra på timmarInternationella engelska skolan behövde inte betala den hyra Östersunds kommun först begärde.....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersunds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrottshallen, lyftesur , avtalet, Engelska, skolan, gynnasgenom att , hyra på timmar
YLE - 23 mar 17 kl. 10:55

Lovisa Tors innebandysektion hoppas att idrottshallen kan räddas

Innebandysektionen är bekymrad över nyheten om att det finns mikrober i idrottshallen i Lovisa. Om en större renovering blir aktuell måste man hitta alternativ och det är svårt med tanke på kraven i innebandyns division ett. Ordföranden för Lovisa Tors innebandysektion, Mikael Forstén, säger att nyheten om strålsvamp och mögelsvamp som har hittats i idrottshallen är bekymrande.

BT - 28 sep 14 kl. 13:01

Avtalet som myglar in oss i Nato

Efter mycket hysch-hysch och två dagar efter valet släpptes avtalstexten till Sveriges planerade "värdlandsavtal" med Nato. Snabbt får vi (GP 29 augusti) också reda på att Säve flygfält vore en utmärkt Natobas. Avtalet är ytterst skrämmande läsning.

Dagens PS - 12 dec 17 kl. 08:47

Ministerns knaggliga engelska belastar dig

Notan för den ifrågasatta språkhjälpen får du stå för. Redan för ett år sedan berättade tidningen ATL att landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) köpt språkhjälp för en kvarts miljon kronor. Bakgrunden var att statsrådet skulle förbättra sin engelska.

YLE - 31 jan 17 kl. 15:09

Byggstart för idrottshallen i Smedsby - klar i september

Byggstarten för idrottshallen i Smedsby har inletts och i september ska hallen stå klar. På tisdagen förra veckan inleddes markarbeten inför byggandet av den nya idrottshallen i Smedsby. Ett efterlängtat projekt för eleverna i Smedsby skolcentrum som länge varit i behov av en gymnastiksal.

YLE - 31 jan 17 kl. 15:09

Byggstart för idrottshallen i Smedsby

Byggstarten för idrottshallen i Smedsby har inletts. I september ska hallen stå klar. På tisdagen förra veckan inleddes markarbeten inför byggandet av den nya idrottshallen i Smedsby.

Skånskan - 05 feb 20 kl. 17:12

Idrottshallen kan vara avstängd under flera månader

LUND Det kan ta flera månader innan det vattenskadade golvet i Östratornhallen är åtgärdat.Under tiden som en del av hallen är avstängd jobbar de tre skolorna i området för att skapa ett schema för idrottstimmarna så att alla elever ska kunna ha sina lektioner.
– De äldsta eleverna som ska få betyg är prioriterade med att ha sina lektioner i den delen av hallen som inte är vattenskadad.

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 10:30

Willands flyttar till Idrottshallen

Willands IBK lämnar Fjälkinge. Den här säsongen kommer A-laget att spela hemmamatcherna i Idrottshallen i Kristianstad. ?

YA - 17 okt 13 kl. 22:39

Idrottshallen kan få en ny placering

Lövestad kan få en lite större idrottshall men får då i gengäld vänta lite längre på den. Politikerna vill separera byggandet från renoveringen av skolan. Men det väcker kritik då barnen riskerar bli utan gymnastiksal.

YLE - 17 jul 12 kl. 13:58

Kaikkonen: Tilläggstid för spanska avtalet

Vice ordföranden för riksdagens stora utskott, Centerns Antti Kaikkonen, kräver tilläggstid för Finlands deltagande i det spanska bankstödet. Enligt Kaikkonen leder de utdragna förhandlingarna till att en stor del av riksdagsledamöterna knappast hinner sätta sig in i avtalet om säkerheter som Finland kräver för att gå med i stödpaketet till Spanien. Enligt Kaikkonen blir tiden knapp om riksdagen ska behandla ärendet redan på torsdag.

DN - 28 feb 19 kl. 22:54

Nordkorea motsäger Trumps version av det uteblivna avtalet

De ”oacceptabla krav” som fick Donald Trump att lämna förhandlingsbordet i Hanoi var inte orimliga alls, menar Nordkorea. Enligt diktaturens utrikesminister var man redo att genomföra nedrustningen mot att endast delar av sanktionerna lyftes..

BT - 16 sep 14 kl. 17:33

Ledare: EU-avtalet i hamn - men nu krävs stabilare grund för freden

Ökad självständighet mot tätare band med EU. Ukrainas parlament har i dag fattat två historiska beslut. De östra delarna av Ukraina där de ryssvänliga separatisterna redan har makten får nu ökad självständighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.