Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 26 October, 05:04

Vimmerby Tidning - 22 sep 20 kl. 05:50

Oklart när häkten kan öppna för besökUnder mer än fem månader har intagna på Kriminalvårdens häkten och på anstalter med hög säkerhetsklass inte fått ta emot besök på grund av risken för covidsmitta. Och än dröjer det innan någon anhörig kan få komma och hälsa på..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Kriminalvårdens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartnär , häktenkan , öppnaför , besök
SVT - 13 jun 17 kl. 01:22

Basketprofilen Dennis Rodman på nytt besök i Nordkorea

Dennis Rodman, före detta basketproffs i USA, gör ett nytt besök till Nordkorea i veckan. Det rapporterar CNN, som fått uppgiften bekräftat av landets myndigheter. Det är oklart vad syftet med besöket är.

UT - 29 jan 16 kl. 14:50

Oklart med Kullens öppna ytor

Det finns ingen garanti för att de allmänna ytorna i Kullen i Ulricehamn blir kvar, om fastigheten säljs..

Skånskan - 08 mar 18 kl. 12:10

Sju pojkar misstänks för gruppvåldtäkten

MALMÖ Sju pojkar misstänks nu vara inblandade i gruppvåldtäkten i Lindängen i början av februari mot en kvinna över 18 år.
Ytterligare en 15-årig pojke anhölls under onsdagen misstänkt för grov våldtäkt. Och han är därmed den sjunde pojken som anklagas för dådet.

YLE - 08 okt 15 kl. 04:57

Oklart när Katkon i Ekenäs stänger

Det är oklart när den öppna vården för missbrukare i Västnyland börjar. Ekåsens huvudbyggnad börjar renoveras nästa år, så avvänjningsenheten öppnar någon annanstans eller så inleds den öppna vården redan nästa sommar. I dag finns avvänjningsenheten för missbrukare, eller Katkon, i Ekåsens huvudbyggnad i Ekenäs.

YLE - 05 jun 15 kl. 05:56

Oklart när Pojo får läkaren tillbaka

Läkarbristen i Raseborg fortsätter. Tidigast i oktober finns det åter läkare på plats vid Pojo hälsostation. Vid Pojo hälsostation förlängs sommarpausen vid läkarmottagningen.

Expressen - 31 maj 14 kl. 12:53

En till person gripen för brutala våldtäkten

Ytterligare en misstänkt har gripits och två jagas av polisen efter den brutala gruppvåldtäkten på två unga flickor i Indien. Flickorna – kusiner som var 14 och 15 år – hittades hängande i ett mangoträd. Det är fortfarande oklart om de hängts av gärningsmännen efter våldtäkten – eller om de hängt sig själva.

Expressen - 31 maj 14 kl. 12:53

Två poliser gripna för den brutala våldtäkten

Ytterligare tre misstänkta har gripits, varav dom två poliser, efter den brutala gruppvåldtäkten på två unga flickor i Indien.
Flickorna – kusiner som var 14 och 15 år – hittades hängande i ett mangoträd.
Det är fortfarande oklart om de hängts av gärningsmännen efter våldtäkten – eller om de hängt sig själva.

Skånskan - 23 feb 17 kl. 15:56

18-åringen går fri efter domen om gruppvåldtäkten

HÖRBY Den 18-åring som stått åtalad för inblandning i en gruppvåldtäkt i Hörby frias av Lunds tingsrätt. Men nämnden var inte enig då två av tre nämndemän menade att 18-åringen skulle fällas för den grova våldtäkten. ERWP.

YLE - 18 aug 17 kl. 22:28

Knivdådet i Åbo - det här är ännu oklart

Knivattacken i Åbo under fredagseftermiddagen föranledde flera rykten. På sociala medier spreds exempelvis snabbt felaktig information om förövarnas och offrens antal. Några av felaktigheterna kunde rättas till under fredagskvällen, andra öppna frågor väntas vi få svar på under de närmaste dagarna.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 08:00

Oklart när kyrkan kan öppna igen efter attack

Det är fortfarande oklart när Heliga Trefaldighetskyrkan i Kristianstad kan öppna. I dag kommer en saneringsfirma att lämna besked om hur snabbt skadorna kan vara åtgärdade.
Det var i lördags som larmet kom att Heliga Trefaldighetskyrkan i Kristianstad vandaliserats.

YLE - 06 jan 16 kl. 07:09

Henriksson: Öppna upp processen kring stadsdirektörsvalet i Jakobstad

Kommer fullmäktige i Jakobstad att ställas inför faktum och till stadsdirektör välja den enda person som återstår efter manglingen i stadsstyrelsen eller finns det alternativ? Den frågan kanske klarnar nästa vecka eller senast den 18 januari. Det är dags att öppna upp den här processen för fullmäktige som bör få veta vilka kandidater det finns på arenan, säger fullmäktigeledamoten Anna-Maja Henriksson (SFP).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.