UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 05:00

UNT - 22 sep 20 kl. 05:45

Riv upp beslutet om att stänga kaféet
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rivupp , beslutetom att , stänga, kaféet
DI - 20 jun 18 kl. 16:27

USA-börser: Starbucks tvingas stänga kaféer – rasar i öppningen

USA-börserna handlades något högre i den inledande onsdagshandeln. Börsveckan har hittills präglats av handelsoro vilket medfört ett försämrat börshumör. På området internationella relationer fattade EU-kommissionen på onsdagen det formella beslutet att införa strafftullar på 2,8 miljarder euro på importvaror från den 22 juni..

YLE - 24 mar 14 kl. 18:08

"Många nackdelar och risker"

Kompromissen om vårdreformen var en ganska stor överraskning också för Sibbos kommundirektör Mikael Grannas. För alla finska kommuner från den minsta till den största skulle hälften av ansvaret flyttas till en regional organisation. Allting beror på hur organisationen byggs upp, det finns möjligheter till integration om det görs på rätt sätt.

Barometern - 28 sep 16 kl. 06:21

Efter beslutet: "Många som är nöjda nu"

Stort jubel hos Kalmar simsällskap efter beslut om ny badanläggning i Snurrom. Byggstart tidigast i slutet på 2018..

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

BT - 16 dec 14 kl. 02:50

Skott fick polisen att storma kafé

Det är inte känt vem som avlossade de dödande skotten när polisen stormade det kafé i Sydney där 17 personer hölls gisslan. Men beslutet fattades efter att skottlossning brutit ut inne i byggnaden, uppger australisk polis. - Som ett resultat av skottväxlingen i lokalen gick polisen in.

Skånskan - 12 jul 19 kl. 18:28

Kafégäster går bra – men inte personal

Malmö Allmänheten har tillträde till Kommendanthusets kafé, efter att analyser visar att det inte finns något gift i lokalerna, Men museets personal får inte vistas i huset annat än kort tid.Pedagogernas verksamhet ligger i andra ändan av Kommendanthuset. sett från kaféet, och bara för några veckor sedan har personal haft på sig helkroppsskydd när de kvickt hastade in och hastigt ut i lokalerna.

Skånskan - 04 jun 18 kl. 19:00

Skola fick stänga tidigare för värmen

Sjöbo Färsingaskolan har problem med för hög värme inomhus. Flera elever har fått skickas hem för att de har mått dåligt.
Rektor Chris Hansen-Sonestam beslutade därför att stänga skolan tidigare på måndagen.

Kristianstadsbladet - 16 mar 20 kl. 10:00

Populärt kafé stänger på grund av coronaviruset: ”Vet att många blir besvikna”

Café Haack pausar sin verksamhet, på grund av coronaviruset. Ägaren Annegrethe Haack skriver om beslutet på kaféets Facebook-sida..

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 20 kl. 20:24

Smittskydd Stockholm stänger kafé och krog

En krog och ett kafé i Stockholm stängs med omedelbar verkan efter ett beslut från Region Stockholms smittskyddsenhet, rapporterar SvD. Under lördagen beslutade smittskyddsenheten att stänga restaurangen Neverland på Medborgarplatsen. Enligt beslutet ha.

YLE - 16 maj 16 kl. 12:35

Byggnadsarkitekt: Riv silorna och förläng Museigatan

Ska man riva silorna och i stället bygga ett nytt höghus i anslutning till Åbo Akademi (ÅA) i Vasa eller bygga ett höghus helt separat från ÅA eller göra inget alls. Det är frågan nu när silornas öde igen är aktuella. Toppen av silorna som står intill Academill i Vasa sett från Museigatan.

SmålandsPosten - 07 sep 13 kl. 08:41

Rektor tvingas böta för kafé på Mohedaskolan

Rektorn för Moheda­skolan tvingas böta 13?000 kronor för brott mot livsmedelslagen. Misstaget var att tillåta kaféverksamhet på skolan utan att först anmäla det till Alvesta kommun.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.