Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 30 October, 02:12

Nerikes Allehanda - 22 sep 20 kl. 05:36

Moderaternas Lindesberg – den trygga kommunenDet är två år kvar till valet och Moderaterna i Lindesbergs kommun vill berätta för våra....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindesberg, Moderaterna, Lindesbergs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternas, Lindesbergden , trygga, kommunen
Nerikes Allehanda - 04 jan 20 kl. 10:09

Det finns fler orter än Lindesberg i kommunen

Vad är det för fel på politikerna i Lindesberg? Fattar de ingenting?Att ni helt och hållet vill....

Magazin24 - 14 jan 12 kl. 14:03

Sara visade klass mot Lindesberg

IBK Köping:s division 2-damer spelade på lördagen match mot WSK Lindesberg. Matchen spelades hemma i Ullvihallen. WSK Lindesberg inledde matchen med två snabba mål och då tog IBK Köping time-out.

HBL - 28 sep 12 kl. 16:19

"Stor-Vasa kan trygga svenskan i Österbotten"

Tvisten mellan Vasa och Korsholm har präglat kommunreformen i Vasaregionen. Nu vill de båda utreda förslaget om tre kommuner i Österbotten: en kring Vasa, en kring Jakobstad och en sammanslagning av de sydösterbottniska kommunerna.Både Korsholm och de mindre kommunerna kring Vasa har varit kritiska till att bli en del av ett framtida Stor-Vasa.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 14:00

80-åringar friska, aktiva och trygga

simrishamn En majoritet 80-åringar känner sig trygga och nöjda med sitt boende, håller sig fysiskt i form och är vid god vigör.
Det visar Simrishamns kommuns sammanställning av uppgifter från Förebyggande hembesök.Förebyggande hembesökFörebyggande hembesök syftar till att bibehålla självständighet och hälsa hos äldre personer som bor kvar i hemmet, enligt Socialstyrelsen.

SmålandsPosten - 06 feb 14 kl. 06:42

Trygga föräldrar???trygga barn

Många drar sig fram så gott det går på vikariat eller tillfälliga påhugg. Otrygga anställningsförhållanden har blivit normalläget. Dessa ökar för övrigt över hela världen och mest bland kvinnor, skriver Carin Högstedt, (V), Växjö.

SmålandsPosten - 06 feb 14 kl. 06:42

Trygga föräldrar ? trygga barn

Många drar sig fram så gott det går på vikariat eller tillfälliga påhugg. Otrygga anställningsförhållanden har blivit normalläget. Dessa ökar för övrigt över hela världen och mest bland kvinnor, skriver Carin Högstedt, (V), Växjö.

Expressen - 20 sep 17 kl. 23:10

Trygga rum-högern gör livet lätt för SD

Moderaternas repressiva linje vann en seger när Vellinge kommun röstade igenom ett lokalt tiggeriförbud.Ida Ölmedal ser trygga rum-högern kasta bort liberala principer..

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 07:00

Lärarna flyr kommunen

Inför Skolans dag den 9 september går Lärarnas riksförbund ut och varnar för en ohållbar situation för lärarna. ”Vi är jättebekymrade”, säger Birgitta Gjerstad, biträdande kommunombud på Lärarnas Riksförbund i Kristianstad.
Förra året släppte Skolverket en rapport om att grundskollärarnas arbetstid i snitt ligger på 48 timmar i veckan när den egentligen ska ligga på 45 timmar.

YLE - 13 maj 15 kl. 04:37

Ismark lämnar över Korsnäs i trygga händer

Anita Ismark gör sina sista dagar som kommundirektör i Korsnäs. Hon säger att hon känner att hon har uträttat det hon ville göra och nu lämnar hon över kommunen i trygga händer. När Ismark ser tillbaka på sin tid i Korsnäs förundras hon över att man i en liten kommun kan åstadkomma så mycket.

BT - 19 jun 14 kl. 09:52

Kommunen tar över äldreboenden

I går träffades kommunstyrelsen i ett extrainsatt möte om Malmsäters och Rönnängs framtid. Den föreslagna lösningen, att kommunen förvärvar fastigheterna för 67 miljoner kronor och betalar hyresrättsföreningens återstående skuld, klubbades senare igenom i fullmäktige. – Det har dels varit en ovanlig process, dels en ovanlig fråga.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 05:00

Egna ordningsvakter – för trygga gator

Skurup Trygghet på gatorna och stöd till missbrukare, fler nya förskolor och skolrenoveringar och en garanti för 80-åringar på särskilda boenden, liksom en ny simhall.
Det fokuserar moderaterna på framöver.På grund av att polisens organisation inte har fallit ut enligt plan vill moderaterna anställa egna ordningsvakter, vakter med befogenhet att ingripa och kvarhålla människor tills polisen hinner fram.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.