UNT > Nyheter

Friday, 30 October, 00:30

UNT - 22 sep 20 kl. 05:30

Det går att köpa biljetter kontant
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det gåratt , köpa, biljetter, kontant
Barometern - 30 jul 13 kl. 11:34

Högsäsong för kontant betalning

Vid jordgubbsståndet och marknaden är det kontanter som gäller. Men om sommaren är högsäsong för sedlar och mynt så spås hösten bli tusenlapparnas tid. Samtidigt är pressen hög att undvika reda pengar.

YLE - 15 apr 16 kl. 15:03

HIFK-biljetter säljs till rövarpris på nätet

HIFK möter Tappara i finalserien i hockeyligan inför en slutsåld Ishall på fredagen. Samtidigt går affärerna heta på den svarta marknaden, där biljetter säljs för flera hundra euro. Ett argt hockeyfan hörde av sig till Radio X3M och Myteriet.

Cornucopia - 29 sep 15 kl. 16:17

Landsting och myndigheter måste ta emot kontant betalning

Högsta förvaltningsdomstolen har slagit fast att landsting (och antagligen även kommuner och statliga myndigheter) måste acceptera kontant betalning rapporterar Public Service/SR. Det är dock långt ifrån säkert att de tänker göra det, för som de flesta svenska lagar för myndigheter så finns det antagligen inte något straff om man inte följer lagen.

I domen står det, föga överraskande eftersom kammarrätten och förvaltingsrätten redan kommit fram till detta:
"Landstingsstyrelsens beslut innebär att vårdtagare inom Kronobergs läns landsting som vill betala sin patientavgift med kontanter är hänvisade till två av landstingets vårdinrättningar, nämligen lasaretten i Växjö eller Ljungby.

Dagens PS - 12 feb 18 kl. 17:23

H&M skippar planen – betalar ut kontant

Glädjebesked för alla aktieägare – klädjätten backar.  H&M:s styrelse föreslår att årsstämman beslutar att utdelningen om 9,75 kronor per aktie att utbetalas kontant, uppdelat vid två betalningstillfällen, en gång på våren och en gång på hösten. Det framgår av ett pressmeddelande.

Mobil - 20 jan 20 kl. 15:11

Comviq Kontant får autotankning via betalkort

Comviq var först med konceptet kontantkort i Sverige när de lanserade Comviq Kontant. När nu Comviq Kontant funnits i 23 år kommer ett nytt sätt att ladda kortet..

GlobeNewswire - 13 jul 20 kl. 08:00

Kallelse till extra bolagsstämma i Kinnevik för att besluta om en extra kontant värdeöverföring om 7,00 kr per aktie

Aktieägarna i Kinnevik AB (publ) (”Kinnevik”) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 19 augusti 2020 kl. 10.00, på Convendum, Regeringsgatan 30 i Stockholm.

YLE - 04 jul 17 kl. 05:00

Ruisrock varnar för falska biljetter

Det här veckoslutet ordnas Ruisrock-festivalen för 48:e gången i Runsala i Åbo. Biljetterna till årets festival är redan slutsålda och det förväntas komma 105 000 festivalbesökare. Festivalarrangörerna varnar för falska biljetter på andrahandsmarknaden.

YLE - 14 jul 16 kl. 13:53

OS långt från slutsålt –”Målet är att sälja alla biljetter”

Om tre veckor invigs OS i Rio de Janeiro men fortfarande finns det biljetter kvar. Enligt nyhetsbyrån AFP finns det ännu 1,7 miljoner osålda biljetter. Rio de Janeiro kommer att ha världens blickar på sig under drygt två veckor då sommar-OS pågår i staden.

YLE - 24 jul 17 kl. 15:09

Weekend Festival varnar för falska biljetter

Weekend Festival i Helsingfors varnar för att det kan förekomma falska biljetter i samband med festivalen. Den stora efterfrågan kan leda till lurendrejeri. - Vi vill varna folk som köper biljetter i efterskott från privata aktörer om att alla inte har rent mjöl i påsen, säger Jyri Heikkinen, festivalens marknadsföringschef.

Nyheter 24 - 01 jun 12 kl. 10:40

Tävla och vinn VIP-biljetter till Sveriges EM-matcher


Från och med i dag kan du tävla om biljetter till Sveriges EM-matcher mot Ukraina (11/6) och Frankrike (19/6) i Kiev.  Nyheter24 kommer i samarbete med Hyundai dagligen tävla ut två kategori 1-biljetter till matchen mot Ukraina till ett värde av 120 euro styck. En person kommer dessutom att vinna det stora VIP-paketet: Två matchbiljetter, samt flyg och hotell för att tillsammans med en vän se Sveriges premiärmatch mot värdnationen Ukraina.

BT - 27 jul 12 kl. 14:35

Inget brott att sälja luft?biljetter

Många fans på väg till Göteborg för att se Bruce Springsteen i helgen har fått en obehaglig överraskning. Deras biljetter existerar inte, trots att de köpt dem via företaget Biljett Nu. Vissa var redan på väg till eller på plats i Göteborg för att ladda för Bruce Springsteens konsert på Ullevi när Biljett Nu ringde och förklarade läget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.