DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 22:06

DI - 21 sep 20 kl. 22:48

Donald Trump hotar stoppa statligt stöd till ”anarkistäder”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trump, hotar, stoppa, statligt, stödtill , anarkistäder
DN - 01 aug 19 kl. 20:36

Donald Trump hotar med nya tullar mot Kina

President Donald Trump hotar med nya tullar mot Kina efter att landet brutit sina löften under handelssamtalen, skriver han på Twitter på torsdagen.  Dessutom anklagar han president Xi Jinping för att inte göra tillräckligt mycket för att stoppa försäljningen av fentanyl till USA..

Expressen - 13 feb 16 kl. 03:25

Donald Trump hotar att stämma Ted Cruz

GREENVILLE. Donald Trump hotar att stämma Ted Cruz – om han inte slutar med sitt fulspel. Cruz svarar med att jämföra Trump med en bråkig treåring.

Expressen - 12 jul 18 kl. 11:31

Uppgift: Donald Trump hotar lämna Nato om han inte får gehör

President Donald Trump hotar med att ta USA ur försvarsalliansen Nato om inte dess allierade ökar sina försvarsutgifter. Det rapporterar den tyska nyhetsbyrån DPA, skriver Direkt och Omni..

YLE - 31 aug 18 kl. 05:28

Morgonkollen: Kommuners socialvård får ris, Donald Trump hotar dra sig ur WTO

Flera kommuner fortsätter att dröja för länge med att betala ut utkomststöd. USA:s president Donald Trump hotar igen med att lämna världshandelsorganisationen WTO..

Expressen - 01 sep 18 kl. 17:07

Donald Trump hotar att lägga ner NAFTA

Donald Trump hotar att avsluta frihandelsavtalet NAFTA. På Twitter skriver presidenten att han vill ha ett ”rättvist” avtal för USA – och menar att Kanada har utnyttjar USA. ”Kongressen bör inte lägga sig i förhandlingarna, annars kommer jag avsluta NAFTA helt och hållet”.

SVT - 18 okt 18 kl. 19:38

Donald Trump hotar att stänga gränsen till Mexiko

En växande skara av hundratals centralamerikanska migranter fortsätter sin långa vandring norrut. Liksom tiotusentals som har gjort samma resa tidigare hoppas de undkomma det utbredda våldet och fattigdomen i sina hemländer. USA:s president Donald Trump hotar att sätta in militären vid gränsen om de inte stoppas..

Expressen - 25 jun 19 kl. 17:00

Donald Trump hotar med ”total utplåning” av Iran

Donald Trump hotar Iran med ”total utplåning” på Twitter.I en serie inlägg skriver han att ”en iransk attack på någonting amerikanskt” skulle mötas med stor och överväldigande kraft”..

DI - 19 nov 19 kl. 18:25

Donald Trump hotar Kina med högre tullar om inget avtal nås

Donald Trump hotar Kina med högre tullar om landet inte går med på ett handelsavtal, rapporterar CNBC..

SVT - 27 maj 20 kl. 17:51

Donald Trump hotar att stänga ner sociala medier

USA:s president Donald Trump hotar att stänga ner sociala medier i ett inlägg på Twitter. Utspelet kommer efter att sociala medierplattformen faktagranskat två av Trumps inlägg och markerat dem som ”ogrundade påståenden”..

Världen Idag - 16 dec 19 kl. 16:55

Donald Trump vill stoppa skoltrakasserier mot judar

Ett nytt direktiv från president Donald Trump ska motverka antisemitiska trakasserier på skolor och universitet, en typ av trakasserier som uppges ha ökat på senare år. Presidenten hotar skolorna med indragen finansiering..

E24 - 05 apr 16 kl. 16:01

Trump hotar stoppa pengaflöde mellan Mexiko och USA

Donald Trump har i sin presidentkampanj flera gånger lovat att han ska tvinga Mexiko att betala för den mur han vill bygga mellan länderna. Men exakt hur han ska få Mexiko att betala har hittills varit oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.