UNT > Lokalt

Saturday, 24 October, 21:52

UNT - 21 sep 20 kl. 21:00

Uppsalaforskning kan stoppa terrorister i förtidVåldsverkare och terrorister skulle kunna stoppas i förtid med hjälp av ett verktyg för textanalys som Uppsalaforskare utvecklat. Hos internationella brottsbekämpare är intresset för tekniken stort..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsalaforskare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsalaforskningkan , stoppa, terroristeri , förtid
Expressen - 30 aug 18 kl. 19:30

Orimligt att mördare och terrorister släpps i förtid

Det borde inte vara rutin att mördare, gängmedlemmar och terrorister ska slippa undan en tredjedel av straffen de dömts till. I december släpps fyra terrordömda – efter att de utnyttjat ett kryphål..

DN - 28 okt 18 kl. 21:00

Lisa Magnusson: Släpp inte fångarna loss i förtid

Villkorlig frigivning borde vara ett särskilt privilegium. Men i Sverige friges nästan alla i förtid – misskötsamma knivrånare såväl som terrorister, mördare och serievåldtäktsmän. .

BT - 15 nov 14 kl. 15:10

Putin kan lämna G20 i förtid

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Och nu uppges president Vladimir Putin lämna mötet i förtid.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 05:00

Sprängning för att stoppa nyetablering

MALMÖ Två sprängdåd med koppling till livsmedelsföretaget Abdos Multifood inträffade i Malmö tidigt på torsdagen.
Enligt uppgifter till tidningen kan motivet ha varit att någon vill stoppa Abdos från att ta över de stora butikslokalerna i Rosengårds centrum.Det var Skånska Dagbladet som avslöjade konflikten mellan fastighetsägaren Trianon och City Gross i Rosengårds centrum.

DI - 04 nov 14 kl. 12:29

Sverige kan stoppa irländsk upplåning

Irländska staten har lanserat en ny 15-årig obligation, med vilken man ska finansiera en återbetalning av landets skulder till Internationella valutafonden (IMF) i förtid. Men upplägget kan stoppas av Sveriges riksdag..

BT - 07 nov 14 kl. 16:03

Tyska tågstrejken slut i förtid

Den tyska lokförarstrejken kommer att avslutas på lördag eftermiddag, nästan två dagar tidigare än aviserat. Det meddelar fackchefen Claus Weselsky efter flera dagar av kaos i den tyska tågtrafiken. Arbetsdomstolen i Frankfurt har samtidigt beslutat att strejken varken är olaglig eller oproportionerlig.

Sydsvenskan - 21 maj 15 kl. 15:52

Stoppa fusket på nationella pluggprov genom oförberedda prov

Folk har fuskat. Några individers lathet och dumma beslut har satt oss andra i skiten. Vi elever som detta skolår har läst kursen ”Matte 2b” befinner oss därför i ett stort dilemma just nu.

Nyteknik - 23 jun 15 kl. 14:13

Eon vill stänga reaktor O2 i förtid

Energibolaget Eon vill stänga reaktor 2 i Oskarshamn senast 2020 - och stoppa den pågående moderniseringen. Orsaken är bland annat det superlåga elpriset..

Aftonbladet - 23 sep 15 kl. 17:32

De ”gulliga hundarna” lider och dör i förtid

Debattören: Djursverige måste vakna – stoppa extremaveln av trubbnosiga raser.

DI - 22 mar 17 kl. 13:05

Andersson tar nytt steg för att nästa stoppa skattefri pension i Portugal

Finansminister Magdalena Andersson tar nu nästa steg för att sätta stopp för skattefriheten för utflyttade svenskars privata tjänstepension i Portugal. I närtid skickar Finansdepartementet ett officiellt brev till Portugal för att få till en omförhandling av det existerande skatteavtalet. Det rapporterar SvD Näringsliv..

BT - 24 sep 13 kl. 07:16

Ny skottlossning i Westgate

Säkerhetsstyrkor möter fortfarande väpnat motstånd från terrorister i Westgategallerian i Nairobi, säger källor till AFP. AFP:s källor talar om "en eller två" terrorister, medan CNN fått uppgift om "flera" gärningsmän. Enligt AFP:s källor på plats är terroristerna isolerade i ett område på ett av de övre våningsplanen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.