Corren > Nyheter

Saturday, 24 October, 20:01

Corren - 21 sep 20 kl. 09:20

Nedåt på börsen – Nordea sänkeStockholmsbörsen inleder veckan i moll och backar i den inledande handeln. Det följer tidigare nedgångar i bland annat Asien..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Asien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på börsen, Nordea, sänke
UNT - 07 apr 16 kl. 15:58

Nordea sänke på börsen

Nordeas aktie tynger mest på Stockholmsbörsen sedan storbanken hamnat i rampljuset för misstänkta skatteupplägg med brevlådeföretag i skatteparadis..

SvD - 03 okt 12 kl. 17:48

Nordea sänke på orolig börs

Stockholmsbörsen stängde svagt ned på onsdagen..

DI - 31 okt 13 kl. 13:28

Stockholmsbörsen: Ericsson sänke på börsen

Stockholmsbörsen drog nedåt på torsdagen med Ericsson som indexsänke efter att Nokia tagit hem ett kontrakt hos Ericssonkunden Sprint. På makroområdet har onsdagskvällens policybesked från Fed varit i fokus..

DI - 20 okt 17 kl. 13:31

Börsen: Assa sänke på börsen

En inledande rapportvecka ser ut att avslutas i dur med kursuppgångar för Volvo och Ericsson men med Assa som sänke. Även Husqvarna och Betsson tyngdes av rapporter. Strax efter klockan 13 var storbolagsindex OMXS30 upp 1,2 procent till nivån 1.

Affärsvärlden - 20 okt 16 kl. 10:47

Röd öppning på börsen – SEB sänke

Stockholmsbörsen öppnade upp, i linje med terminsindikationer inför handelsstarten, men vände sedan ned med rapporterande SEB som främsta sänke i OMXS30. Tele2 toppade samma index på sin rapport, där Alfa Laval slogs med Getinge om jumboplatsen efter en konkurrents vinstvarning..

DI - 05 sep 17 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Fastigheter sänke på trög börs

Stockholmsbörsen stod och stampade omkring nollan på tisdagen. Fastigheter agerade sänke och oro kring Nordkorea dämpade humöret..

GöteborgsPosten - 17 feb 17 kl. 17:56

Nedåt på börsen – Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen. Vid stängning hade OMXS-index gått ned 0,3 procent..

DN - 17 feb 17 kl. 18:00

Nedåt på börsen – Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen. Vid stängning hade OMXS-index gått ned 0,3 procent..

UNT - 17 feb 17 kl. 17:56

Nedåt på börsen - Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen..

DI - 19 jan 18 kl. 17:55

Verkstad upp på börsen – banker sänke

Stockholmsbörsen handlades något högre under fredagen. SEB backade efter att säkerhetsmarginalen var mindre än vad som tidigare antagits. Flera verkstadsbolag avancerade inför helgen och kommande rapportperiod.

Affärsvärlden - 28 jun 17 kl. 08:34

Stockholmsbörsen väntas öppna svagt

USA-börserna inledde tisdagens handel i en oregelbunden tendens. Efter Stockholmsbörsens stängning tappade index dock mark med tekniktunga Nasdaq-börsen som sänke. På Asienbörserna syntes under onsdagsmorgonen något lägre kurser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.