Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 24 October, 19:42

Vimmerby Tidning - 21 sep 20 kl. 09:15

Toscana i fokus då Italiens vänster vacklarDet långvariga vänsterfästet Toscana kan stå inför ett maktskifte då italienare i sju regioner för andra dagen i rad går till valurnorna..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Italiens, Toscana

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toscanai , fokus, , Italiens, vänster, vacklar
DI - 12 jan 11 kl. 12:41

Fokus flyttas till Italiens och Spaniens auktioner

Efterfrågan på de portugisiska obligationerna höll en hygglig nivå, konstaterar räntestrategen Ciaran O'Hagan på Société Générale i en kommentar till onsdagens auktion..

Sydsvenskan - 05 jun 14 kl. 08:15

Eskil Fagerström: Grattis, Italien – nu kommer Ernst till Toscana

Ironi eller allvar, parodi eller verklighet? När det gäller feel good-televisionens avantgarde är det inte lätt att veta vad som är vad. Jag talar förstås om ”Ernst i Toscana”, realityshowen där Sveriges – och snart även Italiens – mysigaste man, Ernst Kirchsteiger, hänger på sin nyinköpta gård i Toscana.

Sydsvenskan - 17 apr 15 kl. 04:00

Ernst Kirchsteiger under Italiens sol

Ernst Kirchsteiger delar med sig av sitt älskade Toscana, en plats i solen där han finner ro. I nya "Ernst i Toscana" får tittarna komma närmare den folkkäre programledaren och hans tankar..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 15 kl. 04:00

Ernst Kirchsteiger under Italiens sol

Ernst Kirchsteiger delar med sig av sitt älskade Toscana, en plats i solen där han finner ro. I nya "Ernst i Toscana" får tittarna komma närmare den folkkäre programledaren och hans tankar..

Regeringen - 03 feb 16 kl. 11:11

Mikael Damberg träffar Italiens statssekreterare för EU-frågor

I morgon, torsdag 4 februari, träffar närings- och innovationsminister Mikael Damberg Italiens statssekreterare för EU- frågor, Sandro Gozi, som är på besök i Stockholm. Fokus för mötet kommer att vara frågor kring konkurrenskraft och den digitala inre marknaden..

BT - 16 okt 14 kl. 18:10

Fullt fokus på Putin på toppmöte

Toppmötet mellan EU och Asien samlar ledare från mer än 50 länder, men allt fokus är på Rysslands president Vladimir Putin och hans frukost med Ukrainas president Petro Porosjenko. När Tysklands förbundskansler Angela Merkel anlände till Asem-toppmötet i Milano gjorde hon klart att bollen i Ukraina-konflikten nu ligger hos Vladimir Putin. Det är upp till honom att se till att vapenvilan hålls och att fredsplanen från förra månaden genomförs.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spansk kris i fokus på EU-möte

I dag möts EU:s finansministrar på Cypern, för att bland annat diskutera EU-kommissionens förslag om en bankunion. Även Spaniens eventuella behov av nödhjälp väntas bli ett av mötets huvudämnen. ?

BT - 14 sep 12 kl. 09:06

Spansk kris i fokus på EU-möte

I dag möts EU:s finansministrar på Cypern, för att bland annat diskutera EU-kommissionens förslag om en bankunion.
Även Spaniens eventuella behov av nödhjälp väntas bli ett av mötets huvudämnen.
- Vad som är väldigt viktigt är att Spanien visar marknaden att man står fast vid sina reformer och kommer att implementera de sparåtgärder som är nödvändiga för att övertyga marknaden, säger Nederländernas finansminister Jan Kees De Jager på väg in till mötet.

SVT - 06 jul 17 kl. 12:04

Italien i fokus under EU-migrationsmöte

Inför mötet i Tallin mellan EU-ländernas migrationsministrar är den stora frågan hur unionen ska kunna möta Italiens krav på mer stöd i den allt mer allvarliga flyktingkrisen i Medelhavsområdet. Men det råder stor oenighet mellan medlemsstaterna om synen på flykt, migration och invandring..

Kristianstadsbladet - 10 jun 18 kl. 16:44

Italiens finansminister lovar behålla euron

Italien har inga avsikter att lämna euron och fokus kommer att ligga på att få ned landets statsskuld, meddelar den nye finansministern Giovanni Tria.(TT).

BT - 10 jun 18 kl. 16:44

Italiens finansminister lovar behålla euron

Italien har inga avsikter att lämna euron och fokus kommer att ligga på att få ned landets statsskuld, meddelar den nye finansministern Giovanni Tria.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.