Aftonbladet > Nyheter

Monday, 26 October, 13:07

Aftonbladet - 21 sep 20 kl. 09:04

Kungahuskritisk plakett borrtagen efter protester▸ Protesterna mot Thailands premiärminister Prayuth Chan-Ocha och landets monarki fortsätter..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Thailands, Prayuth Chan-Ocha

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kungahuskritisk, plakett, borrtagenefter , protester
Alingsås tidning - 15 dec 16 kl. 05:30

Hannes fick diplom och plakett

7-årige Hannes Svenssons insats att dra upp sin skolkamrat Marya Shokh Taan från bassängens botten har fått stor uppmärksamhet. I tisdags fick han ta emot diplom och plakett av Svenska Livräddningssällskapet. När barnen i Asklanda skola var och badade i Vårgårda simhall i oktober blev det en annorlunda upplevelse för några av barnen.

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Protester i Polen mot hårdare abortlagar

▸ De stränga abortlagarna i Polen väntas skärpas. Protester stoppades av polis.

GöteborgsPosten - 02 jan 15 kl. 15:17

Gustav III-plakett försvunnen

Har något sett vår Gustav III-plakett? Efterlysningen kommer från Kretslopp och Vatten i Göteborg. Bronsplattan som har suttit på en minnessten vid Kallebäck källa i över 100 år försvann under jul- och nyårshelgen..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 16 kl. 14:17

Hilding Bergqvist får Selma-plakett

Arbetarbostaden på Mårbacka skulle rivas. Men Hilding Bergqvist räddade huset i sista stund.Han är en av få kvar i livet som träffade den kända författaren.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 14:48

Gustav Eliasson fick upp sin egen plakett

SVALÖV Grundaren av dåvarande Svalövs lantmannaskola, Gustaf Eliasson kommer att synas väl på gymnasiet i framtiden. ERWP.fif(0)I dagarna avtäcktes en plakett till minne av honom och med vid högtidsstunden var bland annat Anna-Lena Schunnesson, Gustaf Eliassons dotter, som hunnit bli 95 år gammal.

Skånskan - 09 nov 18 kl. 13:32

Stal plakett av brons

HARLÖSA En plakett av brons som satt fast på en minnessten i Harlösa har stulits. Det uppskattade värdet är enligt polisanmälan 8 000 kronor..

BT - 05 jan 20 kl. 03:03

Henrikson: Självklar pristagare får sin tredje BT-plakett

Jonas Jerebko får sin tredje BT-plakett efter att ha tagit sig hela vägen till NBA-final. Förmodligen en klen tröst efter en missad mästerskapsring, men det är nu bara orienteraren Marita Skogum som fått priset fler gånger..

Dagen - 26 maj 11 kl. 03:00

Därför är det tuffare för andra vågens protester

Den korta arabiska våren följs av en lång het sommar. Efter snabba omvälvningar i Tunisien och Egypten pågår nu utdragna inbördeskrig i en rad länder. Hittills klarar sig monarkierna i arabvärlden bäst - kungarna har en mycket starkare religiös förankring hos folken än de "valda" härskarna.

Dagen - 10 feb 11 kl. 03:00

Protester på Västbanken tystas av säkerhetspolis

Den palestinska myndigheten använder hot och våld - i likhet med de metoder som används i Kairo - för att slå ned demonstrationer på Västbanken till stöd för protesterna i Egypten och Tunisien.

Palestiniernas president Mahmoud Abbas och hans styrande parti Fatah är väl medvetna om deras svaga grepp om makten. Palestinierna tycks dock ännu inte redo för protester liknande de i Egypten och Tunisien.

Sydsvenskan - 27 jan 12 kl. 06:30

Protester möts med kravallpolis

Flera tibetaner har skjutits av kinesisk polis i de värsta oroligheterna sedan 2008. Internet- och telefonförbindelser till länet Ganzi i västra Sichuanprovinsen är brutna.
PEKING.

BT - 14 sep 12 kl. 17:42

Våldsamma protester mot nidfilm

Attackerna mot amerikanska och västliga ambassader tilltar i styrka och omfattning.
Muslimska böneledare manade till lugna protester men på flera håll sattes ambassader i brand eller stormades.
Folkmassor med tusentals människor samlades till våldsamma protester i bland annat Egypten, Libanon, Malaysia, Pakistan och Tunisien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.