Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 29 October, 23:03

Vestmanlands Läns Tidning - 21 sep 20 kl. 09:00

Karin om sin nyutgivna bok: ”Man behöver inte ha samma intresse som alla andra”Musik, vänskap, saknad och drömmar. Karin Askerins bok L+OVE=LOVE handlar om en pojke som vill....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Askerins, +ove=love

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karinom sin , nyutgivna, bokMan behöver inte ha , samma intresse som alla andra
Sydsvenskan - 20 dec 15 kl. 04:00

Inte som alla andra

Vad är det med korpen – en fågel bland hundratals andra – som får nackfjunen att resa sig på en? Som får det att suga till i maggropen när man hör det rungande ropet långt inne i skogen, som gör att den trots allt ganska vanliga kråkfågeln drar blickarna till sig mer än de exotiskt färgsprakande papegojorna på museet? Kulturell marinering naturligtvis – dess rykte som intelligent olycksbringare har gått i generationer – men det är också något med fågeln i sig: att den är alltigenom svart, att den hör ödemarken till och lever av as, att den dras till soptippar och slaktplatser.

Dagensanalys.se - 23 jan 17 kl. 08:01

”Alla andra har valt att förnya sina medlemskap i SMIF” svarar Karin Nelsson från SMIF

Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) som är en intresseorganisationen för undersökningsföretag har senaste dagarna drabbats av två tunga avhopp. Det är Kantar Sifo och Ipsos som väljer att inte förnya sitt medlemsskap. Trots avhoppen ser SMIFs ordförande Karin Nelsson optimistiskt på 2017 och är entusiastisk över alla framsteg som organisationen redan gjort.

YLE - 24 feb 16 kl. 04:56

Esborektor ser två språk under samma tak som en möjlighet

Medan diskussionen går het om följderna av en eventuell tvåspråkig skola på Busholmen i Helsingfors pågår diskussioner om hurdant samarbete de svensk- och finskspråkiga skolorna i blivande Alberga skolcentrum i Esbo skulle kunna ha. - Vi måste gå in för att det här är en möjlighet, säger Maria Laurén-Lindholm, rektor för Boställsskolan. Det nya skolcentret i Alberga ska enligt planer stå färdigt 2020.

Dagensanalys.se - 30 aug 16 kl. 11:31

En bok för mellanchefer som alla borde läsa!

Förra veckan lanserades boken ”Uppdrag Mellanchef” skriven av Helena Källerman. Helena har ett långt förslutet inom svenskt näringsliv, bland annat som VD på Sweco och chef inom Läkare utan Gränser. Boken riktar sig till mellanchefer, men informationen i boken är sådan som alla egentligen borde läsa och ta till sig.

Cornucopia - 02 maj 19 kl. 15:15

Äktenskapsförord och enskild egendom nödvändig för traders och egna företagare - och alla andra

Detta inlägg är publicerat i samarbete med juridiskadokument.nu.

När du gifter dig får din partner automatiskt giftorätt i din egendom.

HBL - 07 sep 13 kl. 05:10

"Finland har samma sjukdom som Nokia"

Tidigare statsminister Esko Aho säger att vi måste sluta tänka på oss själva och i stället fråga oss hur vi kan göra det bättre för nästa generation.Esko Aho har lämnat Nokias styrelse men arbetar fortfarande med företagets relationer till regeringar och EU. Därför kommenterar han beslutet att sälja Nokias mobiltelefonverksamhet till Microsoft endast i allmänna ordalag.

Sydsvenskan - 20 nov 11 kl. 01:30

Frihet som har ett pris

Foto: Ludvig Thunman
Allt fler dör av skrumplever trots att vi dricker mindre. Det är våra vanor som ändrats.
Jonas Kjellman lägger huvudet aningen på sned, för att sniffa i glaset.

BLT - 07 okt 18 kl. 17:58

Ingemar Lönnbom: Skvaller från en bokmässa som ingen annan och alla andra

Bokmässan i Göteborg Som ni ser i en separat artikel, påstås det att Bok- och biblioteksmässan i Göteborg har hämtat sig efter det katastrofala tappet förra året. Det är naturligtvis en bild som ligger i mässledningens intresse att ge..

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Sydsvenskan - 30 dec 11 kl. 08:53

En bra bok, ta mig fan

Foto: Torbjörn Carlson
När den rumänske författaren Mircea Cartarescu nyligen besökte Malmö, för ett samtal med Eva Ström på stadsbiblioteket, utnämnde han Bibeln till en av världens bästa romaner.
Utmärkt läsning, helt enkelt, för någon som med hans egen ateistiska bakgrund kan uppskatta dess förunderliga berättelser och dunkla orakelspråk för deras rent litterära förtjänster. Ett inte alltför häpnadsväckande förhållningssätt, kan tyckas.

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.