Resume > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 07:31

Resume - 21 sep 20 kl. 08:36

Instagram gör stor uppdatering av meddelandetjänsten för varumärkenNu blir det enklare för varumärken att skicka meddelanden på Instagram, TikTok kommer undan blockering efter Trumps ”välsignelse” och punkterna i höstbudgeten som ska stimulera ekonomin. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Instagram, Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, gör, stor, uppdateringav , meddelandetjänstenför , varumärken
Expressen - 03 jun 14 kl. 19:49

Instagram rullar ut stor uppdatering

Instagram håller på att rulla ut stora uppdateringar i sin app. Det kommer ges större möjligheter till att redigera dina bilder – mer än bara filter..

Dagensanalys.se - 30 nov 17 kl. 18:41

15 miljoner företag har nu en aktiv profil på Instagram

Helt galna siffror återigen från Instagram och Facebook. Hela 15 miljoner företag har numera en aktiv profil på Insta och 200 miljoner användare besöker en företagsprofil varje dag. 80 procent av alla konton på Instagram följer minst ett företag och 200 miljoner användare besöker en företagsprofil varje dag.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 13:17

15 miljoner företag har nu en aktiv profil på Instagram

Helt galna siffror återigen från Instagram och Facebook. Hela 15 miljoner företag har numera en aktiv profil på Insta och 200 miljoner användare besöker en företagsprofil varje dag. 80 procent av alla konton på Instagram följer minst ett företag och 200 miljoner användare besöker en företagsprofil varje dag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är Instagrams nya uppdatering – perfekt för resor och utflykter

Mellan tisdagen och onsdagen lanserades Instagrams nya uppdatering som bjuder på en hel del spännande grejer. Bland annat tillkommer en funktion som kommer göra resan eller utflykten bättre och enklare. Tidigare har det gått att söka på personer och taggar, men nu kan du även söka på platser.

SVT - 27 dec 18 kl. 22:16

Instagram-uppdatering fick användare att rasa: ”En bugg”

Under torsdagen fick många Instagram-användare sig en överraskning när de scrollade, eller snarare försökte scrolla, igenom sitt flöde. Instagram hade av misstag gjort en uppdatering som gav appen ett helt nytt utseende – och användarna rasade..

Dagensanalys.se - 22 dec 16 kl. 16:00

Snapchat mot Facebook och Instagram – så har kampen sett ut under 2016

Snapchat har kommit starkt under 2016, något som hettat upp kampen mellan dem och den Facebookägda motsvarigheten, Instagram. Båda tjänsterna har under året försökt besegra den andra med hjälp av någon ny funktion – ofta genom att stjäla från den andra. Läs mer: Snapchat överlägset populäraste appen bland tonåringar Ja, egentligen så är det nog mest Instagram som stulit idéer från Snapchat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Instagram ligger nere

Det var under eftermiddagen som många användare upplevde problem med Instagram.LÄS MER: Här är Instagrams nya uppdatering – perfekt för resor och utflykterMånga användare klagade på att de blev utloggade och hade svårt att logga in. Instagram jobbar på problemet.

Dagensanalys.se - 18 apr 17 kl. 12:56

Instagram stjäl inte bara från Snapchat

Nu lanserar Instagram sin senaste uppdatering. I och med den kan du nu klicka på en bild och spara den i en samling med liknande bilder, visst låter det en hel del som Pinterest? Att ett socialt nätverk fokuserat på bilder gör det möjligt att samla bilder du tycker om känns ju inte så kontroversiellt, om det nu inte vore för att funktionen är skrämmande lik Pinterests.

Dagensanalys.se - 22 dec 17 kl. 16:27

Instagram Direct stöder nu livesändningar

Instagram meddelade nyligen att de håller på att testa en separat meddelande-app – Instagram Direct. De har ännu inte släppt Instagram Direct som en fristående app, men deras senaste uppdatering som innebär att användarna kan skicka privata livesändingar till varandra, tyder på att de är ett steg närmre. Den nya uppdateringen innebär att användare kan skicka live-videos till sina vänner i privata meddelanden.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 08:01

Är Instagram på jakt efter Youtube – 60 sekunder tillåtet

Om du är en användare av Instagram vet du säkert redan att man bara får ladda upp klipp som är mellan 3 till 15 sekunder långa. Irriterande tycker många och Instagram har lyssnat på klagomålen. Från och med idag kan du ladda upp videosnuttar som är max 60 sekunder långa.

Dagensanalys.se - 06 jun 16 kl. 15:30

Att följa ett varumärke eller företag på Instagram är vanligare än du tror

Många tror kanske inte det, men det är alltså många som använder Instagram för att hålla koll på sina favoritföretag och varumärken. I samband med att Instagram lanserar en ny mobiltjänst för företag som vill hålla koll på användarnas interaktioner med bland annat annonser, så släpper man också dessa intressanta siffror. Det Facebookägda företaget uppger nu att över hälften av deras 400 miljoner användare följer ett företag via plattformen, och ännu fler (60 procent) fått nys om nya produkter via tjänsten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.