Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 21 October, 23:16

Nerikes Allehanda - 21 sep 20 kl. 08:32

Nora behöver pedagogisk barnomsorg – behåll Solkatten!Kommunen har en dålig ekonomi. För innevarande år har kommunfullmäktige beslutat om hur kommunen....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Solkatten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norabehöver , pedagogisk, barnomsorg, behåll, Solkatten
Nerikes Allehanda - 31 mar 20 kl. 08:39

Behåll pedagogisk barnomsorg i Nora

Ett förslag ligger nu på det politiska bordet att lägga ner pedagogisk omsorg, en besparing om....

Nya Wermlands Tidningen - 29 aug 18 kl. 14:32

V vill ha bra barnomsorg för alla

Replik. Vänsterpartiet arbetar för en trygg och pedagogisk barnomsorg för alla barn..

Nerikes Allehanda - 03 jun 14 kl. 17:55

Noras barnomsorg under lupp

Nu tar förvaltningen ett helhetsgrepp och granskar hela Nora kommuns barnomsorg..

Nerikes Allehanda - 15 sep 15 kl. 14:29

Ska skola och barnomsorg behöva spara 9 miljoner?

Som vanligt diskuteras besparingar inom skolan så här års. Nu handlar det om 9 miljoner kronor inför 2016. Skoldatateket, elevhälsan och nattomsorg är sådant som kan komma att få stryka på foten..

Barometern - 16 apr 20 kl. 05:00

Skiftarbetande mamma sjukskriven - anser att regler för barnomsorg behöver ses över

Familjelivet kan vara svårt att få ihop när man som småbarnsförälder arbetar på obekväma tider. För en förälder i Mönsterås kommun har det här inneburit så mycket stress att hon till slut blivit sjukskriven..

Skånskan - 17 maj 18 kl. 16:15

Kräver barnomsorg på 210 397 kronor

eslöv Eslövs kommun drar in tillståndet för Christella barnomsorg - och kräver dessutom tillbaka 210 397 kronor. Företaget har tagit betalt för barnomsorg som barnets föräldrar inte haft rätt till, enligt kommunen.Beslutet fattades av politikerna i barn- och familjenämnden i onsdags och var väntat.

Skånskan - 18 maj 18 kl. 05:00

Kräver barnomsorg på 210 397 kronor

eslöv Eslövs kommun drar in tillståndet för Christella barnomsorg - och kräver dessutom tillbaka 210 397 kronor. Företaget har tagit betalt för barnomsorg som barnets föräldrar inte haft rätt till, enligt kommunen.Beslutet fattades av politikerna i barn- och familjenämnden i onsdags och var väntat.

BT - 11 maj 14 kl. 15:46

Ge möjligheter vid val av barnomsorg

Slutreplik. Svar till Madeleine Wallin, BT 8/5. Varje familj har rätt att välja den barnomsorg som de tycker passar bäst.

BT - 06 jul 12 kl. 11:22

Flexibel barnomsorg för barnens bästa

Det gläder mig att Socialdemokraterna håller med om att vi behöver utreda behovet av en flexiblare barnomsorg. Men det är tråkigt att de redan har bildat sig en uppfattning om hur situationen ser ut, skriver Annette Carlson. Den pedagogiska verksamheten i förskolan lägger grunden för barns språkutveckling.

SmålandsPosten - 26 nov 15 kl. 08:26

Barnomsorg till alla i Växjö kommun

Förskolans uppdrag är dubbelt. Barnen ska både tas om hand under den tid som föräldrarna arbetar och erbjudas en pedagogisk verksamhet till gagn för deras egen utveckling och till nytta för samhället som helhet. Därför ska alla barn ha rätt till barnomsorg..

BT - 19 jun 12 kl. 13:12

Utred behovet av flexiblare barnomsorg

Att få vardagen att gå ihop är inte alltid lätt. Är man dessutom förälder och arbetar obekväma tider, kan det vara svårt och ibland nästintill omöjligt att lösa den dagliga planeringen. Genom att erbjuda en flexibel barnomsorg i form av till exempel nattöppna dagis kan vi dock underlätta vardagen för många barnfamiljer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.