DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 16:00

DI - 21 sep 20 kl. 08:10

Zalando lanserar secondhand-plattform
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zalando, lanserar, secondhand-plattform
Dagensanalys.se - 13 mar 19 kl. 15:03

Insights Curry från Indien lanserar Maxdiff-plattform

Insights Curry har lanserat ett molnbaserat verktyg för att kunna genomföra maxdiff- research som bygger på maskininlärning. MAXDIFF OPTIMINER, som verktyget heter, bygger på deras  erfarenhet inom Maxdiff-analyser och maskininlärning och ger rekommendationer till användaren vid olika faser i analysen. Du kan använda den för experimentel design, skapa simuleringar för Preference Share Analysis och TURF-analys.

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 14:51

Joinville lanserar nischad plattform för vertikala annonsörer

Joinville, en svensk startup specialiserad på vertikal digital marknadsföring, lanserar Mundo – en riktad annonsplattform för annonsörer som vill nå nischade målgrupper. Marknadsförare intresserade av att nå mångkulturella segment (med folk som talar ett annat språk än svenska) eller som vill nå smalare, vertikala målgrupper som gamers, sport- och musikfans kan nu köpa dessa direkt via plattformen Mundo. Joinville har analyserat över 650 digitala kampanjer och 1 miljard sidvisningar för att bygga en smartare styrnings- och planeringsprocess för nischade kampanjer som ger en högre träffsäkerhet utöver bredare styrningsvariabler som språk eller sajt- kategorier.

DI - 03 feb 16 kl. 15:24

Ericsson lanserar IoT-plattform

Ericsson meddelar i dag att man lanserar en oberoende plattform för Sakernas Internet, det såk allade Internet of Things eller IoT, som ska fungera som en marknadsplats för företag med tekniklicensbehov..

IDG - 07 jun 16 kl. 13:44

IBM lanserar ny plattform för analys av stora data


IBM lanserar en big data-plattform baserad på det hajpade ramverket Spark, i form av en molnbaserad utvecklingsmiljö. Applikationer kan byggas med R, Python och Scala..

Dagens Media - 29 mar 18 kl. 07:30

Adverty lanserar programmatisk plattform för AR och VR

Svenska adtechbolaget Adverty lanserar "världens första" programmatiska plattform för automatiserade annonser för AR- och VR-applikationer och spel. Bolaget erbjuder vad man uppger är en unik teknik där kunden endast debiteras om någon med absolut säkerhet sett och tagit till sig annonsen..

VA - 28 mar 19 kl. 09:20

Klarna lanserar öppen plattform med tillgång till 4 300 banker

Fintechbolaget Klarna lanserar sin Open Banking-plattform för företagsmarknaden, enligt ett pressmeddelande. .

DN - 19 maj 16 kl. 11:18

Google lanserar vr-plattform för Android


Google tar ett nytt steg i sin satsning på virtual reality. Företaget lanserade på onsdagen Daydream, en ny Androidbaserad vr-plattform..

Dagens Medicin - 27 aug 15 kl. 10:50

Apoteksföreningen lanserar etisk plattform

Apoteksföretag ska värna fri konkurrens och ta etiskt ansvar, enligt Sveriges Apoteksförenings etiska plattform. .

Affärsvärlden - 26 apr 16 kl. 09:20

Nordea lanserar plattform för crowdfunding

Storbanken Nordea lanserar en plattform där privatpersoner kan finansiera onoterade företag genom att köpa ägarandelar i bolagen, så kallad equity crowdfunding..

Dagensanalys.se - 31 maj 19 kl. 04:24

SIS International lanserar ”data science platform”

Researchbolaget SIS International hänger på data-trenden och lanserar en plattform som de kallar för SIS data science platform. Tanken är att använda data science, analys, data-visualisering med sina globala paneler. Målen är live-analyser, bättre prognoser och helt enkelt mer data.

Realtid - 15 mar 18 kl. 11:41

Mastercard och IBM släpper GDPR-plattform

Mastercard och IBM lanserar gemensam plattform som ska hjälpa företag att möta EU:s nya datalag som i maj ersätter PUL i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.