Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 26 October, 04:34

Expressen Dina Pengar - 21 sep 20 kl. 08:00

Handläggningstiderna för bostadstillägget ska kortasProblemet med handläggningstiderna för bostadstillägget är väl känt och drabbar många.I budgetpropositionen för 2021, som presenteras för riksdagen på måndagen, tillförs 14 miljoner kronor till Pensionsmyndigheten för att kunna korta tiderna för handläggning.– De som byggt upp vårt land ska inte behöva vänta i månader på att få sina pengar, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten, Magdalena Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handläggningstidernaför , bostadstilläggetska , kortas
Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 16 kl. 06:01

Handläggningstiderna måste kortas

Vi moderater vill att en ny viltmyndighet ska inrättas. En sådan ny myndighet skulle även kunna ges i uppdrag att överta handläggningen av vapenlicensärenden, skriver Johan Hultberg och Pia Hallström..

Jmini.se - 17 mar 16 kl. 07:23

Handläggningstiderna för vapenlicens måste kortas!

Orimligt långa handläggningstider för vapenlicens är ett problem som under många år har drabbat Jönköpings läns jägare, sportskyttar och vapenhandlare. Alliansregeringen vidtog flera åtgärder för att komma tillrätta med problemet.  Dessvärre kan.....

Expressen - 19 sep 18 kl. 10:29

Långa köer för att få bostadstillägget

Pensionsmyndigheten har tagits på sängen av alla nya ärenden som rör bostadstillägg för pensionärer.Under årets första åtta månader kom det in 20 000 fler ärenden jämfört med samma period förra året. – Vi gör allt för att få ner handläggningstiden.

Cornucopia - 12 mar 15 kl. 07:43

Gästinlägg: Hur den svenska handläggningen av vapenlicenser (inte) fungerar.

Nedanstående är ett gästinlägg från en "före detta styrelseledamot i svensk skytteförening".

Hur den svenska handläggningen av vapenlicenser (inte) fungerar

Det är inte lätt att vara sportskytt eller jägare i Sverige idag. Det finns, av naturliga skäl, ett stort och komplext regelverk kring civilt vapeninnehav, och tillståndsgivningen är restriktiv.

DN - 12 aug 17 kl. 20:45

Migrationsministern: ”Väntan på asyl måste kortas”

Migrationsverkets handläggningstider måste kortas. Det säger nya migrationsministern Heléne Fritzon (S) i sin första stora intervju som statsråd. – Jag har fått ett mycket tydligt löfte från generaldirektören.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 20 kl. 12:13

Lång väntan på bostadstillägg

Fler pensionärer ska få bostadstillägg i år. Men de får räkna med att vänta. En ny ansökan tar över fem månader att handlägga, och den som anmäler ändringar kan få vänta i nio månader.

Sydsvenskan - 12 jan 20 kl. 12:13

Lång väntan på bostadstillägg

Fler pensionärer ska få bostadstillägg i år. Men de får räkna med att vänta. En ny ansökan tar över fem månader att handlägga, och den som anmäler ändringar kan få vänta i nio månader.

NSD - 07 jan 19 kl. 14:02

Vapenhandlare jublar – köerna ska kortas

Öronmärkta pengar ska korta de kritiserade handläggningstiderna för vapenlicens..

SVT - 17 dec 19 kl. 18:33

Regeringen: Korta köerna för bostadstillägg

Regeringen vill att väntetiden för pensionärer som ansöker om bostadstillägg ska kortas. Nästa år ska handläggningen inte få ta mer än 60 dagar..

BT - 11 aug 14 kl. 07:47

Lång väntan på licens

För många jägare anses fredagen den 16 augusti vara en av årets bästa dagar. Då startar nämligen bockjakten och årets jaktsäsong inleds. Men trots avlagd jägarexamen och inköpt vapen, kan många jägare inte delta även om de skulle vilja.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.