DI > Ekonomi

Sunday, 25 October, 03:53

DI - 21 sep 20 kl. 07:56

Nikolas styrelseordförande Trevor Milton avgår
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trevor Milton

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nikolas, styrelseordförande, Trevor, Milton, avgår
YLE - 30 dec 15 kl. 16:45

Fortsatt turbulens kring Finavia – tidigare styrelseordförande talar ut

Finavias tidigare styrelseordförande Riitta Tiuraniemi går i en intervju för tidningen Talouselämä till skarp kritik mot kommunikationsminister Anne Berners (C) agerande i det statsägda bolaget Finavia. Enligt Tiuraniemi utsattes Finavias styrelse i början av december för otillbörliga påtryckningar. Riitta Tiuraniemi lämnade sin plats som styrelseordförande i Finavia den 4 december.

YLE - 26 jun 15 kl. 12:54

Kobbe Bergh ny styrelseordförande för Novia

Bolaget som upprätthåller Yrkeshögskolan Novia har valt ny styrelseordförande. Ny på posten är Kaj-Gustaf Bergh från Utbildningsstiftelsen Sydväst och han ersätter Kjell Sundström, som avtackades under fredagens bolagsstämma.
Kaj-Gustaf Bergh, ny styrelseordförande.

Dagensanalys.se - 04 apr 16 kl. 15:30

Per Sjödell ny styrelseordförande i Nordic Morning

Nordic Morning har utsett Per Sjödell till styrelseordförande. Jukka Ruuska, VD för Asiakastieto Group blir ny styrelseledamot. Jussi Lystimäki, som tillträtt som chef för europeiska tillväxtmarknader inom Schibsted Media Group, lämnar styrelsen.

YLE - 29 maj 17 kl. 18:38

Yles styrelseordförande om Jääskeläinens sorti: "Ingen skulle klara av ledarskapet under ett sådant förstoringsglas"

Yles vd Lauri Kivinen säger att Jääskeläinens förmåga att framgångsrikt utföra sitt jobb blev omöjligt och att det därför är nödvändigt att hitta en ny chef för Yles finskspråkiga nyheter. - Det handlar om förutsättningarna. Om allt som chefen gör ifrågasätts och kritiseras starkt så blir det svårare och svårare för varje dag som går att framgångsrikt utföra sitt jobb.

YLE - 03 feb 14 kl. 15:25

Ekenäs Energi utan styrelseordförande

Energibolaget Ekenäs Energi har för tillfället ingen styrelseordförande. Bo Nyman avgick plötsligt för ett par veckor sedan. Men varför har Bo Nyman avgått?

HBL - 30 okt 14 kl. 12:59

Jorma Ollila slutar som styrelseordförande i Shell

Nokias förre vd Jorma Ollila, 64, lämnar sin post som styrelseordförande i oljebolaget Shell nästa år.Shell meddelade att Ollila ersätts av den 66-årige amerikanen Charles Holliday som tidigare bland annat har haft ledande poster inom en av världens största banker Bank of America. Holliday tar över som styrelseordförande i Shell efter bolagsstämman i maj.

YLE - 23 mar 16 kl. 16:50

Gustavson lämnar posten som Konecranes styrelseordförande

Den bedrägerimisstänkte Stig Gustavson lämnar uppdraget som styrelseordförande för Konecranes - men fortsätter som vice-ordförande. Gustavson meddelade vid styrelsemötet på onsdagen att han inte längre står till förfogande som ordförande. Till ny ordförande för Konecranes valdes Christoph Vitzthum.

Cornucopia - 29 apr 19 kl. 06:44

Swedbank föreslår Göran Persson som ny styrelseordförande

Swedbanks valberedning föreslår tidigare finansminister och statsminister Göran Persson som styrelseordförande för den ryska penningtvättbanken.Dagschart Swedbank.Den 70 år gamle finansminister och partiordföranden för Socialdemokraterna föreslås alltså att bli styrelseordförande för Swedbank.

YLE - 13 sep 12 kl. 13:45

Fennovoima byter ut sin styrelseordförande

Fennovoimas ägare byter ut sin styrelseordförande. Ny ordförande blir kraftaktiebolaget SF:s vd Pekka Ottavainen. Ottavainen ersätter Juha Rantanen, men Ottavainen sitter på posten endast tills ägarna hittat en ny styrelseordförande.

HBL - 13 sep 12 kl. 13:44

Kauppalehti: Fennovoima bytte styrelseordförande

Pekka Ottavainen tog i dag tillfälligt över som styrelseordförande i Fennovoima.Han är vd för kärnkraftsbolagets huvudägare Voimaosakeyhtiö SF. Kauppalehti var först ute med nyheten.

YLE - 01 mar 13 kl. 12:36

Herlin ny styrelseordförande för Sanoma

Kone-storägaren Antti Herlin blir styrelseordförande för Sanoma-koncernen. Herlin har varit med i Sanomas styrelse sedan våren 2010. Herlin ersätter Jaakko Rauramo, som varit styrelseordförande sedan år 2001.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.