Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 31 October, 10:52

Aftonbladet - 21 sep 20 kl. 07:41

Nu presenteras regeringens budget▸ Skatten sänks samtidigt som minst 25 miljarder kronor läggs på vård, skola och omsorg..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu presenteras, regeringens, budget
Dalarnas tidningar - 20 sep 17 kl. 06:57

Anders Ygeman presenterar regeringens budget i Falun

I dag presenteras regeringens budget. Före detta inrikesministern och nu Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Anders Ygeman, kommer till Falun för att presentera budgeten..

Dalarnas tidningar - 20 sep 17 kl. 06:57

Anders Ygeman presenterar regeringens budget i Falun – vi sänder live

I dag presenteras regeringens budget. Före detta inrikesministern och nu Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Anders Ygeman, kommer till Falun för att presentera budgeten..

Supermiljöbloggen - 26 okt 14 kl. 18:39

Ris och ros till regeringens budget

Flera satsningar på klimat och naturvård. Men budgeten får kritik från Miljöpartiets egna ungdomsförbund.  I torsdags presenterade den nya röd-gröna regeringen sin budget.

BT - 23 apr 12 kl. 14:09

Regeringens budget ökar utsläppen

Budgetpropositionen är en särskilt dyster läsning när det kommer till klimat- och energipolitiken. De senaste mätningarna visar att vi just nu har de högsta halterna av koldioxid i atmosfären någonsin. Sveriges utsläpp ökade med elva procent under 2010, men i regeringens budget lyser åtgärderna med sin frånvaro.

Regeringen - 19 sep 17 kl. 11:58

Sven-Erik Bucht tar med sig regeringens budget till Värmland

På onsdag den 20 september presenteras regeringens höstbudget och landsbygdsminister Sven-Erik Bucht kommer i Värmland, som en del av sin pågående Sverigeresa, att hålla två presskonferenser med anledning av de landsbygdssatsningar som finns i budgeten..

Dagens PS - 22 nov 16 kl. 10:06

Larm: Svart hål i regeringens budget

Dagens PS har tidigare berättat hur finansminister Magdalena Anderssons och regeringens budget påverkar dig. Vi har även berättat om att Liberala ungdomsförbundet anser att staten kan spara 100 miljarder kronor på onödiga (?) utgifter.

BT - 03 dec 14 kl. 16:15

Just nu: regeringens budget föll

Budgetomröstningen är nu över. Regeringens budget föll. Riksdagen röstade för Alliansens förslag.

BT - 01 okt 12 kl. 14:41

Borås vinnare i regeringens budget

stöd till Hässleholmen, fler platser på ingenjörs- och sjuksköterskeutbildningarna på Högskolan i Borås, och en stor järnvägssatsning som på sikt knyter Borås och Göteborg närmare varandra. Regeringens budget innehåller mycket positivt för Borås, menar skribenterna. Regeringen presenterade nyligen en budget som står ut i ett europeiskt sammanhang.

SR - 18 sep 13 kl. 12:16

Här är vinnarna i regeringens budget

Mycket var redan känt när finansminister Anders Borg presenterade regeringens budgetproposition i dag, bland annat förslaget om ett femte jobbskatteavdrag och en höjd brytpunkt för statlig inkomstskatt. Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea berättar om vinnarna och förlorarna i regeringens budget..

Norrtelje Tidning - 02 dec 14 kl. 21:19

SD fäller regeringens budget

Sverigedemokraterna har bestämt sig för att fälla regeringens budget. Statsminister Stefan Löfven (S) försöker nu pressa Alliansen till förhandlingar för att rädda sin budget – och sin regering..

GöteborgsPosten - 03 dec 14 kl. 16:07

Just nu: regeringens budget föll

Budgetomröstningen är nu över. Regeringens budget föll. Riksdagen röstade för Alliansens förslag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.