Expressen > Nyheter

Saturday, 24 October, 23:11

Expressen - 21 sep 20 kl. 07:34

Rättegången mot Daniel Nyqvist fortsätter i dagI dag fortsätter rättegången mot Daniel Nyqvist, 37.Han har erkänt till att ha dödat Anna-Lena Svensson och Mohamad Ammouri.– Det finns omfattande stödbevisning och den tilltalade kommer att dömas, säger Elisabeth Massi Fritz som företräder Mohamads anhöriga..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Daniel, Daniel Nyqvist, Anna-Lena Svensson, Mohamad Ammouri, Elisabeth Massi Fritz, Mohamads

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegångenmot , Daniel, Nyqvistfortsätter i , dag
YLE - 08 okt 13 kl. 07:18

Auerrättegången avslutas i dag

Den så kallade Ulfvsbyrättegången avslutas i dag. Tingsrätten ska i dag ännu höra åklagarens, försvarets och de målsägandes slutpläderingar. Den mordåtalade Anneli Auer har hela tiden konsekvent hävdat att hon är oskyldig till mordet på sin man.

Expressen - 14 jun 12 kl. 08:33

Långaredsrättegången avslutas i dag

Långaredsrättegången avslutas i dag. Åklagarna kommer att kräva livstids fängelse för det brutala dubbelmordet. Försvarsadvokaterna att åtalet ogillas och att de mordmisstänkta försätts på fri fot.

YLE - 03 mar 15 kl. 05:52

Peterättegången inleds i dag

I dag (tisdag) inleds den uppmärksammade rättegången mot stödföreningen för räddningshelikoptern Pete i Österbottens tingsrätt. Sex personer står åtalade för grovt skattebedrägeri. En av de åtaladede, verksamhetsledaren för föreningen, väntas dömas hårdare än de andra fem personerna.

YLE - 04 nov 13 kl. 08:58

Wincapita rättegången inleds i dag

I tingsrätten i Karleby inleds idag den första rättegången i anslutning till investeringklubben Wincapita. En man från Karleby står anklagad för grovt bedrägeri. I den här affären finns tiotals sakägare.

Västerbottens Folkblad - 11 feb 15 kl. 09:22

Rättegången har startat – dag ett av nio

Rättegången mot Kjell Edlundh startade klockan nio på onsdagsmorgonen. Ett 20-tal åhörare finns på plats i Umeå tingsrätts förhandlingsal ett, domstolens största sal. Rättens ordförande har inlett med att gå igenom en del formalia och förutsättningar för den nio dagar långa rättegången.

GöteborgsPosten - 27 nov 12 kl. 07:41

Rättegången startar i dag

Medier från flera världsdelar har uppmärksammat rättegången som startar i dag. Den 37-åriga kvinnan från Bergsjön misstänks för en omfattande hantering av kranier och andra skelettdelar..

P3 - 08 jan 14 kl. 06:23

Lundsbergsrättegången startar i dag

I dag börjar rättegången mot de nio elever och en ur personalen på internatskolan Lundsberg som åtalades för en så kallad nollning på skolan förra hösten..

GöteborgsPosten - 22 jul 15 kl. 10:24

Planerade hämndmord - rättegången inleds i dag

23-åringen vände sig om och skickade en slängkyss till åhörarna när den tre dagar långa rättegången i dag började mot honom och hans 17-årige släkting..

GöteborgsPosten - 22 jul 15 kl. 10:24

Planerade hämndmord - rättegången inleddes i dag

23-åringen vände sig om och skickade en slängkyss till åhörarna när den tre dagar långa rättegången i dag började mot honom och hans 17-årige släkting..

UNT - 02 nov 16 kl. 08:44

Mordrättegången avslutas i dag

I dag onsdag avslutas rättegången mot den man i 30-årsåldern som står åtalad för ett mord i Enköping i somras..

SR - 18 nov 16 kl. 12:24

Vår Krog rättegången avslutades i dag

I dag avslutas rättegången i hovrätten angående skjutningen på Vår Krog och Bar på Hisingen i Göteborg förra året. Åklagarna vill att de långa fängelsestraff som utdömdes i tingsrätten ska kvarstå. Samtliga dömda nekar till brott och försvaret pekar i sitt slutanförande på bristerna i utredningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.