Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 30 October, 02:52

Vestmanlands Läns Tidning - 21 sep 20 kl. 07:25

Anders H Pers: ”De röda bären får mig att tänka på lingonets roll i svensk lyrik”Silvas Västerås                                      Silva Pettersson är född i Västerås. Hon....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Pers, Västerås, Pettersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AndersH , PersDe , röda, bärenfår mig att , tänka på lingonets roll i svensk lyrik
Expressen - 31 aug 13 kl. 00:45

Därför går Anders Borg inte till frisören

Finansminister Anders Borg har inte besökt frisören på hela mandatperioden. Nyheten berättade han för Katrineholms-Kuriren - men för Expressen avslöjar han hemligheten bakom frisörnobben. ?

YA - 29 jan 20 kl. 18:22

Anders lägger ner karriären – ersätts av Kraft: ”Svårt att tända till”

Målvaktsikonen Anders Persson slutar i YIF och ersätts av Niklas Kraft i Alingsås. Persson har haft en lång och framgångsrik karriär – men ändå aldrig vunnit något. – Det här blir sista chansen.

NT - 28 mar 13 kl. 18:16

Anders Svensson kan missa premiären

Elfsborgs Anders Svensson riskerar att missa påskdagens fotbollsallsvenska premiär mot AIK. Den 36-årige landslagsmittfältaren har haft problem med hälen tidigare och under torsdagens träning haltade han till efter första spelövningen. Han klev av planen med smärtor i hälen, skriver Borås Tidning på nätet..

Eurosport - 28 mar 13 kl. 18:22

Fotboll - Allsvenskan - Anders Svensson kan missa premiären mot AIK

Elfsborgs Anders Svensson riskerar att missa påskdagens fotbollsallsvenska premiär mot AIK..

DN - 10 dec 14 kl. 08:11

Anders Borg till Stenbeck-sfären

Förre finansministern Anders Borg ska ingå i investmentbolaget Kinneviks styrelse. Om dess valberedning får som den vill tillträder han posten som vice ordförande vid årsstämman i maj..

Dagens Media - 01 feb 18 kl. 14:39

Anders Jensen om jätteaffären: "Ger oss möjlighet att flytta fram positionen"

MTG:s nordiska verksamheter och danska TDC slås samman. MTG:s Anders Jensen tror på konsolidering mellan mediebolag och telekombolag – och att dessa kommer fungera som komplement till varandra i framtiden..

Blekinge Läns tidning - 30 jan 20 kl. 17:30

Radikale optimisten Anders Jansson inför Blekingepremiären

Den har kallats ”snäll folkhemshumor”, Anders Janssons ståuppföreställning ”Radikal optimist”. Han tar det som en komplimang, och ser fram emot att framträda i Karlskrona på torsdagskvällen: En maffig stad! säger han..

Dalarnas tidningar - 26 nov 13 kl. 15:00

Morabo har skrivit en bok om konstnären Elon Garp

Morakonstnären Elon Garp var känd för sina dramatiska tavlor med färger som piskade upp motiven till storverk. Nu har Anders Karlsson skrivit Garp i en bok, där bilder flödar av starka färger. Anders växte i barnåren upp i grannskapet till konstnären och har följt honom i hela sitt liv.

Jönköpingsnytt - 11 maj 13 kl. 19:53

Infektion stoppade Gustafsson i premiären

Det blev ingen start för Anders Gustafsson i världscuppremiären i ungerska Szeged i helgen. Jönköpingskanotisten drabbades av en infektion och tvingades ställa in. - Det är dumt att chansa, säger Anders Gustafsson till Jönköpings Posten..

DN - 08 maj 13 kl. 08:00

Anders Borg: Vi bör öka investeringarna i Afrika

Abuja. Svenska regeringen vill se ett ökat samarbete med Afrika och skickar fem ministrar till kontinenten. I Nigerias huvudstad talar finansminister Anders Borg om en afrikansk renässans.

DI - 18 maj 15 kl. 21:15

Anders Borgs plan för Kinnevik

Anders Borgs styrelseuppdrag i Stenbecksfären, där han på måndagen valdes till vice ordförande i Kinneviksstyrelsen och är föreslagen till samma post i Millicom, är främst inriktade på Millicom-relaterade verksamheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.