DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 23:30

DI - 21 sep 20 kl. 06:30

Storbankerna faller efter uppgifter om penningtvätt
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbankerna, fallerefter , uppgifterom , penningtvätt
Affärsvärlden - 04 mar 19 kl. 09:13

Nordea faller efter penningtvättsuppgifter

Nordea-aktien faller hårt sedan det finländska tv-bolaget Yle flaggat för ett program om penningtvätt med kopplingar till Nordea. Vid lunchtid har aktien fallit drygt 3 procent..

Realtid - 19 maj 20 kl. 09:40

Så ska storbankerna förhindra penningtvätt

Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank ska tillsammans med Polismyndigheten arbeta med ett nytt initiativ för att bekämpa penningtvätt och terrorfinansiering..

DI - 09 maj 19 kl. 10:22

Loomis faller efter penningtvättsanklagelser

Di kunde på onsdagen rapportera att stämningen på Loomis årsstämma försämrades betydligt efter att den danska journalisten Morten Spiegelhauer, programledare för danska TV2:s Operation X, anklagat bolaget för inblandning i en penningtvättshärva.  Enligt Operation X ska Loomis ha försett ett växklingskontor i Danmark med omkring 715 miljoner kronor som sedan använts i ett avancerat penningtvättsupplägg.  ”Det är första gången jag hör talas om det här, så jag har egentligen inga kommentarer att ge”, sa Patrik Andersson, vd på Loomis, till Di på onsdagen..

DI - 28 mar 19 kl. 14:59

SEB faller på penningtvättsoro – på väg mot största tappet sedan brexit

I skymundan av nyhetsflödet kring bankkollegan Swedbank har SEB-aktien handlats ner rejält på torsdagen. Detta efter att Danske Banks aktieanalysavdelning lyft fram risken att SEB ska dras in i den baltiska penningtvättsskandalen. Håller nedgången i sig blir det aktiens största fall sedan brexit-beskedet midsommarafton 2016..

DI - 03 okt 18 kl. 17:55

Det är inte konstigt att bankaktierna faller

Enligt Bloomberg kan fler banker än Danske Bank ha tvättat pengar i Baltikum. De svenska storbankerna faller tungt på börsen med Swedbank i spetsen. .

E24 - 11 feb 16 kl. 15:39

Mörkt på börsen – storbankerna faller mest

Banksektorn blev ett rejält sänke i torsdagens börshandel. Pressen har fördjupats av ett förnyat säljtryck på den europeiska finanssektorn. Även Riksbankens besked att sänka styrräntan ytterligare bidrar till att trycka ned bankaktierna..

DI - 02 aug 16 kl. 18:23

Stockholmsbörsen: Storbankerna faller

Europabörserna lyser med blodröda siffror efter stängning på tisdagen. Banksektorn pressades hårt av oro efter fredagens stresstester och bolagen inom olje- och gassektorn såg en svag utveckling..

SR - 17 jul 19 kl. 20:58

Storbankerna faller på börsen

I dag presenterade Swedbank och Handelsbanken sina delårsresultat och båda visar upp en lägre vinst jämfört med motsvarande period i fjol..

DI - 04 maj 20 kl. 17:26

Storbankerna faller tungt på illröd börs

Stockholmsbörsen går mot ett kraftigt ras under veckans första handelsdag. Humöret tyngdes av oro för att handelskriget mellan USA och Kina….

DI - 04 jun 20 kl. 14:13

Vinnare och förlorare: Storbankerna faller på FI:s varning

ECB:s stödköp piggade upp Stockholmsbörsen ett kort tag men sjönk snabbt tillbaka..

DI - 20 feb 19 kl. 10:27

Uppgifter: Penningtvätt i Swedbank kopplad till rysk skattehärva

Motsvarande 150 miljoner kronor i stulna ryska skattemedel ska ha slussat genom Swedbank i Baltikum. Det uppger Uppdrag Granskning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.