Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 29 October, 11:18

Dalarnas tidningar - 21 sep 20 kl. 07:07

”Biltema till Ludvika” – nu kommenterar näringslivschefen uppgifternaSom många noterat råder det full aktivitet med dumprar och grävskopor i området ovanför Mio på....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Ludvika, Mio

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biltematill , Ludvikanu , kommenterar, näringslivschefen, uppgifterna
Dalarnas tidningar - 02 sep 14 kl. 08:29

Näringslivschefen ångrar inte profetia

– Jag vill också passa på att hälsa Leif Pettersson välkommen tillbaka till Ludvika och sin roll som nytt kommunalråd. (Även om valet inte är klart än), så skrev Lars-Åke Josefsson i det senaste numret av Näringslivsnytt..

Blekinge Läns tidning - 15 nov 19 kl. 14:06

Olofström: Näringslivschefen kommenterar nedlagt kontor

Näringslivschef Kjell Persson kände till HCL Technologies planer att stänga Olofströmsenheten. Han menar att beskedet är tråkigt, men samtidigt väntat. Arbetsmarknaden förblir dock stark, där kommunen över lag fortfarande har ökat antal arbetstillfällen, betonar han..

BT - 20 aug 14 kl. 07:57

Planer på företagspark vid testanläggningen

30 hektar mark står redo för företag som vill etablera sig bredvid AstaZero. Att det kan uppstå mycket näringar runt testanläggningar visar erfarenheter från Arjeplog med omgivande kommuner – där har vintertesterna blivit en miljardindustri som räddat orterna. I direkt anslutning till AstaZero har Borås stad avsatt 30 hektar – 300 000 kvadratmeter – som kommer att kunna utnyttjas till företagsetableringar kopplade till testverksamheten.

Dalarnas tidningar - 09 apr 14 kl. 09:00

Kommunen bereder sig på gruveffekten

LUDVIKA Ett ja från mark- och miljödomstolen senare är nu Nordic Iron Ore ännu ett steg närmare en återstart av gruvorna i Blötberget och Håksberg. Och redan nu har orten så smått börjat förbereda sig på effekterna. – Det ska bli spännande att se vad vi får sätta tänderna i, säger näringslivschefen Lars-Åke Josefsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.