Realtid > Ekonomi

Friday, 30 October, 14:02

Realtid - 21 sep 20 kl. 07:03

Riksbyggen startar nytt bolag – värderas till 8 miljarderRiksbyggen startar ett nytt fastighetsbolag och flyttar över hela bostadsbeståndet – värderat till 8 miljarder kronor. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksbyggen, startar, nytt, bolag, värderastill 8 , miljarder
Dagensanalys.se - 09 apr 19 kl. 10:01

IBM startar nytt bolag för att bygga vidare på sin martech-plattform

IBM har också en plattform för marknadsföring och ecommerce men den kommer nu att landa i ett nytt bolag som bildas tillsammans med Centerbridge. I plattformen ingår analys, anpassningar i realtid för personalisering, pris- och promotionoptimering, marketing automation och mer. Centerbridge vill nu ta nästa steg med IBMs plattform och lansera flera nya produkter.

Affärsvärlden - 06 maj 13 kl. 11:16

Knowit startar nytt bolag

It-konsultbolaget Knowit startar ett nytt bolag inom förändringsledning, Knowit Transformation Management, med Fredrik Höök som vd..

BT - 16 okt 19 kl. 11:49

Boråskoncern startar nytt bolag – ska utveckla samhällsfastigheter

Ett ökat tryck på fler och bättre samhällsfastigheter har lett till att Boråskoncernen Bockasjö nu startar ett nytt bolag. Målet är att utveckla och bygga nya fastigheter till skola, vård och omsorg..

DI - 07 apr 16 kl. 08:35

Collector startar nytt bolag med NFT Ventures

Collector sätter upp ett nytt bolag, Collector Ventures, tillsammans med NFT Ventures..

DI - 27 jun 18 kl. 16:48

Stena-arvtagerskan säljer av för 4 miljarder – startar nytt bolag

Stena-arvtagaren Madeleine Olsson Eriksson har sålt sin andel av familjens investeringsbolag Stena Sessan AB för nästan 4 miljarder kronor till sina syskon. Pengarna har satts in i ett nytt bolag, dit Norges svar på Arne Karlsson har rekryterats som ordförande. Hennes familj sitter också i styrelsen..

Kristianstadsbladet - 18 apr 19 kl. 05:00

WEBB-TV: T-Kartor startar nytt bolag — anställer säljare

T-Kartor Group har startat ett nytt bolag, Tappz. Det är ett rent säljbolag mot den civila marknaden som ska erbjuda skräddarsydda karttjänster som T-Kartor ursprungligen utvecklade för det norska försvaret. .

Dalarnas tidningar - 30 apr 19 kl. 18:07

Golfklubbar runt Siljan startar nytt bolag: ”Golfturismen omsätter flera miljarder”

Fem golfklubbar runt Siljan gör en gemensam satsning. Ett nytt bolag är bildat för att....

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 20 kl. 08:54

Volvo startar nytt bolag för självkörande

Volvo Cars och bilteknikbolaget Veoneer har kommit överens om att dela upp företaget Zenuity, som man tidigare ägt tillsammans. Zenuity utvecklar mjukvara för förarassistans, och Volvo kommer nu att starta ett nytt bolag som tar över den del som arbetat.

DN - 02 apr 20 kl. 10:32

Volvo startar nytt bolag för självkörande fordon

Volvo Cars och teknikföretaget Veoneer går skilda vägar. Genom ett nytt bolag med kontor i Göteborg och Shanghai kommer Volvo att fortsätta….

Dagens Media - 27 mar 14 kl. 13:37

Far och son Breitholtz startar nytt bolag

Hasse Breitholtz, tidigare skivbolagsdirektör och MTG-vd, startar bolag med sonen Daniel Breitholtz, känd från bland annat "Idol"-juryn..

Nyhetskanalen - 05 jun 12 kl. 15:46

SAAB startar nytt bolag i USA

Saab Parts startar ett nytt dotterbolag i USA för att hålla den nordamerikanska marknaden med reservdelar. Enligt företaget finns närmare en halv miljon Saab-bilar i USA och Kanada. Saabs reservdelsbolag ingick inte moderbolaget Saab Automobiles konkurs, men bolaget har funnits med i försäljningsprocessen av konkursbona..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.