DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 03:20

DI - 21 sep 20 kl. 06:55

Världens skogar förstörs – då gynnas Sverige
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världens skogar, förstörs, , gynnas, Sverige
Kristianstadsbladet - 07 aug 14 kl. 13:00

Branden bra för många arter

Den stora skogsbranden i Västmanland kan ge många sällsynta djur- och växtarter ett rejält uppsving.Hundratals arter av insekter, svampar och fåglar som trängts undan av skogsbruket gynnas starkt av eldens verkningar.
- Branden kommer att dra till sig brandberoende insekter från långt håll.

BT - 07 aug 14 kl. 13:00

Branden bra för många arter

Den stora skogsbranden i Västmanland kan ge många sällsynta djur- och växtarter ett rejält uppsving. Hundratals arter av insekter, svampar och fåglar som trängts undan av skogsbruket gynnas starkt av eldens verkningar.- Branden kommer att dra till sig brandberoende insekter från långt håll.

BT - 07 aug 14 kl. 14:03

Branden bra för många arter

Den stora skogsbranden i Västmanland kan ge många sällsynta djur- och växtarter ett rejält uppsving. Hundratals arter av insekter, svampar och fåglar som trängts undan av skogsbruket gynnas starkt av eldens verkningar. – Branden kommer att dra till sig brandberoende insekter från långt håll.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.