SVT > Inrikes

Thursday, 29 October, 03:08

SVT - 21 sep 20 kl. 06:47

Chatta med SVT:s politikreporter Elisabeth MarmorsteinI dag presenterar regeringen och finansminister Magdalena Andersson (S) höstbudgeten 2020. Finansministern själv kallar budgeten för historisk, och nationalekonomen Fredrik N G Andersson menar att man behöver backa till 90-talet för att hitta ett ”budgetsaldo av dessa mått”. På vilka andra sätt utmärker sig budgeten, och vad säger egentligen oppositionspartierna? Ställ dina frågor direkt till SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein och få svar i chatten eller i sändningen som startar 10.00..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Elisabeth Marmorstein, Magdalena Andersson, Fredrik, Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chattamed , SVT:s, politikreporter, Elisabeth, Marmorstein
SVT - 12 nov 18 kl. 11:18

SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein: ”Tonläget har höjts”

Tilliten mellan partierna är skadad, och Jan Björklund (L) litar inte på att Moderaterna kommer att förhandla med Sverigedemokraterna om regeringsmakten hänger på det. Det menar SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein. – Tonläget har höjts vilket är ovanligt i Alliansen, säger hon..

SVT - 21 nov 19 kl. 08:29

SVT:s politikreporter: ”SD kan obehindrat skylla problemen på andra partier”

Sverigedemokraterna fortsätter att stärka sin position bland de svenska väljarna. I SVT/Novus senaste mätning är SD återigen landets näst största parti. ”Det gör det lättare för Jimmie Åkesson att framställa sig som oppositionsledare”, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein, som kommer att svara på frågor i en chatt med start klockan 14..

SVT - 14 dec 17 kl. 07:10

SVT:s politikreporter: Detta innebär pensionsförslaget

Höjd pensionsålder och hårdare krav på fondbolagen. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein förklarar vad den nya pensionsuppgörelsen innebär..

SVT - 11 jun 18 kl. 13:00

SVT:s politikreporter: Väldigt bekymmersamt för Socialdemokraterna

Socialdemokraterna tappar stöd hos LO-medlemmar samtidigt som stödet för Sverigedemokraterna ökar, visar SCB:s partisympatimätning. Här svarar SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein på fyra frågor om det aktuella läget..

SVT - 02 jul 18 kl. 15:21

SVT:s politikreporter: S och SD är vinnarna i Alliansens bråk

Alliansens interna bråk kring Sverigedemokraterna fortsätter. Vad betyder det för Alliansens sammanhållning? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar..

SVT - 18 okt 18 kl. 16:54

SVT:s politikreporter: ”Ingenting ska uteslutas i det här läget”

Än syns inget ljus i tunneln för en potentiell ny regering. Just nu har Stefan Löfven (S) i uppdrag att försöka få fram ett alternativ som kan tolereras av riksdagen. Men vad händer om han misslyckas?

SVT - 14 jan 19 kl. 07:19

SVT:s politikreporter: Förvånad om V säger nej till Löfven

Enligt uppgifter har Vänsterpartiets partistyrelse fattat beslut om partiet ska släppa fram socialdemokraten Stefan Löfven som statsminister på onsdag. – Jag skulle bli förvånad om de har landat i att säga nej till Stefan Löfven, men det ska förstås absolut inte uteslutas, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 02 maj 19 kl. 11:23

SVT:s politikreporter: Kan förstärka Moderaternas förlorarstämpel

Moderaterna är ett av de partier som backar inför EU-valet, visar Novus nya mätning. Partiet får 12, 6 procent – ett sämre resultat än i valet 2014. – Ett sådant resultat är bekymmersamt för Ulf Kristersson, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i Morgonstudion..

SVT - 02 maj 19 kl. 15:52

SVT:s politikreporter: Liberalerna har anledning att vara nervösa

När trillar röstkortet ned i brevlådan och vilka chanser har Miljöpartiet? Tidigare under torsdagen svarade SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein på era frågor om EU-valet som pågår mellan den 23 – 26 maj. Här har vi samlat några av hennes svar..

SVT - 13 okt 19 kl. 10:04

SVT:s politikreporter: Partiledarnas styrkor och svagheter inför debatten

På söndagskvällen är det dags för partiledardebatt i Agenda. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmostein har tittat närmare på formen hos riksdagspartiernas ledare..

SVT - 17 okt 19 kl. 09:33

SVT:s politikreporter: Frågan om slöjförbud splittrar M

Slöjförbud i skolan är en het fråga när Moderaternas partistämma inleds på torsdagen. Men partiet är splittrat i frågan. – Den är känslig internt, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.