Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Wednesday, 28 October, 14:56

Länstidningen i Södertälje - 21 sep 20 kl. 05:00

Dana Pourkomeylian: Nej SD, Sverige behöver fler poliser – inte skjutglada ordningsvakterSedan 2015 har antalet poliser i Sverige generellt ökat, medan antalet poliser i yttre tjänst har....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Pourkomeylian, SD, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dana, Pourkomeylian, NejSD , Sverigebehöver , fler, poliserinte , skjutglada ordningsvakter
Expressen - 25 okt 19 kl. 08:20

Dana Pourkomeylian lämnar CUF – efter debatten om omskärelse

Dana Pourkomeylian lämnar Centerpartiets Ungdomsförbund efter partiets diskussioner om ett förbud av omskärelse på pojkar.”Efter en tids interna meningsskiljaktigheter väljer jag att lämna CUF”, skriver Pourkomeylian på Twitter..

Länstidningen i Södertälje - 06 maj 20 kl. 05:00

Dana Pourkomeylian: Klarar svensken att ansvara för sitt eget folkvett?

Folkvett. Sunt förnuft. Bondförnuft.

Cornucopia - 14 mar 15 kl. 15:32

Nej, Sverige har inte stoppat vapenexport till Saudi-Arabien

Sverige och den socialistiska regeringen har inte stoppat någon vapenexport till Saudi-Arabien, utan ett militärt samarbete på respektive lands villkor. Vapenexporten ligger kvar och det hela handlar alltså om innehållslös plakatpolitik för att tillfredsställa socialistiska väljare som inte vet bättre.
Det ömsesidiga avtalet om militärt samarbete med avsikt att främja fred i regionen skulle hela tiden ske på respektive lands egna villkor och efter landets egna lagar.

SvD - 13 nov 14 kl. 10:07

Nej, Sverige har inte världens bästa djurskydd

I dag håller Jordbruksverket en djurskyddskonferens som ställer frågan: "Världens bästa djurskydd, eller?" Den frågan kan vi nu besvara. För första gången någonsin har olika länders djurskyddslagstiftning jämförts internationellt.

DN - 29 mar 17 kl. 13:48

Ola Andersson: Nej, Sverige är inte fullt

I Sverige arbetar de flesta numera med att sälja tjänster till varandra och måste därför bo där många andra bor. Men regeringen verkar inte ha förstått hur Sverige förändrats och var det behövs bostäder, skriver Ola Andersson i del fyra av DN:s serie om den svenska bostadskrisen..

Expressen - 30 aug 13 kl. 16:00

Fredrik Reinfeldt: Nej, Sverige ska inte delta

Sveriges statsminister hoppas att FN ska enas om att agera i Syrienfrågan. Men Sverige kommer inte att delta i en militär operation. Det beskedet lämnade Fredrik Reinfeldt i dag, Dagens Nyheter..

NSD - 10 aug 14 kl. 20:18

Nej, Sverige var aldrig riktigt nära

Sverige var aldrig riktigt nära att hota Lettland i den första EM-kvalmatchen..

SvD - 06 nov 15 kl. 09:49

MP: Nej, Sverige är inte fullt – vi kan göra mer

Miljöpartiet delar inte migrationsminister Morgan Johanssons (S) analys om att gränsen för Sverige är nådd. MP vill låta privatpersoner ta emot asylsökande i hemmet mot ersättning och hoppas skapa 15 000 nya platser. – Vi kan göra mer, säger Magda Rasmusson (MP), till SvD..

ÖstersundsPosten - 13 apr 16 kl. 13:39

Nej, Sverige går inte stärkt i en orolig omvärld efter vårbudgeten

"Statsminister Stefan Löfven (S) samlade språkrören och partiledarna i Alliansen för ett hemligt middagsmöte i Sagerska palatset på lördagskvällen 2:a april. När middagen var klar hade en överenskommelse ritats på en servett. Statens kärnverksamheter skulle stärkas i de turbulenta centrifugalkrafternas tid med krig i Europa och med hotet från främmande makts krigsförberedelser mot Sverige..

Dalarnas tidningar - 13 apr 16 kl. 13:39

Nej, Sverige går inte stärkt i en orolig omvärld efter vårbudgeten

"Statsminister Stefan Löfven (S) samlade språkrören och partiledarna i Alliansen för ett hemligt middagsmöte i Sagerska palatset på lördagskvällen 2:a april. När middagen var klar hade en överenskommelse ritats på en servett. Statens kärnverksamheter skulle stärkas i de turbulenta centrifugalkrafternas tid med krig i Europa och med hotet från främmande makts krigsförberedelser mot Sverige..

BT - 27 jun 18 kl. 18:59

Nej, Sverige är långt ifrån EU:s miniminivå

När EU-ledarna i dag samlas i Bryssel vet vi att ambitionen om att ”lösa” flyktingfrågan misslyckas ännu en gång. Inte så märkligt kanske, när även vi här i Sverige förmår att läsa migrantkartan så olika..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.