Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 06:25

Expressen Dina Pengar - 21 sep 20 kl. 04:30

Aktierna som miljonärerna väljer: ”Har stark tillväxt”Nuförtiden behöver man inte vara särskilt insatt för att göra kloka aktieinvesteringar. Här tipsar nätbanken Avanzas sparekonom Johanna Kull om vilka aktier du bör ha som grund i portföljen – och förklarar vad som utmärker storspararnas favoritaktier. – Det är en lista med väletablerade bolag, med stark tillväxt generellt och som tjänar pengar..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Avanzas, Johanna Kull

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiernasom , miljonärerna, väljerHar , stark, tillväxt
DI - 25 dec 14 kl. 11:32

Hit åker miljonärerna över nyår

Hemliga paradisöar, vilda djur och snöpudriga alptoppar – dit väljer miljonärerna helst att fly i juletid. "I dag vill folk inte bara njuta av att vara på semester, utan även ha något att prata om när de kommer hem", säger Annika Björkroth på exklusiva resebyrån Travel Beyond..

Västerbottens Folkblad - 30 nov 99 kl. 00:00

Hit reser miljonärerna

Trodde du att rika väljer paradisstränder, lyxhotell och exotiska resmål? Nej, Sveriges miljonärer har betydligt mer anspråkslösa drömmar..

PrivataAffärer - 26 apr 19 kl. 11:11

Hernhag: Aktierna du ska ha i portföljen resten av året

V: Hej! Tre aktier att ha i portföljen under resten av 2019?
Marcus: Hej!

YLE - 19 jun 17 kl. 06:52

I dag slutar konduktören sälja tågbiljetter - men det drabbar bara en procent av resenärerna

De allra flesta tågresenärerna i lokaltågen åker med resekort, och många har också börjat använda mobilappen för att köpa biljett. Därför är det få som kommer att sakna möjligheten att köpa biljett på tåget. Från och med i dag, måndag, kan du inte längre köpa biljett av konduktören i lokaltåget.

DI - 20 nov 17 kl. 07:58

Oriflames vice vd miljonsäljer aktier

Jesper Martinsson har den 14-17 november sålt totalt 32.000 aktier i Oriflame där han är vice vd. Aktierna såldes till kurser mellan 338,50 och 339,90 kronor till ett totalt pris av 10.

PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 06:55

Storägare säljer allt i Loomis

Latour har accepterat ett bud och därefter avyttrat alla sina 2.528.520 A-aktier i Loomis, vilket motsvarar 3,4 procent av kapitalet och 23,8 procent av rösterna i Loomis.

Dagensanalys.se - 11 okt 17 kl. 10:14

Aller Media flirtar med annonsörerna genom att visa upp nya siffror

Aller media har det senaste året kraftsamlat och genomfört en rad digitala satsningar och rekryteringar, vilket har lett till nya framgångar och trafikrekord. Trafiken till Aller medias fyra familjevarumärken säger Aller har ökat med 90 % och sidvisningar med 80 % på mindre än ett år. I januari startade Aller media en ny digital redaktion i Malmö med inriktning på familjevarumärkena – Allas, Allers, Hemmets Veckotidning och Året Runt, och deras målgrupp kvinnor 55+.

BT - 26 aug 13 kl. 08:43

En tredubbling av resenärerna

Västtrafiks övergripande mål är att fördubbla antalet resenärer fram till år 2020. Sedan drygt två år tillbaka har 100-bussen mellan Borås och Göteborg nästan tredubblat antalet resenärer. ?

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 07:27

USA: IS säljer olja via Turkiet


Extremiströrelsen Islamiska staten (IS) har på kort tid blivit en av världens rikaste terrorgrupper. Bara genom att sälja råolja från oljefält i Syrien och Irak tjänar jihadiströrelsen en miljon dollar per dag, enligt USA:s finansdepartement. - Vi har inga hemliga vapen för att tömma IS kistor över en natt.

BT - 24 okt 14 kl. 07:27

USA: IS säljer olja via Turkiet

Extremiströrelsen Islamiska staten (IS) har på kort tid blivit en av världens rikaste terrorgrupper. Bara genom att sälja råolja från oljefält i Syrien och Irak tjänar jihadiströrelsen en miljon dollar per dag, enligt USA:s finansdepartement. - Vi har inga hemliga vapen för att tömma IS kistor över en natt.

Skånskan - 27 feb 16 kl. 08:00

Halv miljon förlorad i dåligt skrivet avtal

Skurup Under fem års tid har Skurups kommun betalat betydligt mer för skolbussar och skolskjutsar än vad kommunen borde ha gjort med ett bra avtal som efterföljts. Det konstaterar revisionen i en färsk rapport.Kommunen skrev avtalet 2011 med Bergkvara Buss och gjorde kort därefter ett tillägg i samma avtal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.