Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 28 October, 07:31

Sydsvenskan - 21 sep 20 kl. 04:00

"EU är en unik vinst för svenskar, svenska jobb och svenska företag."Europadebatten i Sverige hade vunnit på bättre EU-bevakning i medierna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU är en unik, vinstför , svenskarsvenska , jobb och svenska företag
SmålandsPosten - 09 aug 14 kl. 09:24

Fem förslag för fler jobb i småföretag

Det är i de små företagen många av de nya jobben skapas. Små företag arbetar ofta både effektivt och kreativt. Därför vill vi i Miljöpartiet göra det enklare att starta och driva små företag, skriver Cheryl Jones Fur, Lars Edqvist, Tobias Adersjö, miljöpartister och småföretagare.

Dagens PS - 06 sep 19 kl. 08:09

DN: Svenska företag och surfare avlyssnade

Kartlagda av spionkod. Cirka 40.000 svenskar och storföretag som Volvo, Ericsson och SAS drabbade.

SVT Debatt - 06 sep 13 kl. 16:17

Självklart att USA avlyssnar även svenska företag

AVLYSSNING Regeringens flathet mot USA:s superövervakning hotar varje medborgares integritet – för ingen kan väl på fullt allvar tro att just Sverige skulle vara ett undantag från amerikanska intressen? För att skydda oss behöver vi ett radikalt nytänk om hur datalagring och kommunikation i känsliga sammanhang ska gå till, skriver Pär Ström. I Sverige har de officiella reaktionerna på den amerikanska superövervakningen varit så gott som obefintliga.

Trelleborgs Allehanda - 20 okt 14 kl. 07:10

Vi fortsätter att prioritera jobb och företagande

I valrörelsen talade Socialdemokraterna om jobben.
Om ökad konkurrenskraft och ökad handel med omvärlden. Nu med Löfven som statsminister låter det helt annorlunda.

Dagensanalys.se - 17 jan 17 kl. 17:48

Kvartalsrapport: Svenska företag på Facebook

I den senaste kvartalsrapporten från Smampion får vi veta att Metros Viralgranskaren och SVT imponerat i sociala medier. Här nedan finner du information från rapporten: De som lyckats attrahera flest nya gillare i Q4:a är Metros ”Viralgranskaren”. De lyckas bäst för perioden och de fyller en viktig roll då effekten av spridning i sociala medier kan ske i rask takt och gammal information som blir ”ny igen”.

Cornucopia - 19 mar 19 kl. 11:31

Kemikalieskatten har drivit jobb och skatteintäkter utomlands - ska nu utökas och även omfatta kläder

Föga överraskande har den ensidiga svenska sk kemikalieskatten drivit jobb och skatteintäkter utomlands och inte gett några miljömässiga vinster, utan snarare tvärt om. Nu vill JÖK-partierna istället höja kemikalieskatten med 30-40%, samt även lägga den på kläder. HUI Research räknar med att handel för sex miljarder kommer flytta utomlands, och med dem tillhörande jobb.

Dagens PS - 17 okt 16 kl. 08:36

Så drabbar pundraset svenska företag

Statistik som Stockholm handelskammare tagit fram till Di – och som baseras på siffror från SCB – visar att värdet på varuexporten till Storbritannien sjunkit med nästan 10 miljarder kronor. Mellan januari och juli i fjol uppgick värdet på exporten till 50,6 miljarder kronor. Under motsvarande tid i år landade värdet på betydligt svagare 41,2 miljarder kronor.

SVT - 16 mar 20 kl. 02:06

Regeringens plan för att rädda svenska företag och jobb

SAS tvingades i söndags permittera 90 procent av personalstyrkan, och oron för coronavirusets påverkan på svensk ekonomi ökar i hela samhället. I SVT:s Agenda redogör biträdande finansminister Per Bolund (MP) för regeringens planer för att rädda svenska företag och jobb..

Barometern - 28 nov 13 kl. 07:21

Vår politik står för jobb och tillväxt

"Alla ska kunna känna sig trygga med att vår gemensamma välfärd håller hög kvalitet och är tillgänglig för alla." Alliansen har sedan maktskiftet 2006 på ett ansvarsfullt sätt hanterat Sveriges ekonomi genom både finanskris och skuldkris. Trots en utdragen lågkonjunktur i omvärlden har sysselsättningen under denna period ökat med 200 000 personer.

BT - 13 maj 14 kl. 08:38

Årets båda val står mellan jobb och Jas

I tider då vi alla vill ha en bättre miljö, en lägre arbetslöshet och en fredligare värld är det minst sagt bekymmersamt att utrikesminister Carl Bildt kallar Ukrainas ex-president Quisling, vilket är både historielöst och kontroversiellt.
För mig som arbetar i den tunga processindustrin som dagligen importerar och exporterar varor världen runt och där det är viktigt med goda relationer är det naturligtvis extra oroväckande att vår främste representant för vårt land söker konfrontation istället för diplomati. Att Carl Bildt väljer att sympatisera med den högerextremistiska övergångsregeringen i Kiev kan bara grunda sig på det tragiska tankesättet att det som är dåligt för Ryssland är bra för oss.

BT - 17 nov 14 kl. 15:03

För fler jobb och god tillväxt i hela Sverige

Alliansen har nu presenterat vårt gemensamma budgetalternativ. Alliansens budget stärker möjligheterna för jobb, tillväxt och konkurrenskraft i hela landet, inte minst här i Borås och Sjuhärad.
Tack vare åtta år som präglats av en ansvarstagande och reforminriktad ekonomisk politik är Sverige på rätt väg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.