Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 28 October, 04:15

Aftonbladet - 20 sep 20 kl. 23:00

Nooshi Dadgostar (V): "Det är inget spel"▸ Vänsterpartiets partiledarkandidat Nooshi Dadgostar blev utfrågad på SVT:s Agenda.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dadgostar, Nooshi Dadgostar, SVT, Agenda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nooshi, DadgostarV Det är , inget, spel
Skånskan - 16 feb 20 kl. 11:54

Skånevänstern nominerar Nooshi Dadgostar

Skåne Den 21 maj håller Vänsterpartiet kongress och ska välja en ny partiledare. Nu går Vänsterpartiets Skåne-distrikt ut och meddelar att de nominerar Nooshi Dadgostar till posten.Att Jonas Sjöstedt väljer att kliva av partiledarposten efter åtta år slog ned som en bomb i vintras.

Skånskan - 11 feb 20 kl. 15:43

Vem är Nooshi Dadgostar

Ingen har hitintills trätt fram som en seriös motståndare till vice ordförande Nooshi Dadgostars kandidatur till Vänsterledare. Om man frågar partikamrater och meningsmotståndare framträder en spretig bild av vem hon är. Förmodligen blir hennes största utmaning just detta: hon är en doldis som partikamrater, meningsmotståndare och politiska nördar känner till.

SVT - 05 feb 20 kl. 14:37

SVT:s politikreporter: ”Nooshi Dadgostar har starkast stöd”

Varken Ulla Andersson och Jens Holm kommer ställa upp för att kandidera till posten som Vänsterpartiets nya partiledare. Och i nuläget pekar allt på att favoriten är Nooshi Dadgostar. – I och med att Ulla Andersson inte kandiderar så har Nooshi Dadgostar starkast stöd, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

DN - 16 feb 20 kl. 15:46

Två distrikt nominerar Nooshi Dadgostar till V-ledare

Stödet för Nooshi Dadgostar som Vänsterpartiets nästa partiledare stärktes ytterligare på söndagen. Hon nomineras av Västerbotten och på Gotland och har nu stöd av elva distrikt. Nooshi Dadgostar är hittills den enda som kandiderar till posten som Jonas Sjöstedts efterträdare.

SR - 29 jan 20 kl. 12:58

Tidigare partiledaren ger Nooshi Dadgostar sitt stöd

Nu tar kampen fart om vem som ska ersätta Jonas Sjöstedt som partiledare för Vänsterpartiet. Om en knapp månad, den 21 februari, ska förslagen om kandidater ha kommit in till valberedningen. Nu ger Ulla Hoffman, som under kort tid var partiledare för Vänsterpartiet, sitt stöd till riksdagsledamoten och vice ordförande i partiet Nooshi Dadgostar..

Expressen - 03 feb 20 kl. 10:26

Nooshi Dadgostar kandiderar

Den vänsterpartistiska riksdagsledamoten Nooshi Dadgostar kandiderar till partiledarposten i Vänsterpartiet, rapporterar Ekot..

Sydsvenskan - 03 feb 20 kl. 10:34

Nooshi Dadgostar vill bli Vänsterledare

Vice ordförande Nooshi Dadgostar kandiderar till posten som partiledare.

DI - 03 feb 20 kl. 10:43

Nooshi Dadgostar vill bli Vänsterledare

Vänsterpartiets vice ordförande Nooshi Dadgostar kandiderar till posten som partiledare för Vänsterpartiet, säger hon….

Aftonbladet - 03 feb 20 kl. 17:04

Nooshi Dadgostar: S har gått långt till höger

▸ Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar, 34, kandiderar till posten som Vänsterpartiets ledare..

SVT - 04 feb 20 kl. 21:19

Mats Knutsson: Med Ulla Anderssons besked är Nooshi Dadgostar en självklar kandidat

Ulla Andersson kommer inte att kandidera för Vänsterpartiets partiledarpost. Det berättar hon i en intervju i Aftonbladet. SVT:s inrikespolitiska kommentator Mats Knutson är inte förvånad över beskedet och menar att detta snitslar banan för Nooshi Dadgostar som framtida partiledare..

Expressen - 05 feb 20 kl. 20:41

V i Östergötland nominerar Nooshi Dadgostar

Vänsterpartiet i Östergötland nominerar vice partiledare Nooshi Dadgostar till partiledarposten, skriver DN. Det blir den hittills enda kandidatens första nominering. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.