DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 03:27

DI - 20 sep 20 kl. 20:31

Läcka visar: Suspekta transaktioner värda 17.000 miljarder – Nordea nämns
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läckavisar , Suspekta, transaktioner, värda, 17.000, miljarder, Nordea, nämns
GlobeNewswire - 05 aug 20 kl. 14:00

Aktia Bank Abp: Transaktioner utförda av personer i ledande ställning – Mikko Ayub

Aktia Bank Abp
Börsmeddelande 
5.8.2020 kl.

Alingsås tidning - 24 aug 16 kl. 15:55

Okänd vattenläcka i Vårgårda

Vårgårdaborna uppmanas av Tore Lundin, gatuchef i Vårgårda kommun, att inte vattna. Orsaken är en vattenläcka, som man inte vet var den är.
I tisdags lagades en trasig ledning, men trots detta har man inte lyckats få stopp på läckaget, som gör att vattennivån i vattentornet sjunker.

Barometern - 07 maj 20 kl. 09:50

Vattenläcka lagas i Vissefjärda

På torsdagen genomförs en lagning av en vattenläcka på Turevägen i Vissefjärda..

Nerikes Allehanda - 20 feb 16 kl. 04:56

Miljöprofil vill väcka vilja att vårda

Börja med att studera blommor, fåglar och fjärilar tipsar Sture Hermansson som ett sätt att väcka folks naturintresse, själv har han gått vidare till tyngre grejer som nattfjärilar, lavar och mossor. I fjol tilldelades han Hallsberg kommuns miljöstipendium för sitt stora naturengagemang..

NSD - 03 nov 13 kl. 00:13

Stor vattenläcka i Kalmar

Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun blev utan vatten vid 18-tiden på lördagskvällen på grund av en vattenläcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar..

UNT - 03 nov 13 kl. 00:13

Stor vattenläcka i Kalmar

Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun är utan vatten på grund av en läcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar.(TT).

Kristianstadsbladet - 03 nov 13 kl. 00:13

Stor vattenläcka i Kalmar


Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun blev utan vatten vid 18-tiden på lördagskvällen på grund av en vattenläcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar.Vattentankar placerades ut vid flera platser i de drabbade kommundelarna.

NT - 03 nov 13 kl. 00:13

Stor vattenläcka i Kalmar

Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun blev utan vatten vid 18-tiden på lördagskvällen på grund av en vattenläcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar..

BT - 03 nov 13 kl. 00:15

Stor vattenläcka i Kalmar

Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun blev utan vatten vid 18-tiden på lördagskvällen på grund av en vattenläcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar. Vattentankar placerades ut vid flera platser i de drabbade kommundelarna.

DN - 03 nov 13 kl. 01:01

Stor vattenläcka i Kalmar

Drygt 8 000 hushåll i norra delen av Kalmar kommun blev utan vatten vid 18-tiden på lördagskvällen på grund av en vattenläcka. Arbetet med åtgärda problemet väntas ta hela natten, rapporterar P4 Kalmar..

YLE - 12 jun 14 kl. 10:33

Suspekta irländska takmålare i Vasa

Ett gäng med irländska män målar tak för en billig peng i Vasa. Ett tjugotal husägare har accepterat erbjudandet. Polisen och skatteförvaltningen uppmanar folk att tänka till före de köper suspekta tjänster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.