DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 16:03

DI - 20 sep 20 kl. 18:50

Britter i EU-länder riskerar förlora sina bankkonton
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Britteri , EU-länder, riskerar, förlorasina , bankkonton
BT - 27 jun 14 kl. 19:30

Britter kördes över om Juncker

Först efter handuppräckning kunde EU-ledarna föreslå Jean-Claude Juncker till EU:s tyngsta jobb. - En dålig dag för Europa, säger Storbritanniens premiärminister David Cameron, som blev nedröstad.- Ibland måste man förlora ett slag för att vinna ett krig, säger David Cameron på en presskonferens när EU-toppmötet är över.

Barometern - 27 jun 14 kl. 19:30

Britter kördes över om Juncker

Först efter handuppräckning kunde EU-ledarna föreslå Jean-Claude Juncker till EU:s tyngsta jobb. - En dålig dag för Europa, säger Storbritanniens premiärminister David Cameron, som blev nedröstad.- Ibland måste man förlora ett slag för att vinna ett krig, säger David Cameron på en presskonferens när EU-toppmötet är över.

BT - 11 nov 14 kl. 09:02

Cameron säkrade arresteringsorder

Storbritanniens regering har lyckats säkra fortsatt brittiskt deltagande kring europeiska arresteringsordern. Debatten i parlamentet blev kaotisk och högljudd. Cameron hade lovat en omröstning om systemet med arresteringsorder inom EU, men backade uppenbarligen efter hot om uppror bland EU-skeptiker inom det egna Konservativa partiet.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 16:07

Allt man kan befara

Brexit har följts av försäkringar av vad som inte kommer att hända: gränsen mot Irland kommer inte att hotas, EU-medborgare kommer inte att slängas ut och Storbritannien riskerar inte att bli utan mat och mediciner. Boris Johnson visar att inga lugnande försäkringar kring Brexit kan tas på allvar. Redan under Brexit-sidans kampanj gav de missvisande information och förlitade sig på ett cyniskt sätt på medborgarnas okunskap kring vad som är möjligt och omöjligt.

Cornucopia - 23 sep 19 kl. 07:08

Thomas Cook i konkurs - 10 000-tals svenskar drabbade

Den brittiska resekoncernen Thomas Cook har gått i konkurs. Upp till runt enmiljon resenärer är drabbade i varierande omfattning och enbart från Sverige omfattas 10 000-tals svenskar via Ving, Spies och Tjäreborg. Under dagen är 36 avgångar från Sverige inställda, plus inkommande flyg.

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Skånskan - 13 maj 19 kl. 15:30

Nya och gamla högern

Kristdemokraterna fortsätter sitt triumftåg i opinionsmätningarna inför EU-valet. Ett parti som knappt existerade för ett halvår sedan nafsar Moderaterna i hasorna.
I Storbritannien ligger de konservativa Tories fyra i mätningarna inför Europavalet, med anmärkningsvärda 11 procent, efter liberaldemokraterna som gjort comeback.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.