Sydsvenskan > IT

Friday, 23 October, 08:16

Sydsvenskan - 20 sep 20 kl. 09:00

Novus: Sjöstedt upp i förtroendetoppStatsminister Stefan Löfven (S) är inte längre den partiledare som har högst förtroende bland väljarna. Det har i stället Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt, enligt Novus nya partiledarundersökning. Mätningen visar att förtroendet för Löfven minskat.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stefan Löfven, Vänsterpartiets, Jonas Sjöstedt, Novus, Löfven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Novus, Sjöstedtupp i , förtroendetopp
Sydsvenskan - 23 sep 15 kl. 22:57

Annie Lööf i förtroendetopp

Annie Lööf fortsätter att segla uppåt i väljaropinionen. I en mätning som Demoskop låtit göra bland 2 200 personer får Centerledaren bäst resultat bland partiledarna vad gäller förtroende, skriver Dagens Industri.35 procent av de tillfrågade svarade att de har mycket eller ganska stort förtroende för Annie Lööf.

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 15 kl. 22:57

Annie Lööf i förtroendetopp

Annie Lööf fortsätter att segla uppåt i väljaropinionen. I en mätning som Demoskop låtit göra bland 2 200 personer får Centerledaren bäst resultat bland partiledarna vad gäller förtroende, skriver Dagens Industri.35 procent av de tillfrågade svarade att de har mycket eller ganska stort förtroende för Annie Lööf.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.