UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 20:18

UNT - 20 sep 20 kl. 03:55

USA: Sanktionerna mot Iran gällerUSA:s sanktoner mot Iran har åter trätt i kraft..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
USA, Iran

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Sanktionernamot , Iran, gäller
BT - 07 jun 14 kl. 22:14

USA och Iran i direkta samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra. Mötet ska handla om Irans kärnkraftsprogram. - Vi befinner oss vid en kritisk tidpunkt, säger en källa.

Kristianstadsbladet - 07 jun 14 kl. 22:14

USA och Iran i direkta samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra. Mötet ska handla om Irans kärnkraftsprogram. - Vi befinner oss vid en kritisk tidpunkt, säger en källa.

Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 01:19

USA och Iran möttes i Genève


USA och Iran har hållit direkta samtal om Irans kontroversiella atomprogram. Mötet, som fortsätter på tisdagen, är ett försök att bryta dödläget i förhandlingarna som förts mellan Iran och P5+1-länderna.Teherans chefsförhandlare kallade samtalen konstruktiva medan USA:s utrikesdepartement framhöll att svåra val återstår samtidigt som tiden håller på att rinna ut.

BT - 10 jun 14 kl. 01:19

USA och Iran möttes i Genève

USA och Iran har hållit direkta samtal om Irans kontroversiella atomprogram. Mötet, som fortsätter på tisdagen, är ett försök att bryta dödläget i förhandlingarna som förts mellan Iran och P5+1-länderna. Teherans chefsförhandlare kallade samtalen konstruktiva medan USA:s utrikesdepartement framhöll att svåra val återstår samtidigt som tiden håller på att rinna ut.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 13:13

USA varnar Iran för ökad isolering


USA varnar Iran för en än mer omfattande isolering och ökat internationellt tryck om det inte tar oron kring sitt kärnprogram på allvar och visar en vilja till förändring. - Vi är djupt oroade över vad som verkar vara Irans orubbliga beslutsamhet när det gäller bedrägeri, trots och försening, sade Joseph Macmanus, USA:s ambassadör i FN:s atomenergiorgan (IAEA) under ett möte på onsdagen.Västmakterna anklagar Iran för planer på atomvapen, medan iranierna svarat att de utvecklar fredlig kärnteknik..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 14 kl. 01:22

USA och Iran möttes i Genève

USA och Iran har hållit direkta samtal om Irans kontroversiella atomprogram. Mötet, som fortsätter på tisdagen, är ett försök att bryta dödläget i förhandlingarna som förts mellan Iran och P5+1-länderna. Teherans chefsförhandlare kallade samtalen konstruktiva medan USA:s utrikesdepartement framhöll att svåra val återstår samtidigt som tiden håller på att rinna ut..

UNT - 07 jun 14 kl. 22:14

USA och Iran i direkta samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra..

SvD - 07 jun 14 kl. 22:14

USA och Iran i direkta samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra. Mötet ska handla om Irans kärnkraftsprogram..

SVT - 07 jun 14 kl. 22:26

USA och Iran i direkta atom-samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra. Mötet ska handla om Irans kärnkraftsprogram. -Vi befinner oss vid en kritisk tidpunkt, säger en källa..

DN - 07 jun 14 kl. 22:52

USA och Iran i direkta samtal

För första gången på flera decennier håller USA och Iran direkta samtal med varandra. Mötet ska handla om Irans kärnkraftsprogram. ”Vi befinner oss vid en kritisk tidpunkt”, säger en källa..

BT - 09 jan 15 kl. 21:14

USA och Iran fortsätter atomsamtal

De amerikanska och iranska utrikesministrarna ska träffas i Genève på onsdag inför en ny runda förhandlingar om det iranska kärnprogrammet och de internationella sanktionerna mot landet. Efter att missat två tidsfrister försöker Iran och dess sex huvudsakliga motparter - USA, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Ryssland och Kina - att nå en överenskommelse till sommaren.2013 nåddes ett tillfälligt avtal där Iran begränsade sin urananrikning i utbyte mot lättnader i de mer än tolv år gamla sanktionerna mot bland annat Irans olje- och banksektorer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.