Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 27 October, 12:53

Aftonbladet - 20 sep 20 kl. 03:32

Lånade grannens toa – döms för hemfridsbrott▸ En kvinna har dömts för hemfridsbrott efter att ha lånat sin grannes toalett när denne inte var hemma, skriver. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lånade, grannens, toa, dömsför , hemfridsbrott
Skånskan - 02 mar 20 kl. 11:01

Po­lis glömde va­pen på toa­letten

MALMÖ En po­lis på ar­be­ts­be­sök i Malmö glömde sitt va­pen på toa­letten in­för ett för­hör. Nu fö­re­slås att hon straffas med en var­ning för missen, en­ligt en an­mä­lan till myn­dig­hetens per­so­nal­an­svars­nämnd.Det var i ja­nu­a­ri 2020 som man an­träffade ett tjäns­te­va­pen kvar­glömt på en toa­lett vid re­cep­tionen i Rättscentrum Malmö.

Expressen - 09 mar 13 kl. 08:40

12-åringens bus(s)åkning ? körde ner grannens träd

En 12-årig pojke lånade i går kväll föräldrarnas minibuss. Men leken slutade i förödelse. Pojken backade ner ett träd i grannens trädgård och hade hunnit en bit ner för gatan när han togs av polis.

Nyheter 24 - 13 mar 14 kl. 13:08

Hörde grannens nazihälsning – skrev arg lapp och lämnade Anne Franks bokAnne Frank

GÖTEBORG. Léon Löwered, 30, har inget emot hög musik och att det är "livat i huset" – men han reagerade starkt på sina grannars fest och lämnade en "arg lapp" dagen efter."Jag tyckte att det mer än roligt när ni mellan 12-01 stod och upprepande skrek SIMHALL SIMHALL SIMHALL!

Dagensanalys.se - 13 okt 18 kl. 01:17

”Du kan inte använda grannens fjärrkontroll”

Hälften av alla iPhone-användare har nu installerat iOS 12. Det innebär att hälften blockerar i default-läge alla tredjepartskakor. Annonsering och mätningar är i fara och ingen bryr sig.

Sydsvenskan - 03 nov 15 kl. 16:54

Folk ropade "Avgå, Carina". Men hånade Carina Nilsson (S) gjorde ett bra jobb.

Samtidigt som polisen på tisdagsmorgonen utrymde lägret vid Industrigatan i Malmö pågick en närmast bisarr diskussion om aktionen i radions P1-morgon. Sällan har väl Malmös socialkommunalråd Carina Nilsson (S) – utan att vara okänslig – varit så tydlig, så rak och så informativ. För att sedan bli hånad i samma radioprogram.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lackade ur på att grannen tränade mitt i natten – polisanmälde

MOTALA. Visst, det är viktigt att träna för att hålla kroppen frisk men det är också viktigt att sova. Något som inte verkar ha fungerat för alla parter i ett hus i Motala.

Jmini.se - 24 maj 16 kl. 20:49

Gift par rånade sina grannar

I början av mars flyttade ett gift par från Göteborgstrakten in i en lägenhet i Rydaholm. En natt knackade de på hos en av sina grannar, en man med funktionshinder. De tog sig in i grannens lägenhet och hotade honom med en kniv och en hammare.

DalaDemokraten - 09 mar 17 kl. 05:57

Ett års fängelse för kvinnan som handlade med grannens kort

Hon spelade sambons företag i konkurs. Lånade pengar i styvsonens namn. För att till slut sno åt sig sin 80-åriga, dementa grannes ICA-kort och handla så länge det fanns pengar kvar.

Nyheter 24 - 14 dec 11 kl. 22:06

Stoppade grannens kattunge i mikron


En trebarnsmamma i England som dödade sin grannens kattunge har häktats. Gina Robins stoppade kattungen i mikron efter ett bråk med grannen. Gina Robins, från den engelska staden Torqauy, bråkade med sin granne om att få låna hennes mikrovågsugn för att värma barnmat.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 12 kl. 12:32

Klippte grannens gräs ? åtalas

Två gånger har den gamle mannen tagit sig in med gräsklipparen hos sin granne utanför Ulricehamn och börjat klippa gräs. En gång i juni förra året, den andra gången i augusti. Mannen, som fyller 80 år i höst, åtalas nu för hemfridsbrott hos grannen.

Kristianstadsbladet - 08 jul 14 kl. 06:44

Grannens träd och djur stör mest

Grannen låter sina träd och buskar växa in på din tomt och gör så att bara skugga återstår. Irriterande?Enligt en undersökning är det den vanligaste orsaken till granngnissel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.