UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 22:36

UNT - 20 sep 20 kl. 01:40

Tiktok bekräftar Oracle-affärDen kinesiskägda videoappen Tiktok bekräftar att de har förberett ett avtal med amerikanska Oracle och Walmart om den amerikanska delen av företaget..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Oracle, Tiktok, Walmart

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiktok, bekräftar, Oracle-affär
NT - 19 jun 17 kl. 16:54

Nu bekräftar IFK affären med Lech

IFK Norrköping bekräftar nu affären med Lech Poznan på sin hemsida..

Affärsvärlden - 06 apr 16 kl. 13:09

Pfizer bekräftar avbruten affär med Allergan

Det amerikanska läkemedelsbolaget Pfizer bekräftar att man avbryter förvärvet av Allergan, en affär som var värd 150 miljarder dollar..

DI - 23 nov 15 kl. 13:11

Pfizer bekräftar Allergan-affär

Pfizer bekräftar att det går ihop med Allergan i en aktietransaktion uppgående till 363:63 dollar per Allergan-aktie, vilket ger en total företagsvärdering på cirka 160 miljarder dollar..

Affärsvärlden - 26 apr 18 kl. 10:02

Elektarival bekräftar stororder på Karolinska

Amerikanska Varian bekräftar nu Affärsvärldens tidigare uppgifter om att Varian tar hem en order om åtta strålkanoner till Nya Karolinska sjukhuset..

Cornucopia - 07 nov 17 kl. 07:20

Mäklarkåren bekräftar nu 10 - 15% ner i Stockholm - 22% enligt Booli

I en artikel hos Dagens Industri bekräftar nu flera mäklarfirmor att lägenhetspriserna gått ner 10 - 15% på några månader. Detta är alltså i linje med de Booli-siffror som Penates och Husmask presenterar, som skrivits om här på bloggen de senaste veckorna. Samtidigt visar nu Husmask ett ras på 22% för Stor-Stockholm.

Dagens PS - 17 dec 18 kl. 07:24

ABB bekräftar affär med Hitachi

ABB bekräftar i ett pressmeddelande att man säljer sin division Power Grids till japanska Hitachi för ett enterprise value av 11 miljarder dollar, motsvarande 99,6 miljarder kronor. Affären värderar Power Grids till dess operativa ebitda på 11,2 gånger. ABB kommer efter att transaktionen stängt under första halvan av 2020 att behålla 19,9 procent av Power Grids.

SVT - 30 aug 17 kl. 17:45

Kreml bekräftar kontakter med Trumps affärsrådgivare

Kreml bekräftar att de i januari 2016 mottagit ett mejl från en av Donald Trumps affärsrådgivare gällande konstruktionen av en ny skysrapa – ett nytt Trump Tower – i Moskva. Presidenten har tidigare förnekat att han haft några affärsrelationer med Ryssland under sin valkampanj..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 10:21

Google bekräftar: Gör megasatsning i Sverige

Därför har Google köpt 109 hektar mark i Avesta. Det för ett potentiellt framtida datacenter, skriver DN. Uppgifterna är bekräftade både av Avesta kommun och Google.

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 14:04

EU-kommissionen bekräftar invändningar mot Telefonica-affär

EU-kommissionen bekräftar tidigare medieuppgifter om att man har invändningar mot den spanska mobiloperatören Telefonicas föreslagna affär om att köpa KPN:s tyska enhet E-Plus för 8,6 miljarder euro..

Opinionen.se - 28 apr 14 kl. 08:37

Pfizer bekräftar Astrabud


Amerikanska Pfizer bekräftar att de har lagt ett bud på Astra Zeneca. Affären skulle bli en av de största hittills i läkemedelssektorn. Astra har tidigare avvisat ett bud, som lades i januari.

Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 08:35

Pfizer bekräftar Astrabud


Amerikanska Pfizer bekräftar att de har lagt ett bud på Astra Zeneca. Affären skulle bli en av de största hittills i läkemedelssektorn.Astra har tidigare avvisat ett bud, som lades i januari.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.