Aftonbladet > Nyheter

Friday, 30 October, 10:42

Aftonbladet - 20 sep 20 kl. 00:04

Trump: Vill välja ny HD-domare nästa vecka▸ Donald Trump sa nyss till reportrar utanför Vita huset att han vill välja en ny HD-domare efter Ruth Bader Ginsburg. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
HD, Trump, Vita, Ruth Bader Ginsburg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TrumpVill , väljany , HD-domarenästa , vecka
YLE - 28 jan 17 kl. 06:00

Tuomioja: Inte ens Hitler gjorde som Trump

Den amerikanske presidenten Donald Trump har bara suttit en vecka vid makten och redan nu är farten hisnande. Trump vill tvinga Mexiko att betala byggkostnaderna för en över 3000 kilometer lång mur vid gränsen och hotar med en strafftull på 20 procent om Mexiko inte ger med sig. Skendränkning som tortyrmetod har han också betecknat som effektiv.

GöteborgsPosten - 27 jun 18 kl. 22:01

HD-domare avgår – Trump får välja en till

Anthony Kennedy, en av domarna i Högsta domstolen i USA, lämnar sin post. Därmed får president Donald Trump tillsätta ännu en domare till landets högsta juridiska instans..

Skånskan - 09 nov 16 kl. 11:44

Trump: ”Dags för oss att ena nationen”

USA-val Halv nio på onsdagsmorgonen, svensk tid, stod det klart att republikanen Donald Trump blir USA:s nästa president, den 45:e i ordningen, och alltså tar över efter Barack Obama. En sensationell seger enligt de flesta bedömare runt om i världen.
ERWP.

DN - 30 jun 18 kl. 07:41

Datum klart för Trumps nya domare

USA:s president Donald Trump kommer att välja en ny domare till Högsta domstolen den 9 juli. Valet kan påverka amerikansk lagstiftning i flera decennier framöver, inte minst kring abort..

SmålandsPosten - 27 jun 18 kl. 20:20

HD-domare avgår - Trump får välja en till

Anthony Kennedy, en av domarna i Högsta domstolen i USA, kommer att lämna sin post. Det meddelar han i ett brev till president Donald Trump, där han motiverar beslutet med att han vill få mer tid för sin familj.(TT).

Barometern - 27 jun 18 kl. 20:20

HD-domare avgår - Trump får välja en till

Anthony Kennedy, en av domarna i Högsta domstolen i USA, kommer att lämna sin post. Det meddelar han i ett brev till president Donald Trump, där han motiverar beslutet med att han vill få mer tid för sin familj.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 18 kl. 20:11

HD-domare avgår – Trump får välja en till

Anthony Kennedy, en av domarna i Högsta domstolen i USA, kommer att lämna sin post. Det meddelar han i ett brev till president Donald Trump, där han motiverar beslutet med att han vill få mer tid för sin familj. Den 81-årige Kennedy räknas som en av dom.

SVT - 27 jun 18 kl. 20:33

Amerikansk HD-domare avgår – Trump får välja ny

Anthony Kennedy, en av domarna i Högsta domstolen i USA, kommer att lämna sin post. Det meddelar han i ett brev till president Donald Trump, där han motiverar beslutet med att han vill få mer tid för sin familj..

Sydsvenskan - 18 mar 16 kl. 23:23

Ny Romney-attack mot Trump

Den förre republikanske presidentkandidaten Mitt Romney fortsätter sin kampanj mot årets kandidat Donald Trump. I en maning på Facebook ber Romney andra väljare som ska rösta i primärvalet i Utah i nästa vecka att följa hans eget exempel och lägga sin röst på Texassenatorn Ted Cruz.Romney har tidigare inte skrätt orden när han beskrivit vad som karakteriserar Trump: mobbning, kvinnofientlighet, oärlighet och girighet.

Världen Idag - 17 maj 17 kl. 00:01

Trump verkar bryta vallöfte gällande Israels huvudstad

Några timmar innan Israel nästa vecka inleder firandet av Jerusalem-dagen till minne av stadens återförening efter Sexdagarskriget 1967, kommer USA:s president Donald Trump att avsluta sitt tvådagarsbesök i landet. Intensiv spekulation pågår därför kring huruvida Trump under sitt besök kommer att tillkännage ett beslut att förlägga USA:s ambassad till Jerusalem, som han lovade under den amerikanska presidentvalskampanjen. För närvarande ligger den amerikanska ambassaden i Tel Aviv, då USA i likhet med nästintill hela världssamfundet inte erkänner Israels överhöghet i Jerusalem.

SvD - 18 mar 16 kl. 23:22

Ny Romney-attack mot Trump

Den förre republikanske presidentkandidaten Mitt Romney fortsätter sin kampanj mot årets kandidat Donald Trump. I en maning på Facebook ber Romney andra väljare som ska rösta i primärvalet i Utah i nästa vecka att följa hans eget exempel och lägga sin röst på Texassenatorn Ted Cruz..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.