SVT > Utrikes

Friday, 23 October, 08:01

SVT - 19 sep 20 kl. 22:39

Trump vill ersätta Ginsburg så snart som möjligt: ”Det är vår skyldighet”USA:s president Donald Trump vill ersätta den avlidne HD-domaren Ruth Bader Ginsburg utan dröjsmål. ”Det är vår skyldighet”, skriver han på Twitter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ginsburg, USA, Donald Trump, HD, Ruth Bader Ginsburg, Twitter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpvill , ersätta, Ginsburg, snart som , möjligtDet , är vår skyldighet
YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Rekorddåligt betyg för Trump, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes Utsläppsskandalen sväller i Tyskland – det handlar inte längre bara om Volkswagen säger tyska experter. Nu misstänks också Mercedestillverkaren Daimler ha manipulerat utsläppsmätarna i sina bilar betydligt mer än vad som tidigare varit känt.

YLE - 17 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Våldsam folkomröstning i Venezuela, ambulansbussar kan ersätta glesbygders hälsostationer i framtiden

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Utrikes En 61-årig kvinna fick sätta livet till i gårdagens folkomröstning i Venezuela, då män på motorcyklar öppnade eld mot kön till en vallokal i huvudstaden Caracas. Folkomröstningen ordnades av oppositionen för att mäta motståndet mot president Nicolás Maduro.

DI - 06 maj 16 kl. 06:53

Trump redo att ersätta Janet Yellen

Donald Trump, alltmer trolig kandidat för republikanerna i höstens presidentval, är redo att ersätta Fed-chefen Janet Yellen. Det sade han i en intervju med CNBC, enligt Financial Times..

DN - 04 maj 17 kl. 20:10

Trump ett steg närmare att ersätta ”Obamacare”

USA:s representanthus röstade på torsdagen ja till Republikanernas lagförslag för att ersätta ”Obamacare”. Resultatet är en stor prestigevinst för president Donald Trump..

Expressen - 12 jul 17 kl. 07:29

Uppgifter: Donald Trump vill ersätta Fed-chefen

USA:s president Donald Trump vill ersätta centralbankens ordförande – med sin egna ekonomiske rådgivare Gary Cohn.Det uppger fyra olika källor för Politico..

Affärsvärlden - 13 mar 18 kl. 14:46

Trump: Kudlow har god chans att ersätta Cohn

USA:s president Donald Trump säger att Larry Kudlow har en "mycket god chans" att få ersätta Gary Cohn som Vita husets ekonomiska rådgivare, rapporterar Bloomberg News..

DI - 12 jul 17 kl. 06:19

Han är favorit till ersätta Yellen

Chefen för USA:s nationella ekonomiska råd, Gary Cohn, är den ledande kandidaten för att ersätta Fed-chefen Janet Yellen nästa år. Det rapporterar Politico och citerar fyra källor med insyn i processen, rapporterar Bloomberg News. Enligt källorna är det allt mer osannolikt att president Donald Trump kommer att nominera Janet Yellen för en andra mandatperiod och om Gary Cohn vill ha jobbet är det hans..

Expressen - 26 sep 17 kl. 02:03

Trumps nya försök att ersätta Obamacare ser att att misslyckas

Donald Trump har försökt ersätta Obamacare flera gånger, men misslyckats. Nu verkar presidenten misslyckas ännu en gång.Den republikanska senatorn Susan Collins meddelar på måndagen att hon kommer rösta nej – vilket innebär att Trumps nya förslag skulle falla i en omröstning, rapporterar CNN.

HBL - 13 dec 13 kl. 18:43

Elbolaget måste ersätta vid längre elavbrott

Om bär och innerfiléer i frysen förstörts efter ett elavbrott kan konsumenterna själv välja om de ansöker om ersättningar från elbolaget eller försäkringsbolaget. Konsumenttvistenämnden anser att elbolagen kan åläggas att ersätta hela skadan och, till skillnad från hemförsäkringarna, utan någon självrisk.Elbolagen råder ofta sina kunder att ansöka om ersättningar från sina hemförsäkringar trots att ersättningen då blir mindre.

YLE - 26 jun 14 kl. 10:31

HD: Staten ska ersätta mobbad tjänsteman

Högsta domstolen har ålagt Finansministeriet att ersätta en tidigare tjänsteman i ett mobbningsfall. Staten ska ersätta den mobbade tjänstemannen för förlorade inkomster och utgifter för läkemedel, sjukvård och rättegångar. Totalt stiger ersättningarna nästan 23 000 euro.

Nyan - 13 feb 17 kl. 15:52

Havsvidden tvingas ersätta tidigare hotelldirektör

Havsvidden Ab måste betala 6 120 euro i semesterersättning, 1 674,42 euro för lön för väntedagar och delvis ersätta rättegångskostnaderna för bolagets tidigare hotelldirektör Katarina Stylander. Det avgjorde Ålands tingsrätt i dag.

Stylander yrkade också på 2 716,98 euro i ersättning för JP-dagar, vilket är en ersättning för arbete under vissa helger, vilket tingsrätten förkastade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.