Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 21 October, 07:25

Sydsvenskan - 24 jan 11 kl. 16:00

Ylva Johansson: "Hela politiken ska gå ut på att fler ska arbeta mera"Ylva Johansson vill leda Socialdemokraterna mot framtiden.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Johansson, Klercker Hvad, Socialdemokraterna, August Palm, Hammarbytröjor, Göran Persson, Vänsterpartiet, SSU, Sahlin, Ylva Johansson, Berit Andnor, Ylva, Socialdemokraternas, Fredrik Reinfeldts, Ebba Grön, Astra Zeneca, Lund, Maud Olofsson, Johanssons, Sverige, Fredrik Reinfeldt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ylva, JohanssonHela , politikenska , ut på att , fler ska arbeta mera
Dagens PS - 09 aug 19 kl. 08:46

M: Ylva Johansson ”en betydande risk”

Moderaternas partiledare totalsågar regeringens nominering av nya EU-kommissionären. ”Hennes politiska profil och regeringens tydliga prioritering av den sociala pelaren innebär en betydande risk för att Sverige framöver kommer att få en mer marginell roll i EU”, säger Kristersson i ett uttalande, skriver Dagens Industri. Ylva Johansson (S), som är arbetsmarknadsminister, ska ta över Cecilia Malmströms uppdrag som Sveriges EU-kommissionär med tillträde den 1 november, har regeringen tänkt.

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 19:31

Ylva Johansson till hårt angrepp mot Juholt


Folkets stöd för Socialdemokraterna fortsätter minska. Samtidigt riktar den förra ministern Ylva Johansson hård kritik mot partiledaren Håkan Juholt.
"Vårt usla läge kan inte skylls på någon annan", skriver hon.

Politikerbloggen - 21 mar 11 kl. 12:50

YLVA JOHANSSON ?Det är tråkigt för mig, förstås?

JOHANSSON OM PETNINGEN. Ylva Johansson beklagar att hon petas ur Socialdemokraternas verkställande utskott. Samtidigt menar hon att det är en del av spelets regler.

Expressen - 20 mar 11 kl. 14:45

Ylva Johansson petas från utskottet

Håkan Juholt har börjat bygga sitt nya lag. Thomas Östros och Ylva Johansson tvingas bort från Socialdemokraternas verkställande utskott. I stället kommer Leif Pagrotsky, Veronica Palm och Mikael Damberg in.

Nyhetskanalen - 26 mar 11 kl. 13:39

Ylva Johansson tillbaka

Ylva Johansson och Thomas Östros petades ur det verkställande utskottet, men Ylva Johansson, som ersattes i VU av Veronica Palm, fick viss revansch genom att senare väljas in i partistyrelsen..

Västerbottens Folkblad - 06 apr 11 kl. 15:26

Ylva Johansson ska tala i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Nu är det klart att det blir Ylva Johansson, tidigare skolminister och numera vice ordförande i arbetsmarknadsutskottet, som ska tala på 1 maj i Skellefteå. Foto: Scanpix SKELLEFTEÅ Nu är det klart att det blir Ylva Johansson, tidigare skolminister ? Continue reading ?.

Expressen - 15 apr 11 kl. 14:26

Ylva Johansson: "Det är helt felaktigt"

Ylva Johansson (S) beskylls för att ha bjudit in Sverigedemokraterna på sitt rum för att göra upp om a-kassan. Samtidigt frågar sig Expressens krönikör K-G Bergström om det är signaler från Socialdemokraterna"om en försiktig uppluckring av Mona Sahlins invandrarvänliga attityd". - Det är helt felaktigt, säger Ylva Johansson till Expressen.

Expressen - 07 apr 13 kl. 14:57

Ylva Johansson om petningen

Ylva Johansson petas från partistyrelsen. För Expressen.se berättar exministern att hon fick beskedet för bara ett par timmar sedan.

Expressen - 04 nov 14 kl. 12:29

Ylva Johansson: Är oacceptabelt

Två personer är döda efter en olycka på en byggarbetsplats i Stockholm. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson säger att olyckan i Hjorthagen på tisdagsmorgonen är " helt oacceptabel". – Det är oerhört allvarligt att människor förlorar sitt liv på jobbet, säger Ylva Johansson till TT..

Expressen - 22 apr 15 kl. 10:24

Erik Åsbrink och Ylva Johansson separerar

Arbetsmarknadsministern Ylva Johansson (S) och Erik Åsbrink separerar. Det är Erik Åsbrink som skriver om det gemensamma beslutet på Facebook. – Det stämmer att de har bestämt sig för att separera.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Stora tågproblem söder om Stockholm i dag

En tågväxel mellan Flemingsberg och Södertälje kördes sönder vid fyra-tiden på måndagsmorgonen. Nu måste den bytas ut, vilket påverkar tågtrafiken kraftigt. – Vi kommer att köra på ett av två spår fram till klockan 14 i dag.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Lastbilsförare i Trelleborg utreds för grovt häleri

Ett utlandsregistrerat lastbilsekipage stoppades i Trelleborgs hamn på söndagskvällen. Föraren misstänks för stöld och grovt häleri..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Saknat äldre par hittat på Vikbolandet

Efter en stor sökinsats på Vikbolandet, öster om Norrköping, hittades ett saknat par i 80-årsåldern efter midnatt, meddelar polisen. Paret hade parkerat sin bil och gett sig ut i skogarna på söndagen, men på kvällen gick larmet om att de var saknade. Po.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fem döda i fabriksbrand i Chile

Fem människor har omkommit i en brand i en klädfabrik i en förort till Santiago i Chile. Plundrare hade trängt sig in i fabriken, och tände eld på den. Det innebär att dödstalet i oroligheterna i staden, som utlöstes av höjda priser i kollektivtrafiken,.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Protester påverkar inte Chiles gruvdrift

Chiles gruvindustri påverkas inte av de våldsamma protester som skakat bland annat huvudstaden Santiago. "Det har inte varit några attacker. Tvärtom så fungerar de (gruvorna) som vanligt", meddelar gruvminister Baldo Prokurica i ett mejl.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Akelius känner skam över flyktingsituationen

Fastighetsmiljardären Roger Akelius, vars fastigheter är värderade till 130 miljarder kronor, har de senaste åren skänkt lika mycket pengar som en utvald välgörenhetsorganisation fått i gåvor under december månad. I år skänker han pengar till tre organi.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Han tog hem segern i ”Tjuv och polis”

Det blev Christian Vargahed som lyckades med sitt livs kupp i SVT:s "Tjuv och polis". Tillsammans med nio andra lyckades han både stjäla och gömma 50 miljoner kronor, men han var ensam om att lyckas lämna över bytet till programledaren Micke Leijnegard.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Segerfest igen: ”Det har varit ett bra år”

Redan rustar Rosengård för Europa. ”Ersättningar mer än dubblerade.”.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Robothand ska tackla mänskliga utmaningar

En svensk forskare har varit med och tagit fram algoritmer som gör det möjligt för en robothand att lösa Rubiks kub. Målet är att robotar ska kunna tackla mänskliga problem. – Vi ville att den skulle lösa Rubiks kub, eftersom det är svårt även för männi.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Bottennapp för Trelleborg mot Norrby

Storförlust efter tveksamt försvarsspel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.