Expressen > Sport

Saturday, 24 October, 05:07

Expressen - 19 sep 20 kl. 22:09

Enda han kan göra är att försöka rädda sigHan är världsklassmittfältaren som till slut blev omöjlig för en av världens största fotbollsklubbar att behålla.Men Bale is back, som Tottenham uttrycker det. Det får vi verkligen hoppas..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bale, Tottenham

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enda han kan göraär att , försöka, räddasig
Politologerna - 20 jun 18 kl. 07:15

Arbetsmarknadsintegration för utlandsfödda – är kontakter viktigare än utbildning?

Det här är ett inlägg av Anton Larsson och Anders Sundell, och bygger på Antons masteruppsats i statsvetenskap. Uppsatsen kan laddas ned här. *** Sysselsättningen är hög i Sverige, men skillnader i arbetslöshet mellan invandrare och svenskfödda är stora.

Politologerna - 18 dec 19 kl. 07:38

Lucka #18: Hur omfattande är diskrimineringen mot utrikesfödda och vilka möjligheter finns att minska den?

Detta är ett gästinlägg författat av Kåre Vernby, Statsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet. Under de senaste 30 åren har Sverige haft en betydande invandring. Idag är cirka 19 procent av befolkningen född utomlands, medan motsvarande siffra för 30 år sedan var ungefär 9 procent.

Cornucopia - 23 sep 18 kl. 11:20

Utrikes födda riskerar bli fattigpensionärer

Medan allt mer fokus riktas mot de dåliga svenska pensionerna och fattigpensionärerna, så missas det att en stor andel - sannolikt överrepresenterade även om statistiken inte finns - av dessa är sk utrikes födda. Då dessa inte jobbat eller ens bott hela sitt arbetsliv i Sverige får de avsevärt lägre pension, inklusive att de inte ens får full garantipension.
Inte så mycket att se om man invandrat.

SVT Debatt - 22 okt 13 kl. 11:53

Utlandsfödda är bättre på att driva företag

ENTREPRENÖRER Banker borde satsa på att investera i företag som drivs av barn till utlandsfödda. De har nämligen bättre tillväxt än barn till föräldrar födda i Sverige. Kompetensen att starta och driva företag bör tillvaratas eftersom fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag.

BT - 14 jan 13 kl. 19:30

Ny storgädda från Västersjön

Isen var på väg att försvinna efter några veckors mildväder men nu verkar kylan stärka isen igen och förhoppningsvis blir det fortsatt isfiske ännu några månader. Förra vinterns ismetekung Pelle Carlsson har även denna vinter hunnit med att fånga en storgädda. Liksom förra vinterns storgädda så är det Västersjön som åter är fångstvatten.

Barometern - 20 maj 14 kl. 06:48

Rädda Barnen vill stoppa utvisningen

Rädda Barnen vill att familjen Diabs utvisnings-ärende prövas enligt den kommande lagen som ska ta mer hänsyn till barnperspektivet. Rädda Barnen i Oskarshamn har engagerat sig i ärendet och även tagit hjälp centralt inom organisationen för hur de kan påverka utvecklingen.
– Rädda Barnen har ju varit remissinstans under tiden det nya lagförslaget beretts.

YLE - 11 jan 16 kl. 06:41

Nyfödda testas för sällsynta sjukdomar

Nu testas nyfödda för sällsynta medfödda sjukdomar. Sedan hösten har man tagit blodprov på nyfödda på Vasa centralsjukhus. I januari får Linda Taxell-Österåker i Vasa sitt första barn och för henne känns det bra att man börjat testa för sällsynta sjukdomar.

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:06

Rädda Barnen får hundratals önskemål om julklappar

Förra året beviljade Rädda Barnen 165 julklappar till åländska barn. Men mer behöver göras för att ge alla barn samma förutsättningar till ett gott liv, konstaterar Rädda Barnens verksamhetsledare Lotta Angergård.
– Innan jag började arbeta på Rädda Barnen trodde jag att vårt skyddsnät, vårt välfärdssystem var tätare, men arbetslöshet, sjukdom, separation, livskriser, långvarigt utkomststöd och annat kan förstöra familjers ekonomi.

YLE - 26 jun 13 kl. 07:13

HS: En sjättedel av arbetare rädda för sparken

En sjättedel av Finlands arbetare är rädda för att få sparken. Det visar en gallup som Helsingin Sanomat har gjort. Nio procent av arbetarna svarade att de är rädda för att avskedas inom en snar framtid, medan rädslan för att plötsligt få sparken inte är lika utbredd bland lägre och högre tjänstemän.

YLE - 05 maj 14 kl. 04:00

Rödlistad gädda väcker irritation

Rödlistandet av gädda i Sverige väcker starka reaktioner i Finland. Världsnaturfondens beslut saknar grund, säger en före detta fiskare. Osäkra gäddbestånd i Sverige påverkar inte gäddan i våra vatten.

Barometern - 10 maj 14 kl. 09:56

Rädda Barnen engagerar sig

Nu har även Rädda Barnen börjat engagera sig i familjen Diab/Saids utvisning till Libanon. Samtidigt är det osäkert om familjen släpps in i landet. – Vi har börjat med en research och tagit kontakt med vårt regionkontor i Malmö, berättar Eva-Marie Hansson, som är ordförande i Rädda Barnens Lokalförening i Oskarshamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.