Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 01 November, 03:03

Sydsvenskan - 19 sep 20 kl. 21:49

Hundratal ungdomar vid Slottsmöllan: ”Insparksfest”På lördagskvällen samlades ett hundratal ungdomar på Mölleplatsen, i närheten av Slottsmöllan..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Slottsmöllan, Mölleplatsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratal, ungdomarvid , Slottsmöllan, Insparksfest
NSD - 22 sep 12 kl. 07:38

Fem till sjukhus efter insparksfest

Fem kraftigt berusade ungdomar mellan 16 och 18 år fick föras till sjukhus efter en utomhusfest på Mölleplatsen i Malmö på fredagskvällen. Festen, en insparksfest anordnad av en gymnasieskola, blev så stökig att polisen tvingades upplösa den..

Sydsvenskan - 29 aug 13 kl. 20:07

Medvetslös på insparksfest

Två ungdomar var så berusade vid en insparksfest att de fick föras till sjukhus. En 15-årig pojke var medmedvetslös när ambulansen kom..

YA - 29 okt 18 kl. 16:13

Stort antal onyktra ungdomar fick hjälpas hem

Fredagens insparksfest i Ystad ledde till en hel del fylleri bland ungdomar i Tomelilla meddelar polisen. Dock såg Nattvandrarna till att hjälpa ett tiotal unga hem..

BT - 15 sep 14 kl. 09:26

Sätt inte Sverige i lyxfällan

Nu i valtider utlovas den ena reformen efter den andra. Från S, MP och V utmålas alliansens politik som misslyckad. När man lyssnar till argumentationen slås man av hur lite fakta, förståelse och kunskap de rödgröna agitatorerna besitter.

Skånskan - 29 aug 13 kl. 19:13

Stökigt på insparksfest

Polisen blev kallad till Slottsparken tidigt på torsdagskvällen där många ungdomar samlats för att festa..

Skånskan - 29 aug 13 kl. 19:13

Två till sjukhus efter insparksfest

Polisen blev kallad till Slottsparken tidigt på torsdagskvällen där många ungdomar samlats för en gymnasieinspark..

YLE - 11 feb 14 kl. 06:12

Ungdomar ointresserade av politik

Finländska ungdomar är inte speciellt intresserade av att rösta eller att engagera sig politiskt. Det framgår av den nya Ungdomsbarometern, som publiceras idag. Att delta i politik intresserar inte finländska unga.

Dagensanalys.se - 09 jul 18 kl. 09:40

Alarmsiffror: Hälften av Sveriges ungdomar utsatta för nätmobbning

Mer än två femtedelar av landets 12 till 17-åringar uppger att de någon gång utsatts för mobbning eller elakheter på nätet. Sju av tio känner samtidigt någon som blivit utsatt för nätmobbning. Det visar den färska undersökningen Ung online som genomförts av Cybercom.

YLE - 24 apr 17 kl. 15:57

Sju teorier om varför ungdomar dricker mindre

Institutet för hälsa och välfärd THL undersöker varför unga dricker mindre alkohol än tidigare. Utvecklingen har pågått under flera år och gäller både yrkesstuderande, gymnasiestuderande och elever i grundskolan. Också antalet helnyhtra ungdomar har ökat.

Alliansfritt Sverige - 21 feb 14 kl. 13:22

Fp tidning: skolkrisen beror på bortskämda ungdomar – dessutom hotas rikets säkerhet

Folkpartiet har det inte helt lätt idag. De har håller på att tappa sin enda profilfråga och Moderaterna gör nu allt för att sno den. Pisa-undersökningen slog ned som en bomb och Folkpartiets kommunikativa lösning var att skylla ifrån sig på allt och alla.

YLE - 15 jun 17 kl. 05:29

Ungdomar som inte betalar ett växande problem för folkparkerna

Många ungdomar väljer att aldrig betala in sig på evenemangen som ordnas i Österbotten även om de tar sig dit. Istället hänger de på parkeringarna hela kvällen. Ibland kan det vara 500 inbetalda och hela 1200 människor utanför, säger en av arrangörerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.