DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 09:16

DI - 19 sep 20 kl. 21:24

Gift skickades per post till Trump
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gift, skickades, per, posttill , Trump
Nyan - 08 feb 15 kl. 18:42

Smugglade läkemedel per post

En man har dömts för tre fall av smuggling av tabletter. Smuggligen skedde per post och brotten ägde rum i slutet av 2013. Den åtalade ska uppsåtligen i strid med läkemedelslagen och bestämmelser som har utfärdats med stöd av denna per post infört receptbelagda läkemedel i landet.

Eurosport - 12 jan 11 kl. 11:53

Fotboll - Nya hot i Celtic - fler kulor per post

Celtics buss har attackerats, managern Neill Lennon och spelaren Niall McGinn har fått kulor skickade till sig per post. Nu har ytterligare en stjärna i Fredrik Ljungbergs nya lag, Paddy McCourt, fått ett brev innehållande pistolkulor. "Det är bara att agera professionellt", säger Johan Mjällby..

VBL - 22 mar 13 kl. 15:36

Snart kommer passet per post

Om drygt en månad kan man ansöka om ett nytt pass genom att sända ett brev. Och det färdiga passet levereras per post..

Nyan - 17 mar 15 kl. 12:57

Man dömdes för knark per post

80 dagsböter, sammanlagt 480 euro, blev straffet för en man som dömdes för att vid tre tillfällen ha beställt narkotika per post. I november 2013 beställde han till sin adress i Mariehamn 1,3 gram cannabis från Sverige. I februari 2014 beställde han 10 stycken LSD-lappar från Kanada och i mars 2014 samma drog och samma antal, även då från Kanada.

DI - 13 apr 18 kl. 09:23

Yahoo Japan köper post kryptobörs

Yahoo Japan köper en minoritetspost i den japanska kryptobörsen BitARG Exchange Tokyo som planerar att lanseras i höst. Det rapporterar CNBC..

GlobeNewswire - 13 jul 20 kl. 08:00

Kallelse till extra bolagsstämma i Kinnevik för att besluta om en extra kontant värdeöverföring om 7,00 kr per aktie

Aktieägarna i Kinnevik AB (publ) (”Kinnevik”) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 19 augusti 2020 kl. 10.00, på Convendum, Regeringsgatan 30 i Stockholm.

YLE - 16 nov 16 kl. 12:35

Statens post blir digital – alla ska ha e-post 2018

Staten går över till digital postgång om ett drygt år. Medborgarna får en digital postlåda dit all statlig post från Folkpensionsanstalten, Trafikverket och Skatteverket skall landa i framtiden. - Det är egentligen bra frågan om att använda e-post.

Kristianstadsbladet - 10 jul 19 kl. 05:00

Över 70 år har Per och Edit varit tillsammans – ”Man kämpar ihop”

En julidag 1929 föddes Edit Eriksson i Odersberga. Nu fyller hon 90 år. Över 70 av dem har hon varit gift med Per.

YLE - 15 apr 17 kl. 05:58

Finländare köper bluffmediciner på webben - erektionsmedel och psykmedicin vanliga

Allt fler finländare köper förfalskade läkemedel på webben. Dessutom beställs icke godkända produkter som marknadsförs som mediciner eller naturläkemedel till Finland. Förra året stoppade Tullen drygt 4 000 olovliga försändelser.

Sydsvenskan - 09 aug 13 kl. 20:20

Stöldgods skickades med post

Dansk polis har rullat upp en omfattande hälerihärva med kopplingar till Sverige. Stöldgods för miljontals kronor misstänks ha skickats från Danmark via ett transportföretag i Valby. I toppen finns en man som den danska polisen tror är svensk..

Nyan - 06 apr 20 kl. 08:00

FPA betjänar per telefon

Mariehamns FPA serviceställe övergår till att betjäna per telefon och kundlokalen håller stängt tills vidare. Ansökningar och bilagor kan skickas in via e-tjänsten eller per post. (hh)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.