UNT > Lokalt

Friday, 23 October, 01:49

UNT - 19 sep 20 kl. 18:01

Barn tvingas gå över farlig väg – utan övergångsställenSkolbarn i Järlåsa måste ta sig över den vältrafikerade riksvägen – helt utan övergångsställe. En tidsfråga innan det händer en allvarlig olycka, enligt ortsborna. Nu ska hela väg 72 utredas..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Järlåsa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barn, tvingas, över , farlig, vägutan , övergångsställen
YLE - 09 dec 12 kl. 08:26

Fyra barn klarade sig undan farlig brand

En farlig brand inträffade i natt i Malmgård i Helsingfors. Fyra barn räddade sig med nöd och näppe när ett parhus antändes av en utomhuseld. Ett av barnen hade vaknat av ljudet från branden och lågorna.

Nerikes Allehanda - 31 jan 14 kl. 08:40

Mässlingsutbrott bland barn i Örebro

Örebro har fått ett mässlingsutbrott bland barn. - Det är en farlig sjukdom som man kan dö av, säger smittskyddsläkaren Hans Fredlund..

Nerikes Allehanda - 31 jan 14 kl. 08:40

Mässlingfall bland barn i Örebro

Örebro har fått ett mässlingsutbrott bland barn. - Det är en farlig sjukdom som man kan dö av, säger smittskyddsläkaren Hans Fredlund..

Barometern - 13 jan 14 kl. 09:27

Duni tvingas säkra farlig brunn

Servettillverkaren Duni i Malmö måste vidta åtgärder på det gamla sågverksområdet i Saltor. En brunn måste säkras för att inte utgöra en fara. För några år sedan tvingades företaget att göra en inventering av området som ligger mellan Pataholm och Patamalm.

Expressen - 20 sep 19 kl. 06:00

Pappans oro för Thea, 8 – tvingas gå på farlig väg

En trång och trafikerad 70-väg som saknar belysning och vägren.Där behöver Andreas Widholms dotter Thea, 8, gå för att kunna ta sig till skolan – efter kommunens beslut om indragen skolskjuts.– Som förälder är man ständigt orolig, säger pappa Andreas..

Nya Wermlands Tidningen - 29 jun 13 kl. 07:30

Barn varnas för farlig övergång

Sunnebarn, mellan 7 och 12 år gamla, har iakttagits när de leder sina cyklar över järnvägsbron vid före detta Lerans såg vid Sjögatan i Sunne..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 09:30

Eric tvingas gå längs vägkanten till skolan

Foto: Bosse Nilsson
Erics skolväg är så farlig att skolbussen inte vågar stanna för att hämta eller släppa av honom. Trots att kommunen och Trafikverket anser vägen vara farlig hänvisas han att gå 700 meter längs väg 19 som saknar vägren.
– Det känns som man sugs bakåt, det är läskigt, säger Eric Fredriksson som är tio år.

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 07:44

Delade gång- och cykelbanor och snabba cyklister gör min tillvaro farlig

Jag hade inte en chans när barnet på cykel rammade mig, just som jag steg upp på den kombinerade gång- och cykelbanan. Barnet hade inte heller en chans, hen såg inte över bilen som stannat vid övergångsstället, och ingen vuxen fanns i närheten som kunde påminna om att ta det lugnt vid vägen. Jag föll raklång bakåt, blodet flöt, en förbipasserande ringde ambulans, sjukvårdspersonalen fixerade nacken.

BT - 21 jun 12 kl. 14:54

Farlig smitta sprids i Järna

Tolv fall av röda hund har rapporterats hittills i år i landet. Det är det högsta antalet sedan 1996. Samtliga insjuknade har en koppling till Järna, söder om Södertälje, uppger Smittskyddsinstitutet.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Vad är en farlig väg?

Arkivfoto: Lasse Holmström
Så definierar sex trafikexperter en farlig väg.
Så har det kommit en till.
Nu är det Svevia, före detta Vägverket Produktion som listat ?

YLE - 20 mar 15 kl. 07:04

Farlig fortkörning på Volsvägen i Kyrkslätt

Invånare som bor intill eller rör sig på Volsvägen i Kyrkslätt uttrycker oro för säkerheten på vägen. Många kör fort och samtidigt saknas leder för lätt trafik. Mia Johansson kör dagligen till daghemmet som ligger på Volsvägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.