Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 01 November, 01:54

Sydsvenskan - 19 sep 20 kl. 18:05

Tusentals på plats i nytt LesboslägerDe flesta som fick sitt boende förstört i branden har flyttat in i ett tillfälligt läger..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lesbosläger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals på plats i nytt, Lesbosläger
BT - 17 feb 14 kl. 14:39

Nytt läger byggt efter vräkning

De rumänska EU-migranter som levt vid ett tältläger i Högdalen i södra Stockholm vräktes i morse. Men ett nytt läger har snabbt byggts upp i Flemingsberg i Huddinge och ett 60-tal migranter har sökt sig dit.Lägret i Högdalen var redan i helgen i stort sett utrymt.

UNT - 17 feb 14 kl. 14:37

Nytt läger byggt efter vräkning

De rumänska EU-migranter som levt vid ett tältläger i Högdalen i södra Stockholm vräktes i morse.Men ett nytt läger har snabbt byggts upp i Flemingsberg i Huddinge och ett 60-tal migranter har sökt sig dit..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga golflöften från Arvika uttagna till nytt regionläger

Hur vintertränar en juniorgolfare på hög nivå utan en inomhushall? Det och mycket annat lär Svenska Golfförbundet ut på ett nytt regionläger dit fem unga golfare från Arvika Golfklubb blev uttagna i helgen.– Jättekul och väldigt stort att bli uttagen, säger Josefine Bjärnetoft..

Dagens PS - 04 nov 19 kl. 07:20

Nytt handelshopp ger Kinas börser bränsle

Så här går de asiatiska börserna nu på måndagsmorgonen, svensk tid. Ännu en gång är det en gnista av hopp i den pågående handelskonflikten mellan USA och Kina som ger börserna energi. Vid klockan 05.

Västerbottens Folkblad - 29 aug 16 kl. 12:14

[PLUS] Sjuk Sundling missar nytt landslagsläger

Nytt landslagsläger – ny förkylning. Jonna Sundling har haft otur med sjukdom under försäsongen. -....

YLE - 17 jun 14 kl. 12:37

Nytt teleskop ger bättre bild av stjärnhimlen

Den astronomiska förening Vasa Andromeda går i väntans tider. Ett nytt teleskop är på kommande och med det kommer medlemmarna att kunna se ännu längre ut i rymden än tidigare. - Vi har väntat ganska länge och samlat pengar.

IDG - 03 jun 13 kl. 08:47

Nytt api ger tillgång till Sveriges officiella statistik

Statistiska centralbyrån släppte i maj en betaversion av ett nytt api, som på ett helt nytt och fritt sätt ger människor tillgång till Sveriges officiella statistik. Förhoppningen är att öka användandet av den statistiska informationen och öppna upp för kreativitet..

Skånskan - 01 apr 16 kl. 20:40

Nytt musikalläger för unga med scendrömmar

STAFFANSTORP Även i sommar får barn och unga som drömmer om att spela med i en musikal chans att prova på hur det är på riktigt.Scenakademin som förra sommaren anordnade musikalläger i bland annat Staffanstorp, återvänder nämligen även i år.
Premiärlägret i Staffanstorp förra sommaren möttes av stor uppskattning.

YLE - 15 feb 13 kl. 09:15

Peter Stenvall: Ett nytt val ger inte ett bättre resultat

Kommunsekreterare Peter Stenvall i Sibbo är upprörd över förvaltningsdomstolens beslut. Ett nytt jäv ger inte ett bättre resultat, säger han. Nu gör domstolen en ny tolkning av gammal praxis.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 09:30

Nytt tak ger färre tåg

Foto:
I sex veckor kommer bara ett tågspår att användas på Kristianstads centralstation, medan perrongtaket byggs om. ?Det ska inte innebära några förändringar i tidtabellen, men blir störningskänsligt?

Dalarnas tidningar - 31 okt 13 kl. 10:52

Nytt arenagolv ger mera

? Alla skulle ha nytta av ett nytt golv som vi kan läggas över isen. Innebandytjejerna skulle kunna ha sitt slutspel här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.