UNT > Nyheter

Saturday, 31 October, 13:33

UNT - 19 sep 20 kl. 17:22

Två bilar i kollision – stannade inte innan rondellTvå personbilar kolliderade i Märsta strax efter lunch på lördagen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Märsta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , kollision, stannadeinte , innan, rondell
Magazin24 - 10 apr 13 kl. 18:51

Stannade inte vid stoppskylt ? fick böter

En man i 30-årsåldern från Köping har dömts till böter för att han inte stannat vid en stoppskylt. I november 2012 kom en polisman körande på Sveavägen i Köping. När han närmade sig fyrvägskorsningen mot Ågärdsgatan hade han två bilar framför sig.

Barometern - 06 sep 13 kl. 16:03

Tre bilar i kollision

Tre personer fick föras till sjukhus efter en krock i i korsningen Drakenäsvägen - Södra vägen på fredagen. Det var strax efter klockan 15 som en bil med fyra personer i kom körande på Mileksvägen från Timmernabbenhållet. Enligt ögonvittnen stannade inte föraren vid stoppskylten utan fortsatte rakt fram över vägen och rammade en bil som var på väg mot E22 på Drakenäsvägen.

YLE - 11 apr 13 kl. 08:15

Toyota kallar in bilar för kontroll

Toyota kallar sammanlagt in 14 600 bilar i Finland och balticum för kontroll. Det är främre passagerarsätets airbags som ska undersökas. En av biltillverkarens underleverantören har upptäckt att airbagen inte fungerar helt felfritt under en kollision.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 16:40

Tre bilar i kollision – Munkhättegatan avstängd

malmö Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till Eriksfältsgatan i höjd med badmintonhallen.
Det är tre bilar som har kolliderat.
Trafiken är delvis avstängd.

Kristianstadsbladet - 29 sep 11 kl. 22:20

Två bilar och en älg inblandade i olycka

Två personbilar är inblandade i en kollision med en älg. En av bilarna körde sedan ner i diket medan den andra fortfarande står kvar på vägen.
Det var vid kvart över nio som larmet kom om en olycka på väg 119 i höjd med Friggatofta.

UNT - 25 maj 12 kl. 19:45

Tre bilar i kollision

Tre bilar varav en med husvagn, var inblandade i en kollision på länsväg 76 mellan Öregrundsavfarten och Snesslinge på fredagskvällen..

UNT - 07 jun 12 kl. 22:53

Flera bilar i kollision

En man i 60-årsåldern fördes till sjukhus efter en kollision mellan flera bilar på Vårdsätravägen i Uppsala tidigt på torsdagskvällen..

Västerbottens Folkblad - 18 jan 13 kl. 09:33

Tre bilar i kollision

Tre bilar var inblandade i en kollision på E4 på fredagsförmiddagen. Olyckan inträffade i norrgående fil mellan Nordmaling och Hörnefors, i höjd med Torsmyrans naturreservat. [...

Dalarnas tidningar - 09 jan 14 kl. 16:44

Kollision mellan tre bilar

BORLÄNGE En kollision har inträffat mellan tre bilar på Grådavägen, mellan Max och Ica.

Kristianstadsbladet - 19 sep 14 kl. 17:40

Två till sjukhus efter kollision


Det var svårt att ta sig fram mellan Malmö och Lund på grund av två stora bilolyckor på E:22:an på fredagseftermiddagen.Två personer fick enligt SOS föras till sjukhus efter att fyra bilar kolliderat utanför Lund i höjd med Hjärup. Ytterligare en kollision mellan flera bilar inträffade på E22 i höjd med Kronetorp i riktning mot Lund.

BT - 19 sep 14 kl. 17:40

Två till sjukhus efter kollision

Det var svårt att ta sig fram mellan Malmö och Lund på grund av två stora bilolyckor på E:22:an på fredagseftermiddagen. Två personer fick enligt SOS föras till sjukhus efter att fyra bilar kolliderat utanför Lund i höjd med Hjärup. Ytterligare en kollision mellan flera bilar inträffade på E22 i höjd med Kronetorp i riktning mot Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.