IDG > IT

Thursday, 22 October, 00:26

IDG - 19 sep 20 kl. 12:23

Apple TV saknar fortfarande stöd för 4k-upplösning på Youtube
Google lovar att problemet ska vara löst i en kommande uppdatering..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
TV, Youtube

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AppleTV , saknar, fortfarande, stödför , 4k-upplösning, Youtube
Dagensanalys.se - 12 dec 17 kl. 16:03

Seriöst så saknar fortfarande vart fjärde företag en mobilsida

Två av tre svenskar tycker att det är viktigt för företag att ha en mobilanpassad hemsida. Samtidigt saknar fortfarande vart fjärde företag en sådan. Det visar den nya rapporten Svenska företag på webben 2017 från Loopia.

Kristianstadsbladet - 08 maj 12 kl. 10:30

CSK saknar fortfarande vikarier

CSK saknar fortfarande 10-15 sjuksköterskor till sommarvikariaten. Man letar även via bemanningsföretag, de som regionen har ramavtal med.
?

LV - 07 nov 16 kl. 23:01

Så många saknar fortfarande ström

13 hushåll i Vimmerby kommun saknar fortfarande ström vid 22-tiden på måndagen. Enligt E.ONs avbrottskarta får några av dem vänta ända till klockan 18.

YLE - 24 jul 19 kl. 05:58

Snart dags för skatteåterbäring - Skatteverket saknar fortfarande 50 000 kunders kontonummer

Skatteverket saknar fortfarande kontonumret till 50 000 kunder som ska få skatteåterbäring. Ifall man väntar sig skatteåterbäring 6.8 hinner man ännu anmäla sitt kontonummer i tjänsten MinSkatt fram till den 19 juli..

YLE - 24 jul 19 kl. 05:58

Snart dags för skatteåterbäring - Skatteförvaltningen saknar fortfarande 50 000 kunders kontonummer

Skatteförvaltningen saknar fortfarande kontonumret till 50 000 kunder som ska få skatteåterbäring. Ifall man väntar sig skatteåterbäring 6.8 hinner man ännu anmäla sitt kontonummer i tjänsten MinSkatt fram till den 29 juli..

Barometern - 28 jan 20 kl. 15:39

Succélaget saknar fortfarande tränare: ”Sitter ganska lugnt i båten”

En stor spelartrupp och flera ledare klara. Men fjolårets succélag saknar fortfarande tränare. – Vi måste hitta rätt tränare för det här Rudagänget..

Nyheter 24 - 24 apr 12 kl. 18:37

Ronaldo: "Jag saknar fortfarande Manchester United"


Stjärnan har öst in mål i det soliga Spanien. Trots det saknar han fortfarande Manchester United och regnet i de brittiska öarna. MADRID.

Nyheter 24 - 07 feb 12 kl. 18:57

Hemlöse "Janne" misshandlades - polisen saknar fortfarande spår


Efterfrågar fler tips från allmänheten. Förra året misshandlades en hemlös man på Hötorgets tunnelbanestation, till synes helt oprovocerat. Efter att fallet togs upp i TV3:s Efterlyst väcktes starka känslostormar bland tittare och klippet spreds som en löped på Internet.

Expressen - 16 dec 12 kl. 06:57

Tusentals saknar fortfarande el

Snöovädret har försvagats under natten. I takt med det har också vädervarningar och trafikproblem börjat klinga av. Men fortfarande saknar tusentals abonnenter el i Stockholms län.

HBL - 21 apr 13 kl. 10:16

Fennovoimas kärnkraftverk saknar fortfarande mark

Fennovoima har fortfarande inte ingått avtal om alla markanskaffningar för det nya kärnkraftverket i Pyhäjoki. Bolaget ansöker om rätt att inlösa mark- och vattenområden som kraftverket ska byggas på. Bolaget saknar fyra kontrakt.

Mobil - 28 feb 19 kl. 15:35

Apple Watch fortfarande störst – men konkurrenterna knappar in

Vi har vant oss vid att Apple Watch står för en förkrossande andel av alla levererade smarta klockor. Men enligt färska siffror så har den totala dominansen börjat naggas i kanten något, även om Apple alltjämt är klart störst i segmentet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.