DI > Ekonomi

Monday, 26 October, 14:09

DI - 19 sep 20 kl. 07:16

Vings vd hoppas på nästa sommar: ”Det är ett känsligt läge”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vingsvd , hoppaspå nästa , sommarDet är ett , känsligt läge
Barometern - 21 aug 14 kl. 18:32

Känsligt ekonomiskt läge för kommunen

Ett känsligt ekonomiskt läge, men inga katastrofala siffror. Så sammanfattar omsorgsnämnden kommunens nuvarande ekonomi. Under omsorgsnämndens sammanträde efter sommaruppehållet riktades fokus till största del på ekonomiska spörsmål.

Expressen - 05 jun 19 kl. 15:20

Berg om ryktet: ”Är klart det är känsligt”

Marcus Berg kontrakt med Al-Ain löper ut i sommar. Därmed är landslagsstjärnan fri att leta efter en ny klubb.Nu berättar Berg själv om framtiden, tankarna om IFK Göteborg och ryktena som kopplar honom till grekiska storlaget Olympiakos.

Skånskan - 27 okt 15 kl. 10:00

Nystarten för gästis dröjer till i sommar

Dalby Anrika Dalby gästis är sedan länge stängt för ombyggnad och nyöppningen väntas dröja till nästa sommar. Samtidigt växer oron i byn för vad som kan hända.– Det går rykten om att bolaget bakom gästis ska köpa tingshuset och då riskerar vi att bli av med Dalbys enda samlingslokal, säger Eva-Lena Kristensson, ordförande för Dalby PRO.

HBL - 02 okt 13 kl. 05:15

Känsligt Arktis lockar företagen

Hållbar utveckling och hänsyn till den ömtåliga miljön är nyckelbegrepp när statsminister Jyrki Katainen i dag presenterar en arktisk strategi för riksdagen. Industrin hoppas på stöd för att få i gång affärsverksamhet i området, medan Greenpeace varnar för oljeborrning.Medan aktivister från Greenpeace som protesterat mot oljeutvinning i arktiska vatten sitter fängslade i Ryssland gör regeringen sig redo att presentera sin uppdaterade arktiska strategi för riksdagen.

Hela Gotland - 11 nov 14 kl. 18:00

Känsligt läge i hamnförhandlingarna

Förhandlingarna mellan Region Gotland och Destination Gotland om det nya hamnavtalet är inne i ett känsligt läge och bägge parter hoppas på en snabb lösning..

Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 11:00

Jag hoppas att väljarna tänker sig för

Socialdemokraterna har haft Trelleborg i ett fast grepp länge. Deras tänkande spökar och jag tror att de fula knep de nu tar till stammar ur att de känner sig ha mest rätt till bestämmande baserat på vad de var på 1940-talet och framåt. Historien rymmer många lik där man spionerade på arbetsplatser.

Expressen - 05 mar 13 kl. 12:17

Saade om nya skivan: "Är ett känsligt album"

Helsingborgssonen Eric Saade släpper nytt i sommar. Det meddelar artisten i dag. ?

Trelleborgs Allehanda - 17 aug 16 kl. 18:00

Väderkänsligt bad i Anderslöv

Från fullt i poolerna, till bara ett par badare. Vädret har påverkat besökssiffrorna under Anderslövsbadets första sommar..

DN - 25 jun 18 kl. 08:54

Sommarkommentar 25 juni: Kaj Linna berättar känsligt om tretton år som oskyldigt dömd

Kaj Linna dömdes felaktigt till livstid för mord. Som en fri man kan han nu berätta sin historia i Sommar i P1. DN:s Hugo Lindkvist har lyssnat.

BT - 05 jun 12 kl. 01:30

Vattnet tjänsligt utom i Sennan

Vattnet i Halmstad bedömdes under natten som tjänligt i större delen av Halmstad.
- Vi har tagit prover, stängt av vattenverket och drabbade delar av ledningsnätet och tryckt in friskt vatten i ledningarna, säger Torsten Rosenqvist, chef för teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstad till TT.
En tankbil har körts ut till miljöstationen i Sennan, där vattnet fortfarande är frätande.

Expressen - 30 maj 19 kl. 11:37

Thobias Montler om ändringen: ”Känsligt”

Thobias Montler har inlett friidrottssäsongen starkt men hoppas pricka in toppformen till VM i Doha. Samtidigt väljer han också att göra en personlig förändring.– Jag har tyckt att det ser bättre ut, säger Thobias Montler.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.