Mobil > Teknik

Friday, 23 October, 06:48

Mobil - 18 sep 20 kl. 14:22

Google förbjuder övervakningsappar men gör flera undantagFöretaget trappar upp kampen mot spionprogram ytterligare..
Läs mer på Mobil

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Google, förbjuder, övervakningsapparmen , görflera , undantag
Dagens PS - 14 mar 18 kl. 10:07

Även Google förbjuder reklam för kryptovalutor

Google följer i Facebooks fotspår och stoppar marknadsföring av kryptovalutor och initial coin offerings, ICO, på sin plattform. Det framgår av en uppdatering i policyn, rapporterar Bloomberg News. Det nya förbudet slår även mot finansiella produkter som binära optioner, en riskabel allt-eller-inget-option.

Sydsvenskan - 11 aug 13 kl. 06:30

Google ser dig

I bioaktuella ?Elysium? åker Matt Damon till överklassens nya planet iförd ett exoskelett, en högteknologisk rustning som förstärker hans styrka.

IDG - 20 apr 20 kl. 14:01

Google förbjuder appar med otydliga prenumerationer


Redan i juni måste alla Android-utvecklare som säljer prenumerationer anpassa sig till nya striktare regler för hur dessa presenteras för kunderna..

Mobil - 13 jul 20 kl. 14:51

Google förbjuder annonsering för spionprogram

Det finns dock en del undantag i förbudet..

Dagens PS - 05 nov 19 kl. 09:30

Airbnb förbjuder partyhus efter masskjutning

I dagens techbrief kan läsa om Facebooks ”nya” logga, Photoshop för iPad samt Airbnbs krafttag efter masskjutningen i Kalifornien. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Facebook avtäcker ny logga Som ett led i utvecklingen av sitt varumärke har Facebook visat upp en ny logga, som kommer att rullas ut gradvis de kommande veckorna, framgår av ett pressmeddelande.

IDG - 02 aug 16 kl. 09:40

Google avvisar åldersdiskriminering - "policy förbjuder all diskriminering"


En grupptalan för åldersdiskriminering hotar Google i USA. Men nu svarar företaget på anklagelserna med att deras policy förbjuder all diskriminering..

Computer Sweden - 02 aug 16 kl. 09:40

Google avvisar åldersdiskriminering - "policy förbjuder all diskriminering"


En grupptalan för åldersdiskriminering hotar Google i USA. Men nu svarar företaget på anklagelserna med att deras policy förbjuder all diskriminering..

Dagens PS - 20 mar 18 kl. 11:09

Snap förbjuder reklam för initial coin offerings

Snap är senast ut bland teknikföretagen att förbjuda reklam för initial coin offerings, ICO:s. Förbudet gäller inuti appen Snapchat, rapporterar sajten Cheddar som citerar en talesperson för Snap. Facebook och Google är två andra företag som inte bara stoppat marknadsföring av ICO:s utan även rent allmänt annonser för kryptovalutor.

VBL - 05 apr 13 kl. 17:37

Alkoholreklamen försvinner från Google

I framtiden ska det inte synas någon reklam då en webbanvändare i Finland skriver in ordet "rödvin" i sökmotorn Google. Bolaget förbjuder från och med tisdag all alkoholreklam i sina tjänster i Finland..

IDG - 09 apr 13 kl. 11:52

Amerikanska strippklubbar förbjuder Google Glass

Det blir inga strippklubbsbesök för dig som är Google Glass-ägare, eftersom möjligheten att smygfotografera är alltför stor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.