DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 11:57

DI - 18 sep 20 kl. 13:14

Oroande konjunktursignal från svenska hamnen: ”Börjat falla nu”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroande, konjunktursignalfrån svenska , hamnen, Börjat, fallanu
YLE - 20 aug 17 kl. 14:21

Bästa sommarsäsongen blev kort i Östra hamnen i Hangö

Den första sommaren i omorganiserade och ombyggda Östra hamnen i Hangö blev ungefär som de tidigare. De stora evenemangen lockade besökare men förutom de sista veckorna i juli så har det varit lugnt. Vädret kan ha varit en bidragande faktor.

YLE - 13 dec 14 kl. 09:30

Konsult: Inget negativt med köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs

Konsult Peter Tanzer från konsultföretaget DeLiza i Söderköping i Sverige ser enbart möjligheter för Raseborg med planerna på ett köpcentrum i Norra hamnen i Ekenäs. På lång sikt blir invånarna fler i Västnyland och därmed växer marknaden, fastslår Tanzer.
Fre 12.

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 08:06

Ombyggnad av hamnen går som det ska

Ombyggnaden av hamnen går som planerat även om vädret ställer till det ibland. I drygt en månad har muddringen i hamnen pågått. Ett kostsamt arbete som kräver aktivitet dygnet runt.

YLE - 27 jun 14 kl. 18:22

Bostäder och affärer hopkopplade i Norra hamnen-avtal

Raseborgs planeringsreserveringsavtal, det vill säga själva tomtreserveringen, med Mäenpää rakennus om Norra hamnen har nu blivit offentligt. Stadsstyrelsen godkände det enhälligt den 16 juni. Avtalet är i kraft i 18 månader och under den tiden utreder Mäenpää om det möjlighet att bygga.

YLE - 13 maj 16 kl. 06:03

Nedsmutsad jord körs bort från Norra hamnen i Ekenäs

Jordmassorna i Norra hamnen i Ekenäs är mer förorenade än man först trodde. Bland annat överskrids gränsvärdena för metaller och polycykliska aromatiska kolväten (PAH). Föroreningarna upptäcktes i slutet av april då grävarbetena i Norra hamnen hade börjat.

Kristianstadsbladet - 30 jun 12 kl. 12:04

Absolut bygger ut i hamnen

Absolut växer. Företagets lager vid hamnen i Åhus håller på att byggas till för att öka lagringskapaciteten med nästan 40 procent.
-Vi växer varje år.

YA - 23 maj 18 kl. 18:00

Den stora ombyggnaden av hamnen börjar först i höst

De senaste dagarna har en idogt arbetande kran på en pir i hamnen väckt allmänhetens intresse. Men nej, den stora ombyggnaden av hamnen har inte börjat än..

Skånskan - 14 nov 18 kl. 06:00

Aktuell med roande och oroande framtidssatir

Bokens dag Från paradisplaneten Zarmina kommer Ki på besök till jorden som nyligen plågats av ett fjärde världskrig och till varje pris vill undvika ett femte. Maja Lundgrens nya roman Den skenande planeten beskriver hon själv som ”en slags framtidssatir”.
– Den är ganska hemsk men jag hade otroligt roligt när jag skrev den, medger hon glatt.

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 17 kl. 21:43

Bostadshus utrymt efter oroande bilder

En man i 20-årsåldern har gripits i Gävle misstänkt för förberedelse allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida. Ett antal flerbostadshus, totalt sju trappuppgångar, har utrymts efter att oroande bilder börjat spridas på sociala medier. Po.

Blekinge Läns tidning - 30 okt 17 kl. 21:43

Bostadshus utrymt efter oroande bilder

En man i 20-årsåldern har gripits i Gävle misstänkt för förberedelse allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida. Ett antal flerbostadshus, totalt sju trappuppgångar, har utrymts efter att oroande bilder börjat spridas på sociala medier.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 okt 17 kl. 21:43

Bostadshus utrymt efter oroande bilder

En man i 20-årsåldern har gripits i Gävle misstänkt för förberedelse allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida. Ett antal flerbostadshus, totalt sju trappuppgångar, har utrymts efter att oroande bilder börjat spridas på sociala medier.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.