DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 09:04

DI - 18 sep 20 kl. 13:11

Sobi får positivt yttrande från CHMP – aktien stiger
Läs mer på DI
Läs mer om:
CHMP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sobifår , positivt, yttrandefrån , CHMP, aktien, stiger
NT - 18 apr 12 kl. 10:02

Positivt yttrande för Erlaskolan

Lärande i Sverige AB har lämnat in en förnyad tillståndsansökan för 2013-2014 som kommunstyrelsen lämnade ett positivt yttrande till vid måndagens sammanträde..

SR - 29 jun 16 kl. 12:43

Tungt positivt yttrande för slutförvar av kärnbränsle

Kärnkraftsindustrins metod för att slutförvara använt kärnbränsle lever upp till både de säkerhets- och miljökrav som ställs enligt lagen. Det anser Strålsäkerhetsmyndigheten enligt det yttrande som i dag lämnas till mark- och miljödomstolen..

DI - 20 sep 13 kl. 15:47

Sobi: EU:s expertpanel positiva till ny dos av Kineret

Specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrum, har fått ett positivt utlåtande från exertpanelen CHMP i Europa gällande en ny dos av Kineret..

DI - 21 sep 18 kl. 13:12

CHMP rekommenderar godkännande av Buvidal® (CAM2038) för behandling av opioidberoende

Vid godkännande blir Buvidal® det första långtidsverkande läkemedlet för opioidberoende i EU Slutgiltigt besked från Europeiska kommissionen väntas i november Lund – 21 september 2018 — Camurus meddelar idag att Europeiska läkemedelsverkets vetenskapliga kommitté för humanläkemedel, CHMP, lämnat ett positivt utlåtande och rekommenderar godkännande av Buvidal® (buprenorfin) depålösning för behandling av opioidberoende hos vuxna och ungdomar från 16 år..

DI - 07 maj 15 kl. 09:26

Sobi: Swedbank höjer riktkurs

Swedbank höjer riktkursen på specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrum, från 155 till 160 kronor. Rekommendationen är kvar på starkt köp. Det framgår av en färsk uppdatering.

Affärsvärlden - 20 sep 13 kl. 15:41

Positivt utlåtande för Astra Zeneca

Astra Zeneca har fått ett positivt utlåtande från den vetenskapliga kommittén CHMP rörande vaccinet Fluenz Tetra..

Affärsvärlden - 15 sep 17 kl. 14:00

Positivt utlåtande för Orexos läkemedel

Drug-deliverybolaget Orexo har tillsammans med sin partner Mundipharma fått ett positivt utlåtande för Zubsolv i Europa från expertpanelen CHMP vid den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 24 feb 14 kl. 10:31

Sobi: Deutsche Bank höjer riktkursen

Deutsche Bank höjer riktkursen för specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrum, till 88 kronor från tidigare 84 kronor med en bibehållen köprekommendation. Det skriver Dow Jones Newswires. Analyshuset uppger att aktiens utveckling på kort sikt är kopplad till de kommande resultaten för Kiobrina i fas III för behandling av för tidigt födda barn.

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 08:14

Sobi överraskar positivt

Läkemedelsbolaget Sobi redovisar ett ebita-resultat på 90 miljoner kronor (38) i det fjärde kvartalet 2015..

DI - 13 apr 20 kl. 16:35

Omvänd vinstvarning från Sobi

Investorägda specialistläkemedelsbolaget Sobi rapporterar att intäkterna och ebita i mars påverkats positivt av ökad efterfrågan som följd….

PrivataAffärer - 12 jun 19 kl. 18:08

Sobi pekas ut som uppköpskandidat efter miljardförvärvet

På onsdagen meddelades att Sobi förvärvar preparatet emapalumab och relaterade tillgångar från Novimmune för 515 miljoner schweizerfranc, motsvarande cirka 4.897 miljoner kronor. Förvärvet innebär att det tidigare kommunicerade licensavtalet med Novimmune kommer att ersättas av detta avtal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.