UNT > Nyheter

Wednesday, 28 October, 07:26

UNT - 18 sep 20 kl. 12:50

PRO: Besvikna och upprörda över beskedetRegeringen föreslår höjd pension och lägre skatt för pensionärer – men PRO är inte imponerade. –Vi är mycket, mycket kritiska till att klyftan mellan pensioner och löner inte tas bort förrän 2023, säger ordföranden Christina Tallberg..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
PRO, Christina Tallberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PRO, Besviknaoch , upprördaöver , beskedet
YLE - 19 mar 13 kl. 06:20

Bruksinvånare upprörda och uppgivna

Invånarna i Bruksbostäderna i Fiskars och Billnäs samlades igår (18.3) till informationskväll i Fiskars samlingslokal. Raseborgs stad, bolaget Bruksbostäder och Olli Muurainens representant hade mött upp för att informera om hur saker och ting ska skötas medan alla besvär mot försäljningen behandlas.

NSD - 15 dec 15 kl. 19:08

Föräldrar upprörda efter stängning

Föräldrar upprörda och besvikna efter att Mötesplatser för barnfamiljer stängts ned..

Nerikes Allehanda - 27 nov 17 kl. 21:38

Efter beskedet om nedläggning av ETC Örebro och ETC Bergslagen: Upprörda och ledsna känslor

Tidningsnedläggningen och varslen sätter spår. Fackordföranden för ETC-tidningarna säger att känslorna på arbetsplatsen var upprörda och ledsna efter det tunga beskedet på måndagen..

YLE - 09 dec 16 kl. 14:21

Esboföräldrar upprörda efter skolbeslut: Vad händer nu?

Esboföräldrar är upprörda över hur processen gått till när man kommit fram till att tre svenskspråkiga skolor ska stängas. På torsdagens diskussionstillfälle vägrade staden först avslöja hur det går för skolorna. Till slut lades förslaget ändå fram.

Cornucopia - 25 sep 19 kl. 11:45

Vänsterpartiet upprörda över att arbetsgivare med 17 anställda köpte en hummer till förmån Barncancerfonden

Vänsterpartiets manlige pressekreterare Jonas Wikström är upprörd över att Nordsjöfisk åt anläggningen Dömle Herrgård med sina 17 anställda och kollektivavtalanslutna köpt årets första hummer till priset av 52 000:- SEK. Hummern ska bli en del av en middag där inkomsterna går till Barncancerfonden. Stöder man detta kallas man rent av för brunhöger av Vänsterpartiet.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:52

Många upprörda - men JO utreder inte

Beslutet att tv-avgiften även ska gälla exempelvis datorer upprör. Det visar de rekordmånga anmälningar som justitieombudsmannen (JO) tagit emot sedan beslutet fattades.
Sedan SVT:s kanaler började direktsändas på webben tas avgift ut även för surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 14:00

Miljonbygge väcker upprörda känslor

Skurup Två gånger under den senaste månaden har Skurup kommun delat länken om ombyggnationen av gågatan på sin Facebooksida. Många upprörda Skurupsbor har kommenterat med frågor och kritik.”Pengarna borde läggas på skola samt äldre- och barnomsorg.

YLE - 25 feb 14 kl. 14:59

Jonas Jungar: Och så var vi alla upprörda en liten stund

Det duggar tätt nu – uppståndelse kring än det ena, än det andra. Senast gällde det idrottsminister Arhinmäkis fylla, som om någon dag kommer att vara bortglömd. ”Samhällsdebatt” har allt oftare kommit att handla om hypersnabbt avbetade skandalungar, som sällan leder till något mer än mycket klick och tyck… Den följer numera ett ganska vedertaget mönster, uppståndelsen, det som på finska kallas kohu.

YLE - 29 sep 16 kl. 12:41

Skog förstördes under Carunas röjningsarbeten på Skåldö - markägare upprörda

De har skrämt djur, skadat en häst och förstört terrängen. Upprörda markägare har fått nog av Carunas röjningsarbeten kring elledningarna i Ekenäs skärgård. Elbolaget lovar kompensera de drabbade markägarna.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 21:04

Upprörda känslor på Björkvägen

Boende på Björkvägen i Hanaskog är upprörda över trafiksituationen. De kräver att Östra Göinge kommun redan nu börjar planera en alternativ bussgata via före detta banvallen.
Skånetrafikens förslag, att dra in Skåneexpressens linje 7 från och med december nästa år och i stället satsa på buss 545, upprör de boende på Björkvägen.

BT - 17 dec 12 kl. 21:34

Fullsatt när budgeten togs upp - många upprörda över sparkrav

Det kom föräldrar och det kom personal från förskolan. Aldrig tidigare har stadsdel Norr haft ett så välbesökt nämndmöte som när budgeten togs i kväll. Sparkraven i nästa års budget upprör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.