Expressen > Nyheter

Friday, 30 October, 02:17

Expressen - 18 sep 20 kl. 12:36

Stefan Löfvens mamma Iris är död – blev 90 årStatsminister Stefan Löfvens mamma har dött. I ett kort uttalande säger statsministern:.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfvens, Iris, Stefan Löfvens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfvens, mamma, Irisär död blev 90 , år
DI - 15 sep 14 kl. 08:03

Stefan Löfvens mamma om valsegern

En som är glad efter de rödgrönas framgång i gårdagens val är Stefan Löfvens mamma Iris Melander. "Det måste till någon från landsbygden om det ska bli någon bättring", säger hon till Expressen..

Nyheter 24 - 26 jan 12 kl. 10:03

Stefan Löfvéns mamma bekräftar: "Han ringde igår och berättade"


Helt klart att Stefan Löfvén blir ny partiledare för Socialdemokraterna när hans egen mamma berättar för journalister. Ett stort antal källor har bekräftat anonymt för ett stort antal medier att det är If Metalls ordförande Stefan Löfvén som tar över som partiledare för Socialdemokraterna. Men ingen har fått en lika bergsäker bekräftelse som Allehanda.

Expressen - 24 apr 20 kl. 20:59

Stefan Löfven längtar efter att träffa mamma Iris, 90

Coronakrisen har skapat en social mur mellan yngre och deras älskade, äldre familjemedlemmar. Så även för statsminister Stefan Löfven (S) som längtar efter att få träffa sin mamma Iris, 90. – Jag vill göra det, men det innebär en stor risk, säger statsministern till Sundsvalls tidning, ST.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så här reagerade sociala medier på Stefan Löfvens sjukdom

Under torsdagen fördes statsminister Stefan Löfven akut till sjukhus efter att han blivit illamående. LÄS MER: 6 saker vi vet om Stefan Löfvens sjukdomstillståndReaktiorna på nätet kom direkt. Det är dock inte statsministern mående som ligger i fokus.

Cornucopia - 17 jul 15 kl. 12:37

Medicinsk analys av Stefan Löfvens akutbesök

Jag har varit i kontakt med professionella experter på akutmedicin angående det vi vet om Stefan Löfvens akuta insjuknande. Enligt uppgifterna kan man dra en del slutsatser.

Enbart öppna källor har använts för detta blogginlägg och inga källor har vare sig arbetat med Stefan Löfven eller röjt någon som helst patientsekretess.

Sydsvenskan - 13 jan 16 kl. 12:10

Olle Lönnaeus: Stefan Löfvens tre ideologiska strider

Statsminister Stefan Löfven utkämpade tre ideologiska strider i årets första partiledaredebatt i riksdagen. Mot SD-ledaren Jimmie Åkesson om invandringen och sexövergreppen i Köln och Kungsträdgården. Mot Moderatledaren Anna Kinberg Batra om jobben.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 16 kl. 12:10

Olle Lönnaeus: Stefan Löfvens tre ideologiska strider

Statsminister Stefan Löfven utkämpade tre ideologiska strider i årets första partiledaredebatt i riksdagen. Mot SD-ledaren Jimmie Åkesson om invandringen och sexövergreppen i Köln och Kungsträdgården. Mot Moderatledaren Anna Kinberg Batra om jobben.

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 07:54

Så stor är Stefan Löfvens fallskärm

Gissa hur många miljoner S-statsministern kan få om han röstas bort? Enligt Expressens Dina Pengar får Stefan Löfven ersättning i upp till ett år om han petas från Rosenbad. Exakt hur mycket pengar det handlar beror på om han får ersättning från partiet – vilket sker i dag – eller om han fortsätter i riksdagen med avräkning från riksdagslönen.

Sydsvenskan - 30 sep 14 kl. 08:59

Skånes makt stärks i Stefan Löfvens regering

Skåne får med stor sannolikhet fler ministrar i Stefan Löfvens rödgröna regering än i Fredrik Reinfeldts avgående allians.Spelar det någon roll?Definitivt!

Expressen - 11 jul 13 kl. 17:29

Stefan Löfvens nya värvning ska rädda S

Här är Stefan Löfvens nya supervärvning: Göran Perssons förre statssekreterare Jan Larsson. Han petades av Mona Sahlin men blir nu valledare inför valet 2014 - och en nyckelperson i Löfvens jakt på makten. ?

Expressen - 15 nov 13 kl. 20:10

Så pikade Björklund Stefan Löfvens politik

VÄSTERÅS. Jan Björklund bjöd i dag FP:s landsmöte på en överraskning: ett gemensamt läxförhör med sina allianskamrater Lööf, Reinfeldt och Björklund. Temat var att framhäva den egna politiken - och pika Stefan Löfvens dito.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.